Crno-Sunce Posted July 4, 2012 Report Share Posted July 4, 2012 Da li neko zna da se bavi joomlom, treba da se jedan modul obrise i ponovo unese a posto sam ja nub sjebacu nesto jos gore... Plaća se fkors.. PM Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 kako misliš da se obriše i ponovo unese? ako je ono standardno, a ne vidim razlog da ne bude,to se radi sa 2 klika, nemoj zajebavati. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 6, 2012 Author Report Share Posted July 6, 2012 Ma fora je sa Joomfishom, imao sam ga na sajtu na 3 jezika, i bas sam sa ta dva klika ubacivao cetvrti jezik koji mi je sjebao celu bazu... i sad moram da brisem ceo joomfish i da unosim sve prevode ponovo jer sam imbecil koji pre drkanja nije uradio backup sajta... Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 pa opet, i modul se lako briše kao što se instalira, barem ono sitno što sam ja radio? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Ako ti je sajt na telekomu, trazi im njihov backup od 26. marta. Znam da ga imaju :) Tj, gde god da ti je web hosting, pitaj provajdera da li moze da ti da backup? uglavnom imaju po unazad 10 dana. U svakom slucaju, sve pohvale za njihovu tehnicku sluzbu. Ne da su mi izasli u susret, nego su i pomogli daleko vise nego sto im je bila obaveza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 6, 2012 Author Report Share Posted July 6, 2012 Tj, gde god da ti je web hosting, pitaj provajdera da li moze da ti da backup? uglavnom imaju po unazad 10 dana. [:X] [:X] Moze lock :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts