shpanac Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 U ovom slucaju preko domace stranice mobilnisvet.net. Jel narucivao neko? Koliko su pouzdani? Glavni razlog zasto se raspitujem jer mi je slatka njihova ponuda za odredjene modele ali mi je isto tako sumnjiva cena koja je u nekim slucajevima i po 105-110 eura manja od one u shopovima po gradu. Jel moguce da prodaju neke kopije ili tako nesto ili jednostavno jesu jeftiniji? Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpC Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Овери шта имају у ТелекоПлус-у, и они су јефтинији доста ;) Quote Ћирилизација интернета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Znaš kako, ovo: Kosančić Ivana 1 21000 Novi Sad - kancelarijske prostorije Telefoni se isporučuju preko brze pošte DExpress širom Srbije, isporuka je moguća i u Bosni i Hercegovini. Za sada je moguće lično preuzeti aparat u našem servisu u Novom Sadu, (ali je potrebno prethodno ga poručiti i naglasiti da se paket šalje u servis i da želite lićno da ga preuzmete) Naša firma je tako koncipirana da radimo samo INTERNET PRODAJU, nemamo maloprodajne objekte nego samo kancelariju i servis. Za lično preuzimanje u Novom Sadu potrebno je najaviti se na gore navedeni telefon. ipak govori da nisu baš baš fantomi, ali nikad nisi siguran. Ako ništa, ti plaćaš tek kada preuzmeš proizvod od kurira, tako da ti je i to nekakva garancija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted June 14, 2012 Author Report Share Posted June 14, 2012 Iskreno, nista dalje nisam saznao o njima a i nije mi ta prica aktuelna vise. Hvala u svakom slucaju. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts