Highl1 Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 Plus onaj Francuz sa bradicom im dao 20 poena, a ne zna da hoda, krilni centar koji izgubi 5 lopti O Olimpiji da ne pricamo, jedino sto znaju je da sutnu trojku, ali se ni tu nisu proslavili nesto spec Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 23, 2013 Author Report Share Posted February 23, 2013 када изгубиш гајби од онако јадне Олимпије и не треба да идеш у плеј оф... ал мислим да ће на крају Партизан ипак ући у топ4 екипе. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 pa pošto se i Cedevita očajnički trudi da ne ode u top4, verujem da hoćete. Mi smo mega bedni ako pustimo radnički u poslednjem kolu samo da vi ne odete.. ja skoro nisam gledao neku celu utakmicu ABA lige gde Zvezda ne igra, i ubuduće, kad neko bude rekao da je ABA liga među top u Evropi, moraću samo da se nasmejem. Onakva Olimpija da ima 12-10, jednu pobedu manje od Partizana, je stvarno smejurija. Koliko li su jadni ostali timovi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 23, 2013 Author Report Share Posted February 23, 2013 неће Звезда сигурно пустити, пошто ако Игокеа изгуби од Партизана у Бг-у, Звезда има шансе за прво место и тако обезбеди Евролигу, а Игокеа последње коло игра у гостима против Цибоне. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 23, 2013 Report Share Posted February 23, 2013 mislim da će se i Zvezda okliznuti jednu do te poslednje, pa će biti svejedno. Prvo Krka, pa Široki u gostima, a ni Budućnost nam ne leži Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 23, 2013 Author Report Share Posted February 23, 2013 много је Звезда јача од њих, мада може бити зајебано зато што се они грчевито за опстанак, а Мађари и МЗТ не могу да испадну из лиге (такав је договор лолрофл) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 ocigledno se Dule jako zajebao sto je pustio Katica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 realno, svako bi pustio Katića, ja ne znam šta je sa tim čovekom ove sezone, on nikad ovako nije igrao Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Cedevita je od ove 4 ekipe sto se bore za poslednja 2 mesta u plej ofu (partizan, radnicki i buducnost) u najlosijoj formi trenutno, tako da su ostale 3 ekipe u prednosti. Sto se rasporeda tice, u narednom kolu igraju radnicki i buducnost pa ta utakmice moze dosta da odluci, ali obe ekipe jos igraju i protiz zvezde (buducnost u gostima, radnicki kod kuce) tako da svasta moze da se desi. Partizan u sledecem kolu ide u goste cedeviti i ako tu pobedi verovatno ih izbacuje iz plej ofa, iako oni imaju do kraja najlaksi raspored. Sta znam mozda nije preterano kvalitetna liga, ali ne moze se reci da nije interesantna. Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Katic je uvek pruzao solidne partije dok je igrao u Partizanu, cesto je, recimo, bio mnogo bolji od Raduljice prosle godine. Nedostaju igraci sa iskustvom(Kecman), to je jedan od najvecih problema ove ekipe. Mozda najveci problem je preveliki pritisak koji je od pocetka sezone nametnuo Vujosevic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted February 24, 2013 Author Report Share Posted February 24, 2013 и Олимпија је ушла у борбу за плеј оф победом синоћ, имају исти скор ко Цедевита Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted February 24, 2013 Popular Post Report Share Posted February 24, 2013 o cemu mi pricamo srbi u ABA ligi su pre svega "zahvaljujuci" zvezdi koja je najvise zagrizla da se igra to retardirano takmicenje koje gledaju i igraju samo srbi ostale ekipe su opusteno na nivou nasih superligasa,jedino sto je ove sezone evo igokea istupila u prvi plan,cak je i EVROCEDEVITA potpuno fejlovala Olimpija i Cibona odavno nisu ekipe koje su igrale Evroligu,o krki,sirokom,splitu,zadru i kompaniji necu ni da pricam...odvratno nakaradno takmicenje koje za posledicu ima urusavanje srpske kosarke i reprezentacije daleko od margina evropskog vrha 4 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Da, bolje je da igramo ligu poput fudbalske gde igraju zvezda i partizan, vojvodina (radnicki u basketu) i jos 10 timova koji igraju za nas ili za grobare Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 ne znam Pero,ali ja nemam nista protiv kosarkaske lige Srbije,koja je za razliku od fudbalske izmestena iz Beograda,i gde bi publika dolazila u dvorane u Kraljevu,Cacku,Valjevu,Pancevu...bolje da jacamo nase klince,nego klince iz krke,splita itdna kraju krajeva,zahvaljujuci aba ligi propao ti je jedan fmp,a posle toga i hemofarm,a da ne pricamo da vojvodina tavori godinama isto u kurcu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Hemofarm je propao zato sto AD Hemofarm ne ulaze pare u klub. Smanjili su pre 5 godina kada je Babic prestao da bude CEO firme nakon sto je Stada otkupila, a sada su potpuno ukinuli. a FMP nije propao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 znam ja za to,poenta je da aba liga sama po sebi indukuje vece troskove,kako za putovanja i organizaciju meceva,tako i za plate igraca zbog "renomea" takmicenja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 Nije, kara vas FMP samo tako Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 24, 2013 Report Share Posted February 24, 2013 ko što rekoh juče, prvo da se preskoči krka, -11 na poluvremenu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 znam ja za to,poenta je da aba liga sama po sebi indukuje vece troskove,kako za putovanja i organizaciju meceva,tako i za plate igraca zbog "renomea" takmicenja Трошкове путовања плаћа лига !:) АХА !:))))) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 2, 2013 Author Report Share Posted March 2, 2013 И Д Е М О! АЕ БРЕ o/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 GTR su preveliki carevi pobeda nad komsinicom u vaterpolu, svaka cast klincima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Osvajamo u fudbalu uskoro a ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 (edited) ima neki stream? (basket, naravno) Edited March 3, 2013 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 http://prenosi-uzivo.blogspot.com/p/kanal-1.html Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 (edited) cestitam na sestoj uzastopnoj tituli Edited March 3, 2013 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts