Jump to content

STEAM

Recommended Posts

Quantum Conundrum: Season Pass

dodatni kod

GMG25-1BW0K-K1A3G[/CODE]

skida jos 25% na konto snizene cene, pa ispadne ~3.75 ojra

dobar dil

e, da

Plants vs. Zombies for PC and Mac free (izmedju 30. oktobra i 10. novembra)

najverovatnije nece biti koda za steam, kapiram, ali ne znam gde da stavim ovo, pa cu da gurnem ovde :D

:-)

Kupio Portal 2 uz pomoć kupona -75% koji mi je poslao Voodoo_ (hvala bratori), i pogodite šta sam dobio kao nagradu.

Da, pogodili ste, kupon -75% za Portal 2. So... ako nekome treba, PM pls, pošto važi još samo 2 dana.

koliko je sa popustom?

I see by your outfit, that you are a cowboy.

Ostade mi neka sića, pa častim, ko prvi ridimuje, njegovo, u pitanju je Humble Indie Bundle 6 koji sadrži: Rochard, Shatter, S.P.A.Z., Torchlight, Vessel. Dobijate i STEAM key za aktiviranje na STEAM-u.

Klik na link pa popunite ime i mail. Ko aktivira, nek potvrdi da ostali znaju.

https://www.humblebu...ft=evHASG5zu24G

Edited by CheighLee

pljk!

• 3 weeks later...

Pa ne znam za dvojku, pošto izgleda da nemaju ovaj put Sony iza sebe kao za keca ali treba čovek da se nada najboljem.

A jbg, može sa botovima da se izgura do kraja kao ceo heist ali početak fejluje u 90% slučajeva ako igraš sam, čisto zbog kamera i panic buttona koji se spawnuju svaki put na rendom mestima. Ja sam jedno deset puta probao Mercy Hospital, nema šanse, zatrpaju me panduri na kraju samo tako. Upucam kamere u roku knap par puta, neko pritisne panic button, a u kurac... nekad ni ne mogu da nađem treću kameru :D

pljk!