GibanicA Posted August 9, 2012 Author Report Share Posted August 9, 2012 matori je prolupao, jos odavno..A PLAKACE OPET KAO OVDE Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 13, 2012 Author Report Share Posted August 13, 2012 prvi transfer za siti ove godine..i to poprilicno mudar..dzek rodvel, 20 milki.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 mislim da je dzek malo overrated,iako sam mu pre dve godine predvidjao odlicnu karijeru...videcemo da li gresim...odlican posao evertona,prosle sezone nije ni igrao,a i kako ce pored felainija kralja :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 13, 2012 Author Report Share Posted August 13, 2012 imaju sad za plate cele godine! ali nista nece biti isto bez timotija mocnog..otisao je u njujork redbuls :( Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 alex song izgleda u barsi. meni je to gore nego da ode rvp. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 opusteno doci ce mvilla Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 13, 2012 Report Share Posted August 13, 2012 mvila je djubretar,ne moze da se poredi sa songom :c Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Ne ide song nigde, bar se tako prica, a i on je sam rekao da je srecan u arsenalu. e sad to su govorili svi, pa su isukali masan kobas. Nemam pojma, ja sam za to da ide svako ko hoce da ide, naravno osim persija on nek trune. Nezadovoljan igrac ne moze nista dobro da donese. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 mvila je djubretar,ne moze da se poredi sa songom :c grujo vidi se da pises za blic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 ok taj isti mvila je rezerva dijabiju u repki kad je ovaj zdrav poz voz Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 15, 2012 Author Report Share Posted August 15, 2012 ja i dalje ne mogu da verujem da ce prodati coveka u koga je ulozio toliko vremena i taman ga nastelovao da bude dojaja.. m vila nema taj pas i tu viziju, on samo bije i odma doda prvom do sebe..song ima 24 godine i ideju, najbolje godine su pred njim..osim ako neko ne da bas 30 miliona ne treba ga prodati..ako su Allen i Henderson kostali 20 onda bi fer bilo da on kosta 60 ali i pola toga je ok :) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 dobicete 15, sto je vise nego dovoljno :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 @gruja i gibanica daj bre nemojte me zajebavati, ja znam da sam glup za fudbal, ali, jeste li vi ikada gledali kako igra m'vila? u pravu ste sto se tice oranja po terenu, ali ima dobar pas, nije kreativac kao skols ili fabregas ali za njegovu poziciju pas i kreativnost su mu veoma dobri One of his main strenghts are the simplicity of his game and incredible passing vision. He always tries to pass as fast as he can, that way he does not complicate things and he does not slow the game when they want to attack, and he finds his target almost every time. The best example for that theory is game in France national team against Luxembourg on 25th march 2011. In that game, M’Vila completed 92,5% of his 134 attempted passes. The feat was the best by any France player in an international match since 2006. In the season 2010-2011, M’Vila led the league in passes attempted (2341) and passes completed (1989) finishing the campaign with a passing percentage of 84%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 ja bih se slozio sa komom(!!!!), iako je song super radio posao napred, ali on je pre svega DM i da je radio njegov pravi zadatak kako treba arsenal bi dobio 20% manje golova garantovano. Zbog njegovih cestih izleta stalno se stvara prevelik prazan prostor izmedju veznog reda i odbrane i bas zbog toga mislim da bi mvila bio bolje resenje od songa. Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 http://www.arsenal.com/news/news-archive/terms-agreed-for-van-persie-transfer Ode Persida u ujedinjene. Dace Bog da mu neko polomi nogu u trecem kolu. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 koje govedo Poy za gruju i alfu Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 ja sam siljio na njegovu igru prosle sezone, ne na njega za mene ce biti poy ako vilsir ode :D jebote, kako neko moze ovoliko da se proda? :c da je otisao bilo gde drugo boleo bi me kurac, nego u jebeni junajted... