Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Svaki tip klima ima tajmer paljenja i gašenja, ali da namestiš da se pali-gasi svakih 2 sata mislim da nemaju svi modeli.

ontopic: cima me neka klinka '94 oće da se jebe danas, a ja moram na svadbu. :c teško je :c

You are going to fuc arent you :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

za spavanje probajte da podesite klimu u mod za smanjivanje vlažnosti (obično neka kapljica na daljinskom, isto dugme kao za prebacivanje na grejanje). moja klima u tom modu duva par minuta hladan vazduh, pa se onda skroz ugasi na nekoliko minuta, i ventilator i sve.

a u sleep modu valjda radi ventilator na minimumu a samo hlađenje se manje aktivira, tako da je i to možda kul za spavanje, al mene uvek mrzi to da štelujem :D

Termin "kosulje" obuhvata sve vrste kosulja kako specificne tako i one koje nisu. Tvoje pitanje je stoga glupo jer je tvoje pitanje u rangu sa "A jel zna da sabira?" na konstaaciju da Kole zna "matematiku".

Pozdravlja te teta Minerva.

"Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic

Dlaku koja urasta, tj. više i nije ona problem, nego rana koja neće da se zatvori iz nekog, doktorima nepoznatog, razloga.

Sad sam popasao rez dugačak 15 santimetara i prilično dubok, pa moram da ležim...

Brate da ti nisu zakacili kenj rupu?...Auuuu ako jesu,nemoj da prolazis pored ili kroz picin park..Namirisace te oni gejevi a i Boki 13 :D

• Upvote (+1) 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...