Jump to content

SD Partizan 12/13

alfa

Recommended Posts

Milosavljević objasnio

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

evo javljam se

ja sam ti dao, a kapiram 100% ma4cko jos jedan(ololol) 3. ne znam ko je

npr. nisi u pravu zato sto su zabari sve svoje titule prvaka sveta u fudbalu osvajali tako sto su se provlacili na gol razliku u grupi(3-4 boda) dakle, Mundijal je glupo takmicenje

ako u grupi imas dve potpuno dominantne ekipe kao sto su Barsa i CSKA i koje pobedjuju sve utakmice, normalno je da ne postoji balans i da ce 4. mesto u grupi pripasti nekom sa 3 ili 4 pobede ako je taj donji deo izjednacen po kvalitetu

cista matematika

nope, nego si ti dosao i bacio mega glup koment posle onakve utakmice i desavanja :/

• Upvote (+1) 1

jebote bas su vas usrale sudije u nekim trenucima

ali opet,dragan lider milosavljevic,koji u odlucujucim trenucima tri puta za redom promasi prvo bacanje.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ne verujem da je smarao Muslija, imao je stomacni virus do dan pre

a sto se Milosavljevica tice, on je bas sabio i igrao je dosta, normalno je bilo da opadne koncetracija kod bacanja

stvarno nema sta da se prigovori momcima, vidi se da su dali sve od sebe (koliko puta su se samo bacili na parket a la Rodman). a svi turn overi su uglavnom posledica neiskustva...

ispali su u BG-u protiv Nemaca, tako ispada, kad su izgubili dobijenu tekmu :/

Edited by алфа

Um caruje, Dundo Maroje!

evo javljam se

ja sam ti dao, a kapiram 100% ma4cko jos jedan(ololol) 3. ne znam ko je

npr. nisi u pravu zato sto su zabari sve svoje titule prvaka sveta u fudbalu osvajali tako sto su se provlacili na gol razliku u grupi(3-4 boda) dakle, Mundijal je glupo takmicenje

ako u grupi imas dve potpuno dominantne ekipe kao sto su Barsa i CSKA i koje pobedjuju sve utakmice, normalno je da ne postoji balans i da ce 4. mesto u grupi pripasti nekom sa 3 ili 4 pobede ako je taj donji deo izjednacen po kvalitetu

cista matematika

nope, nego si ti dosao i bacio mega glup koment posle onakve utakmice i desavanja :/

Poredis svetsko prvenstvo gde ti u grupi imas 3 utakmice. Logicno je da imas sanse da prodjes ako jednu dobijes, jednu odigras nereseno i jednu izgubis. Ali ovde, gde ti igras 10 utakmica, od toga 5 kod kuce, i potrebne su ti 3 pobede za prolaz u TOP16 najboljih timova u Evropi, pa to je stvarno smesno.

Nego sam se ja iznervirao sto su glupi grobarcici (mislim na ove sto su nepoznati svima nama, pa tako kao dele minus iz senke, pa se osecaju mocno) odmah poleteli da daju minus, misleci da ja sad pljujem Partizan, a ono, iskreno me boli uvo za vas, vec komentarisem sistem Evrolige.

2ch4bup.jpg

Ja sam se iskreno juce smorio, borili ste se, a oni Nemci su mi skroz antipaticni jer placu kod svakog faula i vrse pritisak... Puno nesrece ove sezone.

A da ne govorimo da bi mi najvise profitirali od vase druge faze jer bi se raspali u jadranskoj :tf:

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi