alfa Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 O MADRE DE MIOS,MOLIM VAS USLISITE MI BOGOVI OVU ZELJU \o/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2012/Jun/shinji-kagawa-passes-medical-and-agrees-united-move.aspx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 26, 2012 Author Report Share Posted June 26, 2012 izgleda da Gylfi prelazi u Totenhem..ne znam kako su sjebali liverpul u toj prici.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 \o/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 zavrsice ko shamak :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 ti i pera ste ludi i ocajnicki vapite da idete u kuhinju sa pejom! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 27, 2012 Author Report Share Posted June 27, 2012 mario mandzukic u bajernu..mislim da ce ovo biti fejl.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 ti i pera ste ludi i ocajnicki vapite da idete u kuhinju sa pejom! polako, videćeš Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 i ja isto.Mandzukar i Bendtner ce najbolje naplatiti ovo prvenstvo,a noge su obojica! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Ništa od Bale-ovog prelaska u Barselonu. Gareth Bale has signed a new four-year contract with Tottenham! Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 polako, videćeš ajmo u neku veceru da se kladimo da ce imati 20+ debitantsku sezonu?:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 samo prvenstvo? ako je tako, ja pruzam ruku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 Takođe Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 e jebiga i vi sada, covek da 20+ golova u sezoni (sto je mnogo) i vi hocete da ga krajcujete samo na prvenstvo... klasican ciganski potez! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 ja sam mislio pl,ls i fa kup!Bez karlinga,mislim da je to i vise nego fer! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 17+ prvenstvo 4+ liga sampiona 2+ fa kup ako prodjes 2/3 imas sta oces :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 deal!U veceru! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 27, 2012 Report Share Posted June 27, 2012 posto ako da 16 golova bice fejl? ti mu prognoziras fejl, onda se tako i kladi :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Barcelona sign Jordi Alba jebote koji kvalitet od kupovine,za svega 14 milki. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 jel to zamena za Pujola, kao sto je fabregas zamena za Xavi-a? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Za Abidala, Alba je levi bek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 aj sto je levi bek,nego sto je pravi levi bek:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 odusevio me momak, odlicno pojacanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 29, 2012 Author Report Share Posted June 29, 2012 bolje ukupno s golovima da bude..npr 22+ za celu sezonu i sva takmicenja, jer je debitant! ako neko oce ja ulazim u bet odma i vodim u maderu ako da manje! ako dobijem moze u cuburu ili u hercegovinu na kolenicu! Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Viljas Boas u Totenhemu Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts