dvnityCker Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 poz, ako neko planira da uzima htc one v, neka proveri prilikom kupovine da li telefon ima zutu mrlju u donjem desnom uglu (na beloj pozadini) - ja sam dobio takav telefon i navodno je prilicno uobicajena greska inace, malo sam danas proceprkao po Android 4 i vise mi se svidja Cyanogen 7.2 sa usability osnove. Nego, sta mislite o nezamenljivosti baterije cele HTC One serije? Meni je to prilicno glupo jer sam x puta bio u situaciji da vadim rezervnu bateriju, najcesce kad sam na putu negde. pogotovo je glupo zbog toga sto one x ima quad core procesor i kad upregne sva 4 konja, baterija ode posle 3-4 sata Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 to sa žućkastim ekranom je kod nekog drugog telefona bio problem sa lepkom koji sam od sebe nestane kada prođe malo vremena pa se osuši kako valja, ne znam da li je i kod tebe taj slučaj, raspitaj se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Retko kad sam imao potrebu da koristim rezervnu bateriju, obično imam neki dodatni punjač u kolima ili eventualno sa USB-a mož da posrče malo itd. Doduše, spremio sam bateriju da mi bude zamenska na putovanju (ona 5000mah) ali ovako u praksi baš sam retko kad menj'o. što doduše ne opravdava da uklone tu mogućnost, ne vidim čemu to (kao i kod iphonea). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 sami su sebe naterali na takve stvari kada su počeli da se takmiče ko će da napravi najtanji telefon. sad im svaki mikrometar znači, i štede ih tako što je baterija "integrisanija" u šasiju telefona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 nije problem u tome da li je tanak telefon ili ne, vec zbog unibody polycarbon kucista.. SGS3 je tanji od one x-a pa opet ima replaceable battery i SD slot.. SGS3 vs One X dimenzije Dimensions 136.6 x 70.6 x 8.6 mm 134.4 x 69.9 x 8.9 mm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 to je zato što sgs ima pentile amoled ekran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 wat? :) baterija nije replaceable iskljuchivo zbog unibody kucishta, prochitaj par reviewova velikih tech sajtova :) The One X has a single-piece polycarbonate shell. That gives it some extra strength, and it looks damn nice. But that also means you can't swap out the battery for a fresh one. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 ne, sgs3 je tanak zato što ima displej kojem ne treba pozadinsko osvetljenje (ali je lošiji od LCD-a), to sam hteo da kažembio bi još tanji da baterija nije izmenljiva :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 a to, jasno nisam ga video josh uvek (ofc, mada ih vec prodaju za 650e LOL), al' reviews kazhu da mora telefon da se stavi pod mikroskop da bi video pentile tripove, meni nece smetati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 koga interesuje debljina telefona tj koliko je tanak ako baterija ne moze da izdrzi ni jedan dan ?!? mislim wtf ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 a to, jasno nisam ga video josh uvek (ofc, mada ih vec prodaju za 650e LOL), al' reviews kazhu da mora telefon da se stavi pod mikroskop da bi video pentile tripove, meni nece smetati :) upravo, isti je ekran na Galaxy Nexusu, jedu govna za pentile. Pentile se nije video ni na SGS1, jedino gde sam ga ja baš primećivao je Desire/Nexus One,a to je uopšte i prva generacija AMOLED-a Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Baš me zanima gde će biti granica tankosti :) Mislim, u jednom trenutku će to pretiti da polomi telefon osim ako ne bude od nekog metala, ili će već tad preći na holograme etc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 eh, kad bi se svi takmičili samo u tome koliko će im tanak i fensi telefon biti, a ne i ko će nalepiti gluplji skin na android :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 to sa žućkastim ekranom je kod nekog drugog telefona bio problem sa lepkom koji sam od sebe nestane kada prođe malo vremena pa se osuši kako valja, ne znam da li je i kod tebe taj slučaj, raspitaj se mislim da je bio u pitanju iphone 3gs Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 8, 2012 Author Report Share Posted June 8, 2012 ovaj htc sense 4 je zesci fail, btw Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 ko i svaki custom UI Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 meni se svidja kako izgleda na koleginom one x....ono sto mi se jedino ne svidja jeste sto kada dodjesh do poslednjeg panela, da bi se vratio na prvi, morash da idesh ceo put unaxad. Mozda postoji neka opcija u Sensu ali kod njega je tako radilo Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts