leisure Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 ne bih da započinjem novu raspravu, i nije flame bait, ali mi stvarno nije jasno ono Tegijevo od juče da "o finalu kupa nije smelo da se priča neko vreme"? Takođe, Dule je u emisiji bio veoma korektan i normalan upravo to sto je i rekao ceo taj roflcopter od finala je prosao bez problema dovode Ivicu Ilieva mozda se vrati i Rnic! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 ivica je nasa amajlija,rnic nam bas i ne treba :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 koji ce nam pojacanja kad zekstra sljaka bolje nego ikad! Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 upravo to sto je i rekao ceo taj roflcopter od finala je prosao bez problema dovode Ivicu Ilieva mozda se vrati i Rnic! a o Jurasu i prekidu u Vršcu svojevremeno se podigla ogromna frka, kao i oko onih gistro uslovnih kazni? postaješ gori grobar od leška Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 (edited) to je potpuno druga prica(za koju je Danilovic popio suspenziju, doduse, ne toliku koliko je zasluzio) taj kup ste osvojili na PP aparat :D pisao sam ovde na topiku detaljnije o tome(Coviceve tragikomicne izjave, random desavanja posle toga...) ne znam sto te cudi da Tegi pominje taj kup na ovaj nacin edit: za Rnica se sprdam, naravno dovode ove raspade, a prodaju klince koji bi za godinu-dve vredeti mnogo vise Edited June 19, 2013 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Даниловић је био само условно кажњен 6 месеци :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 zato što selektivno radi svoj posao, kao i uvek kad vi napravite sranje, i bude pet prekida u jednoj sezoni, onda se to jedva pomene. A taj prekid u kupu, ista priča već deseti put, vi furate svoju neku verziju o PP aparatu, umoru Rakočevića i sl, koje ne bi bilo da ste dobili sutradan Isto kao što Čović i glupi cigani furaju priču o suđenju kad god izgube <edit> ulete Kali. Mislim da je Danilović je dobio 3 meseca, i to tokom letnje pauze </edit> Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Моја информација је из тегијеве емисије тј тегија лично :) МОЛИМ ЛЕПО !:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 (edited) Sto se Danilovica tice, trebao je da popije vecu suspenziju i to sam rekao Nije bilo 5 prekida pre toga nego 3(za 1 je kriv Dule, za jedan navijaci Partizana, za jedan Varvari) Za ovaj prekid su krivi navijaci koji su eleteli u teren i posle toga aktivirali PP aparat. Ne znam sta tu nije jasno. Covic je bukvalno dao naredbu da se ne igra i tako se dogodilo. (to se jasno videlo na snimku u razgovoru sa Rakocevicem) Do tada je bilo nereseno, ali je Zvezda potpuno stala u 2. poluvremenu i pocela je da se nazire ova igra Partizana iz finala plej-ofa :D Sto ne znaci da bi Partizan sigurno pobedio, ali je svakako imao vece sanse da se regularno nastavila utakmica. Ne mozete da pravdate taj kup Jurasom. Edited June 19, 2013 by leisure 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 ne pravdamo ga, neko ste vi selektivni, kao i uvek. Problem, konkretno i tvoj, što Duletove, Todorićeve i Danilovićeve brljotine pravdate "uspesima", a ne vidite širu sliku koja kaže da se i jedni i drugi bave kriminalnim radnjama a potvrda je samo ova priča da i ti misliš da je "Tegi u pravu" i da, ne zaboravimo da je nakon prvog prekida, kad se smirila situacija, presveti i pravedni Dule išao da provocira Zvezdine navijače na našoj tribini, pa je opet nastao haos, što naravno nije opravdanje za našu stoku, već jednostavno još jedna činjenica da vi niste baš tolika nevinašca i zlatni momci željni košarke i sporta.. 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 (edited) Ne pravdam ih uspesima. (vec sam napomenuo ovde da je Dule zavrsio kod mene zbog Djure Snajdera, pa makar osvojio 3 Euro lige. Da ne pricam koliko mi se popeo na k sa tim dizanjem tenzije u tandemu sa Coravim) Ne znam za sve ostalo, ali konkretno za ovaj kup Tegi jeste u pravu. Ne zato sto je Grobar :D nego zato sto sam svojim ocima video sta se tu izdesavalo. Edited June 19, 2013 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 onda si video i situaciju nakon prvog prekida, zar ne? Tu uključujem i Duletovo, ali i Čovićevo ponašanje, zar ne? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Da. Na sta mislis tacno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 imaš dva posta iznad, Duletovo provociranje navijača, a kasnije i pokušaj da se obračuna/pobije sa Čovićem ili kim god na našoj klupi, kad su ga razdvajali.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 ok, Dule je prisao da 'prica' sa Coravim, sto je odmah okarakterisano kao 'provokacija navijaca', ali tek nakon sto je receno da se utakmica nece nastaviti 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 da, prišao da priča, vidim ja da gubim vreme ovde :) 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 (edited) 'prica' Pero ffs dosao je da se napusava sa Coravim i da, ne zaboravimo da je nakon prvog prekida, kad se smirila situacija, presveti i pravedni Dule išao da provocira Zvezdine navijače na našoj tribini, pa je opet nastao haos, što naravno nije opravdanje za našu stoku, već jednostavno još jedna činjenica da vi niste baš tolika nevinašca i zlatni momci željni košarke i sporta.. debeli prilazi coravom tek nakon sto je receno da se utakmica prekida Edited June 19, 2013 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 a, onda je opravdano, ako se prekine, onda Debeli može da preti i da isteruje pravdu takođe. može i da štipa sudije, sam prekida, ma sve može, naćićete vi opravdanje, zar ne? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Nije nista opravdano. Naveo sam samo ovo zato sto ja skoro pa ispalo da se sve lepo smirilo, taman da nastave da igraju, dodje vepar i krene da kenja. Ne vredi da pricamo vise o ovim glupostima tebrex. Daleko je to od sporta u kojem smo bili opasno mudo u svetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 19, 2013 Author Report Share Posted June 19, 2013 на клипу се јасно види да Дебели прилази у фазону "шкк хоћеш да прекинеш текму Ћорави?", тј. да није "провоцирао публику" лолрофлциганска параноја се наставља! 2 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 a snimak od 8 minuta inače sve pokazuje što se dešavalo, hvala bogu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 http://www.b92.net/sport/odbojka/vesti.php?yyyy=2013&mm=06&dd=20&nav_id=724798 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rowland Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 (edited) Partizan Vizura lepo ime Edited June 20, 2013 by Rowland Quote Live and let die Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 (edited) bolje vizura nego FMP Edited June 20, 2013 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 lučić otišao u valensiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts