grb1tj Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 koji drugi bre ozb samo čelsi i zvezdica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 12, 2012 Author Report Share Posted July 12, 2012 http://www.gazzetta.it/Calciomercato/11-07-2012/milan-addio-thiago-ibra-dede-kolarov-o-dzeko-tevez-911809296526.shtml placite milanezi! gazda ipak oce lovu..mada ipak sumnjam da ibru boli kurcina da igra protiv Dizona i Ajacia.. s tim parama mogu da kupe lepo tevketa i jos nekog finog u odbrani i kolko tolko da ublaze gubitak.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 http://www.psg.fr/en/News/003001/Article/58524/Thiago-Silva-signs-for-Paris-Saint-Germain madre de dios Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 dzabe kad ce opet da popuse masnu kurcinu,ima titulu da im uzme sent etjen ili bastijainace,njuka je ponovo raidovala lil i kupila debushija koji sashiva jebeno Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Samo se nadam da ce Milan napokon kupiti neshto korisno ove godine, inache nece osvojiti ni 5. mesto. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 ne verujem, mozda nekog otpada iz citya ili nekog mladog italijana, Seria a je u velikom ofsajdu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 16, 2012 Author Report Share Posted July 16, 2012 i to a i berluskoni mora da plati onih 500 miliona evra odstete..posle 15 godina trajanja sudskog procesa.. zele Dzeka naravno, ali bosna nece da ide..prima 8 miliona (jebeno!) i fino mu je sa kolarovim i balotelijem u zajebanciji.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 RVP izgleda potpisao za juve :S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Nije. Ali je zato nama dosao Cazorla, a izgleda stize i Sahin na pozajmicu. o/\o I kazu da se Persida aktivirao na treninzima malo vise, i da postoji mogucnost da ostane pizdulja. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 nek ide picketina Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 qft vec sam ga unlike na fejsu, za mene je on proslost!!1 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Ako i ostane, nek sedi na klupi, i da se traka da nekom drugom, i nek ceka svoju sansu, da je zaradi opet. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 stvarno jebote :)) jeste on pickica i to, al opet bih svrsavao na njegove golove :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 alfa svršavač Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 pa dobro,kad bi ostao,naravno da bi mi igrao i da bih prskao spermom kad da gol,ali nije mi to to vise :c Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 4, 2012 Report Share Posted August 4, 2012 evo jedan intervju viere iz 2002, naspram kojeg je persijev med i mleko. http://www.dailymail.co.uk/sport/article-55834/Vieiras-Highbury-feud-turns-ugly.html Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 6, 2012 Author Report Share Posted August 6, 2012 dira mi dzefersa on je bio heroj sa klupe u pesu tadasnjem! mlada nada, posle je propao.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 klempavi majmun,unistavali su ga navijaci gde god da je igrao :)))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Paris Saint-Germain and São Paulo FC have reached today an agreement for the definitive transfer of Lucas Rodriguez Moura Da Silva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 JEEEEEEEEEEBIIIIIII KORNJACU STO SE CIGANI :)))))))))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 JEBI KOMU Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 9, 2012 Author Report Share Posted August 9, 2012 Katarska dominacija! inter i manu davali po 30-35, doso psg i reko da se ne zajebavamo, evo 45 i dajte klinca vamo! Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 TAKO ŠEIK GUZI KORNJACU Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 ferguson je opet kukao kako je agent trazio previse :) jebote, ladno je tako ispusio i za edena Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts