Kal1mero Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 rur u problemu :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Мени не ради на Опери и Хрому, а ради на Мозили. :)) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 prebacivan je dns, radice svima kad se clearuje dns cache:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Jebo sam milu mater svim govnarima koji su imali udela u zatvaranju autoputa kod naplatne rampe u smeru ka Nisu. Zrno im mrtvo jebem za odjzeta dva sata zivota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 a ti kao negde putujes, a? jel to poenta posta, a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 mrzim leto i ove vrucine. i jos na to cujem neke narodnjake celo vece, ne smem ni prozor da drzim otvoren. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 nachi po obicaju se javljam prebijen od pica. elem, pametno receno-mislim da cu se pogubim sad kad dodjem u bege, i pocnem da koristim bus plus, cito sam neka vrata leva se izlazi desna ne, a kad je pored stanica, onda se izlazi na zadnja, a ako se desi da se zaustavi na gazeli izlazi se na krov. bilo kako bilo, sad kad dodje brat formi, zamolio bih akcije tipa basketa, al bi formi dgleda ovog puta jer ga previse prmpace, pa cu se pridruziti duletu i margiju u konzumiranju te neke medovace. baaaaaaam baaaaam bammmmbus. kakav bi ja gastarbajterski seljos bio kad vas ne bi ostavio sa jednom pesmom <3 http://www.youtube.com/watch?v=bzI-_RFgIq4 Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Dobro jutro, javljam se iz suncem okupanog Novoga Sada, u kome ću da berem i danas. Protivnici me neće sprečiti u tome, moje ruke ubraće više od njih. Jer, ko sam ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Ada ftw! \o/ i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 pk Ujo, pk Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 samo da se javim, ljubav svima When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Cela fajter. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Другари, треба ми помоћ. Како најбрже стићи до Авале са Врачара или из центра града? Је л' постоји нека сезонска линија која иде искључиво до Авале, а не воза по околним селима и, ако постоји, одакле креће? Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 401, 404, 405 i 407 ako se ne varam, svi kreću sa trošarine, a do trošarine stigneš recimo tramvajem ili busom sa slavije/od hrama. ili sa glavne autobuske, mislim da svaki bus za mladenovac ide i staje kod avale, samo mislim da je karta dosta skuplja. ako grešim nek me neko ispravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Upravo ti prevozi, mada mi se cini jos i 408 da ide(inb4 fora). Prodjes kroz Jajince i jos malo putujes i stizes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Хвала, другари! \o/ Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 ЛИНИЈА 400 Ako se dobro secam, ranije je bio produzetak te linije, tipa do Slavije (neka letnja varijatna). i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Je l' zna neko u kojoj mesari imaju šipke od oko metar i po za tegove? U Sportu 2000 su skoro četiri hiljade, verujem da negde ima i za manje. Pitao sam i u Matijeviću ali su mi ponudili svinjski but na akciji, pa sam im rekao da me ne zajebavaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Najveća letnja dilema: Doručkovati ili sačekati 10 minuta pa ručati \o/ Pretesko je bilo danas, ceo dan sam se kupao na Savi (reci Savi gtfo), igrao karte, bilijar i jamb! Nadam se da ce olaksati malo, posto ovako vise ne moze! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 (reci Savi gtfo) Rek'o sam mu gtfo i hteo da mi jebe mater, fuk u alfy :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 ja danas bio na beloj steni jebote,u sta se pretvorilo to gotivno mestasce na stranu sto je prepuno pancevackih i beogradskih batica,nego sto dolaze sa svojim pitovima,stafordima itd itd i ulaze u vodu sa njima lol neke krampache sa pljugama ulaze u vodu i ono gledam ih i boli ih ta raspala picka,frljnu pikavce na pet metara od njih,hteo sam da ih gadjam jebenom loptom voda naravno zdiba na naftu kako prodje neki brod,a ono,kontam da se sigurno tu negde izlivaju i beogradska govna,tako da ono,to mesto me vise sigurno nece videti,pocecu da se kupam u Tamisu,isti mi kurac :)))))))) e da,najgotivniji deo dana,krofna od 100 kinti sa eurokremom plazmom i topingom od jagode uffffffffff gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 http://sr.wikipedia.org/wiki/Корисник:Гвоздимирка_Руцовић/Фејшл lepo je znati da nasa omladina ima gde da se edukuje :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Uspeo sam da nanesem zelenu konjsku mast na kurac i jaja... fak maj lajf. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 WTF? Zasto si to radio? U stvari, ne zelim da znam. P.S. Crvena je gora :P DNe valja piti pivo na ovu vrucinu, osamuti coveka uh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts