rev Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 (edited) box to box midfielder, nemaš pojma The term "box-to-box" is often used to refer to the most dynamic all-round/complete midfielders, who provide both defensive and attacking prowess.[4] The most versatile of players, they typically possess exceptional stamina and are usually skilled at tackling, passing, shooting and also good at keeping possession. [edit] Edited August 29, 2012 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Vidi se ko igra menadzer :) Musa je ubica, a on je cak pre bio napadac. Inace ako se dobro secam on je i nama pravio problema kada smo igrali pre par godina, jos se tada videlo da je veliki talenat. A secam se tada se jos pricalo kako Belgijanci prave novu generaciju koja ce za par godina biti jedna od najboljih u Evropi. Tako da nije uopste slucajno to sto sada imaju ovakve igracine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 (edited) mi smo vise u fazonu da proizvodimo 'splav to splav' midfieldere Edited August 29, 2012 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Za Belgijance se prica jos od kvalifikacija za euro 2008 da ce biti neka svetska mega sila ali valjda vam je jasno da od toga nema nista :).Hrvati ce da ih preoru u kvalifikacijama za svetsko. @alfy odgledao,covek zna da se gradi,ima do jaja fizicke predispozicije ok pregled igre i 1 lep sut je uputio,mozes misliti.Na konto onoga za rad i sl,Kuyt je najveci radnik na svetu i donosice ti vodu ako mu kazes,to ne znaci da je brutalan igrac :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 ill just leave this here Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Za Belgijance se prica jos od kvalifikacija za euro 2008 da ce biti neka svetska mega sila ali valjda vam je jasno da od toga nema nista :).Hrvati ce da ih preoru u kvalifikacijama za svetsko. valjda nam nije jasno Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 mene je Dembele oduševio sad u subotu, a odigrao je i poprilično dobru prošlu sezonu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Za Belgijance se prica jos od kvalifikacija za euro 2008 da ce biti neka svetska mega sila ali valjda vam je jasno da od toga nema nista :).Hrvati ce da ih preoru u kvalifikacijama za svetsko. @alfy odgledao,covek zna da se gradi,ima do jaja fizicke predispozicije ok pregled igre i 1 lep sut je uputio,mozes misliti.Na konto onoga za rad i sl,Kuyt je najveci radnik na svetu i donosice ti vodu ako mu kazes,to ne znaci da je brutalan igrac :) acully does Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 (edited) havi martinez u bajernu, zulio cezar u kvinsima i dembele u totenhemu edit: nepismen sam Edited August 29, 2012 by toma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 (edited) dembele je imao toliku srecu u karijeri da je jedan trener primetio njegov neverovatan talenat i viziju koju gaji prema igri,posto je mogao da bude samo neki average joe centarfor...cudi me doduse da tako odjednom ode iz fulama iako je tek dosao,ono,bas pretty neocekivan transfer barem sto se mene tice...meni se jako svidja kako igra i mislim da ce da sabije u totenhemu,samo mi nije jasno gde misli da ga stavi posto vec tu ima gilfija i vdva?Ili ce da proda vdva nekim katranima dok jos nije za mleveno meso? sve u svemu,odlican potez totenhema, m2c a nije mi jasno,kad su vec pustili dembelea,sta koji kurac ne pustaju dempsija kojeg su lagano sa 30 godina mogli da uvale za 18 milki liverpulu ili kontam da ce furati nesto ovako sandro-dembele lenon gilfi (vdv) bejl adebajor(defo) Edited August 30, 2012 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 u isto vreme eurosport javlja da je hamburg zainteresovan da vrati vdva, tako da je to sto kazes vrlo moguce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 30, 2012 Author Report Share Posted August 30, 2012 dembeleu je sledece sezone isticao ugovor, u fulamu je bio od 2010! Tako da je bilo za ocekivati da neko uskoci..dobar je na toj centralno veznoj poziciji ali ce se realno najvise pokazati na nekom poluspic/krilo mestu..mene podseca na neku malo slabiju verziju danijela ljuboje :))) qpr je doveo jebenih 200 igraca i opet ce da lizu patos.. ocekujem danas jos neku bombu, ponajvise sta ce biti s hulkom a i sa jadnim dempsijem koji je van tima vec mesec dana i place za liverpulom.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 dembele je imao toliku srecu u karijeri da je jedan trener primetio njegov neverovatan talenat i viziju koju gaji prema igri,posto je mogao da bude samo neki average joe centarfor...cudi me doduse da tako odjednom ode iz fulama iako je tek dosao,ono,bas pretty neocekivan transfer barem sto se mene tice...meni se jako svidja kako igra i mislim da ce da sabije u totenhemu,samo mi nije jasno gde misli da ga stavi posto vec tu ima gilfija i vdva?Ili ce da proda vdva nekim katranima dok jos nije za mleveno meso? sve u svemu,odlican potez totenhema, m2c a nije mi jasno,kad su vec pustili dembelea,sta koji kurac ne pustaju dempsija kojeg su lagano sa 30 godina mogli da uvale za 18 milki liverpulu ili kontam da ce furati nesto ovako sandro-dembele lenon gilfi (vdv) bejl adebajor(defo) a parker? :) nisu zavrsili, mora dovesti jos jednog napadaca i williana, ne moze se uzdati samo u adebajora i defoa Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 e da,parkera sam zaboravio...uf,sandro i parker. realno ako dovedemo dempsija, osvajamo između 5 i 7 mesta xD realno osvajate http://richardp1975.wordpress.com/2012/08/24/full-kit-wankers/ [roflmao] [roflmao] Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 ali full kit :)))))))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 30, 2012 Author Report Share Posted August 30, 2012 kakve LOBANJE Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 moj licni pobednik Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Kerol pozajmljen West Hamu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 hvala Q!!!!!!! Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 uvalise nam drvo :c kako ce sada kerol i karlton da funkcionisu? samo duge lopte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 pa tako igra west ham, stara engleska skola! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 kol ce na klupu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 big Sem jos da dovede Rorija Delapa i spreman je da ostane u ligi Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 spremni smo mi i ovako... nema ispadanja bar 2 sezone :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 31, 2012 Author Report Share Posted August 31, 2012 ljudi ko stigne nek baci pogled - poceo sam sa ortakom malo da piskaram, cisto da ubijemo veliki broj supljeg vremena na poslu..umesto surfovanja i smaranja bolje da pisem o necemu sto volim :)..ako vam se svidi super, ako ne, sugestije i kritike su dobrodosle jer smo potpuno novi u ovome (pogotovu u dizajnu i sredjivanju bilo kakvog web sadrzaja..nemam nikakve ciljeve zarade ili komercijale, samo da se opusteno prica o fudbalu :) http://premijerligasi.blogspot.com/ p.s. pokusacu da sakrijem svoj animozitet prema MU ali nije lako :).. 1 Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts