exile Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Jedan od mojih mnogobrojih njesra hardova u poslednje vreme radi sledece: Kad prebacujem velike fajlove na drugi hard, brzina prenosa se konstantno menja, krene brzo pa uspori na minimum, pa tako dva minuta, pa onda krene opet da ubrzava i tako gore dole da li to znaci da ce da vrisne uskoro ? Do pre tipa nedelju dana je radio kako treba i sad ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 skini hd tune i hd sentinel pa proveri ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Defragmentuj ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 kupi ssd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Promeni kablove Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 12, 2012 Author Report Share Posted July 12, 2012 Probao sam jos odavno da ga defragmentujem, ali opet se isto desava Evo sada toliko trokira da mi ceo komp blokira LOL RIMA nego sta da radim sa njim ? ne mogu da prebacim nista sa njega zato sto krene lepo pa uspori skroz i onda fakticki bude prc, kako da spasem neke podatke ? Ocigledno je da ce da vrisne, samo niko to od nas nece da prizna sebi :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Ko se u feromagnetne slojeve uzda, zapišan se budi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 12, 2012 Author Report Share Posted July 12, 2012 pa ti si mi rekao da ga defragmentujem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts