leisure Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 osvajamo, opusteno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 23, 2012 Author Report Share Posted December 23, 2012 DECES MAJMUNE!?! mnogo vazna pobeda juce. gledao sam tekmu, ocajno su igrali, ali pobedi se ne gleda u zube! Gordic na kraju izvukao gg 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted December 24, 2012 Report Share Posted December 24, 2012 teoretski, na svetskom prvenstvu mozes da prodjes i ako jednu dobijes a dve izgubis da, zato poredim na svetskom prvenstvu mozes da prodjes i ako jednu izgubis i dve odigras nereseno... a mozes i da osvojis evropsko ako se nisi kvalifikovao, potvrdjeno u praksi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 24, 2012 Report Share Posted December 24, 2012 upravo SAMO AJ TI TO OBJASNI LESKU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
optimus Posted December 24, 2012 Report Share Posted December 24, 2012 Ode andjusic... http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2012&mm=12&dd=24&nav_id=671924 Sto li ga je Dule toliko zabatalio nije mi jasno Quote There's some disco fans in here tonight! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 24, 2012 Author Report Share Posted December 24, 2012 kapiram da je zbog slabe odbrane... AE Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 da, ima sve vrhunske igrače u timu, pa je Anđušić loš. Garant je nešto oko ugovora, ili neće da produži, promeni menadžera ili da pristane na manje pare i sl, nije prvi put Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 odlucili su se za kombo Milosav-Bogdanovic na beku Milosav je najbolji odbrambeni igrac u timu, a Bogdanovic je vise all-around od Andjusica a da ne pricam o tome kako nije hteo da mu se smanji ugovor i da je Dule tvrdoglav i sujetan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 odlučili su se oni za pare, u bilo kojoj kombinaciji, jebe se njima za bolji izbor Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 29, 2012 Report Share Posted December 29, 2012 ne staje govedo, sunce ti jebem http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/225726/Vujosevic-Bilo-je-boljih-od-Andjusica-nije-zeleo-da-se-bori-za-mesto-u-ekipi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 29, 2012 Report Share Posted December 29, 2012 pokazace vreme ko je bio u pravu takodje mislim da su se olako resili Andjusica. ali videcemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 31, 2012 Author Report Share Posted December 31, 2012 мислим да је Пера мислио на ово што прича за Звезду :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 upravo to, jebote predstavljanje kalendara, novogodišnji koktel šta već, a on opet o državi, parama i zvezdi, previše smara Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Nista cudno, prase gradi sebi alibi ako ne uzme nista ove godine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 4, 2013 Author Report Share Posted January 4, 2013 Прасе је свој либи изградио пре почетка сезоне. Ово сад су притисци да се мало балансирају државна улагања у наша два највећа клуба... И за медије је тотално у праву, сложили се ви са мном или не, у праву је :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 da, jadni vi, nemate Šarenca, Tegija i gomilu koji bacaju drkicu na Debelog :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 4, 2013 Author Report Share Posted January 4, 2013 Цигани мрзе Тегија због Човића и компаније, иначе је он тотално објективан новинар. Шаренац, лол брате :) ал опет није то то, ја ти говорим за мас медије, а Тегија прате само истински заљубљеници у кошарку, што је капирам око 2 до 5% навијача Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 brate tegi je sljam najgori gledao sam onu njegovu emisiju vise puta i dozvoljava da prica samo ljudima koji imaju isto misljenje kao on i kada sagovorniku to zasmeta, on se poziva na to da je to NJEGOVA emisija, njegova autorska emisija... u sustini, da je on tu bog i da ga boli kurac za sve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 4, 2013 Author Report Share Posted January 4, 2013 Јебига, онда нисмо гледали исте емисије, а ја га гледам готово увек :) Баш безобразне одма гаси, што је и нормално. Али доста често, па готово сваку емисију, уђе у расправу са неким неистомишљеником и то тако што га пусти он прво да прича, па му он одговори како зна и уме. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Tegi je govedo, nevezano što je grobar, proziva čak i one koji postave normalno pitanje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 vama je normalno cak i da neko navija za Zvezdu, ko zna kakva pitanja vi smatrate 'normalnim'. prema tome, diskutabilno je da li je Tegi smrad bez zajebavanja, nisam nesto puno gledao Tegijevu emisiju, ali za to malo nisam primetio da je bio bezobrazan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 nisi primetio da ismeva ljude koji postave neko običnije pitanje, koje npr više od pola posetilaca foruma zna? Ili da je pričao takođe da je Nedović nedovoljno dobar igrač, pa je otišao u Litvaniju,a da je dobar, išao bi u neku jaču ligu? Nevezano što je grobar, i što smara sa Crvena Zvezda Beograd Diva forama, a kao novinar bi trebalo da je iznad toga, i što ima taj retardirani sukob sa još retardiranijim ćoravim Čovićem, čovek nema nijedan kvalitet da bude novinar. Za njega je i Aca Kosica novinar Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 lucic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 5, 2013 Author Report Share Posted January 5, 2013 Перо, одговорићу ти, само сам сада страшно заузет :) Очајно је играо Партизан, извукли се на крају са оне две тројке... чиста срећа Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Milosavljevic je jako jako bitan za ovu ekipu. Odigrao standardno dobro odbranu, bio solidan u napadu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts