Jump to content

SD Partizan 12/13

alfa

Recommended Posts

koje je to đubre od čoveka, nisam se skoro toliko iznervirao. fora je što on često sedi tu uz parket i nikad ne propusti priliku da se izloži, kao veliki je zvezdaš i te fore. ej bre, on je 'ladno ušao na parket da se nešto kurči i nije se tu zaustavio nego je bacio loptu ka svinji i istog trenutka se okrenuo kao "nisam ja", jebem li ga u usta govnarska.

inače, lagano ste nas dobili, dosta loše su odigrali ovi naši, rakočević se kao čuvao celu tekmu da bi na kraju ušao i fejlovao.

Edited by Doca.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

to je ta nakupljena kolicina frustracija(kod takvog olosa od ljudi) posle 15 godina bez titule i 11 godina totalne dominacije Partizana

atmosfera gde je sasvim ok i pozeljno gadjati ili pljuvati Partizanovog trenera(sako Vlade Jovanovica prosle godine), drmati koseve, prekidati utakmice pa posle optuzivati suprotnu stranu i sl.

jer ipak je Dule debela svinja, pa sve moze

bilo je samo pitanje vremena kada ce ova ekipa Partizana krenuti da gazi

video se kvalitet jos protiv Barse i CSKA

samo da se nisu zajebali sa Katicem i Kecmanom, ove godine bi mnogo vise uradili

Edited by leisure

da, obzirom da vi dominirate 11 godina vaši navijači dolaze u halu u smokingu, piju kurvoazje i komentarišu šekspirova dela.

stoka je stoka i to je to, nevezano za klub i ostale okolnosti.

a čisto da pomenem, večeras je dule svinja prvi počeo da jede govna, da ulazi na parket i preti sudijama, par minuta pre ovog prekida o kojem pričamo.

• Upvote (+1) 1

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

a čisto da pomenem, večeras je dule svinja prvi počeo da jede govna, da ulazi na parket i preti sudijama, par minuta pre ovog prekida o kojem pričamo.

то је због досуђена два лол фаула Вестерману у року од пола минута, ал нема везе, због тога је ушао Гордић који је објаснио :)

а и то је стил дебелог, он због тога добија техничке грешке. тако да не знам шта си хтео да кажеш!

Um caruje, Dundo Maroje!

meni je samo smesno sto se uoci utakmice pravila tenzija,kao,ne sme da se vredja debeli,a kada je navijacima partizana taktika bila da dovode do suza gurketa,onda sve ok:D

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

то је због досуђена два лол фаула Вестерману у року од пола минута, ал нема везе, због тога је ушао Гордић који је објаснио :)

а и то је стил дебелог, он због тога добија техничке грешке. тако да не знам шта си хтео да кажеш!

pa samo sam odgovorio na ovo "optuživati suprotnu stranu".

to je ta nakupljena kolicina frustracija(kod takvog olosa od ljudi) posle 15 godina bez titule i 11 godina totalne dominacije Partizana

atmosfera gde je sasvim ok i pozeljno gadjati ili pljuvati Partizanovog trenera(sako Vlade Jovanovica prosle godine), drmati koseve, prekidati utakmice pa posle optuzivati suprotnu stranu i sl.

jer ipak je Dule debela svinja, pa sve moze

prvo se u poluvremenu vuče po terenu da bi isprovocirao navijače, onda u toku utakmice ulazi na parket, vrši pritisak na sudije, psuje, gleda u sudiju i maše prstom u fazonu "jebaću ti mater" i šta može da se očekuje od druge strane, da iskulira, jer je to "duletova taktika"? pa eto, naša taktika je da gađamo duleta hehe iskompleksirani grobari to ne kapiraju xD iks de xD
  • Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

dule je provocirao i pre meca i na poluvremenu kada se vukao po terenu da bi dosao do svlacionice

prvo se u poluvremenu vuče po terenu da bi isprovocirao navijače

станко, одговори им :D

Um caruje, Dundo Maroje!

ovi Francuzi gori od nas, mi pravili video za kup, ovi prave video zbog pet meseci igranja jednog mladog, talentovanog, ali i za sada veoma prosečnog igrača. Ali, ipak je Miškov pulen, a on drži preko Materića i pola francuske lige

• Downvote (-1) 1

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

• 2 weeks later...