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 aaaaaa aa aa aaaa a a aaa a!!! posle raznih cigana i rapalja, kagawa i rvp u jednoj sezoni salu na stranu, znam da je danasnji fudbal pretvoren u novac, interes i pohlepu, posle realove farse sa raulom, ibrahimovica u psgu, toresa u celziju, mislio sam da sam video sve moguce transfere, ali ovo je stvarno nesto neverovatno rvp je uvek bio ok lik, nije pravio neka sranja, bio je uz arsenal kada je bilo najteze, za mene je bio jedan od boljih ljudi u fudbalu, ali ovo je ogromna prodaja mozda je i venger kriv, ali ove godine su dovedeni podolski, kazorla, dolazi verovatno i m'vila.. imali bi neke sanse anyway, ne verujem da ce rvp ponoviti proslu sezonu, izgleda ce arsen ponovo odraditi posao tipa hleb ili overmars koji su se raspali cim su otisli iz arsenala kagawa - rvp - rooney kao sto bi moj plavi internet prijatelj sini rekao - BRING IT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 fuck, ovo sada menja sve :/ Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 jbg, sad bi barem trebali da potrose te pare. pojacati toliko jednog od glavnih konkurenata za vrh, i ne spremiti neki plan zvuci tuzno. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted August 16, 2012 Popular Post Report Share Posted August 16, 2012 ja bih se slozio sa komom(!!!!), iako je song super radio posao napred, ali on je pre svega DM i da je radio njegov pravi zadatak kako treba arsenal bi dobio 20% manje golova garantovano. Zbog njegovih cestih izleta stalno se stvara prevelik prazan prostor izmedju veznog reda i odbrane i bas zbog toga mislim da bi mvila bio bolje resenje od songa. To nije do Songa,to je do igre koju forsira Venger.Song je pre svega CM,i deluje u paru,da li sa Artetom,da li sa Vilsherom,ali taj isti Song kada deluje recimo u paru sa Rosickim ili Remzijem,normalno da ce ostati prostora jer su obojica noge...pritom,ovaj podatak sto je Koma ostavio nije nesto merodavan jer je u pitanju utakmica sa Luksemburgom...mislim ono,nemojte pogresno da me shvatite,ne mislim ja da je Mvila noga,dobar je igrac,nije nesto po mom ukusu,ali Venger nije dao 20 miliona za Matu ili ne znam ja koga,ne vidim zasto bi dao 20 milki za mvilu,koji mu tehnicki ni ne treba... salu na stranu, znam da je danasnji fudbal pretvoren u novac, interes i pohlepu, posle realove farse sa raulom, ibrahimovica u psgu, toresa u celziju, mislio sam da sam video sve moguce transfere, ali ovo je stvarno nesto neverovatno rvp je uvek bio ok lik, nije pravio neka sranja, bio je uz arsenal kada je bilo najteze, za mene je bio jedan od boljih ljudi u fudbalu, ali ovo je ogromna prodaja mozda je i venger kriv, ali ove godine su dovedeni podolski, kazorla, dolazi verovatno i m'vila.. imali bi neke sanse anyway, ne verujem da ce rvp ponoviti proslu sezonu, izgleda ce arsen ponovo odraditi posao tipa hleb ili overmars koji su se raspali cim su otisli iz arsenala kagawa - rvp - rooney kao sto bi moj plavi internet prijatelj sini rekao - BRING IT Rvp nije bio uz Arsenal kad je najteze jer je konstantno bio povredjen.Ovo sto je Rvp uradio mi je gore nego sto je Fabregas ucinio jer je on sve ucinio da ode u Kataloniju,ostao je cak i jednu sezonu duze nego sto se mislilo,pristao je na smanjenje plate da predje u Barselonu,a i na kraju krajeva,otisao je u Barselonu,a nije ostao u Premijer ligi,kao sto su svi ostali janicari ucinili poput Nasrija,Adebajora,Klishija i kompanije...a za te bednike raspale me zapravo i boli kurac jer niti su tu bili duze od sezone-dve,niti su nosili kapitensku traku,oni su tipicna goveda koja su dosla za male pare,a Venger ih prodao za do jaja cifru. 4 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Jos nije 100% ali kada stignu jos dva igraca - osvajamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted August 16, 2012 Author Report Share Posted August 16, 2012 tuca je za sahina, da li ga uzimamo mi ili vi :) Luka M definitivno na putu za Real..ne znam bas dal im je bio preko potreban, ali svakako sjajan igrac i poboljsace ih dosta..i ucinice da ih mrzim za nijansu vise ako je to uopste moguce da se mrzi vise ta odvratna ekipa :) Arsenal u trci za Mirallasom..od svih ljudi, Venger hoce Belgijanca koji nije Hazard a inace sad sam se setio - sudbina ume da bude okrutna prema ciganima..i ibra je trazio trofej LS i jaci klub i otisao iz intera u barselonu..u trenutku kad se inter fino pojacao.. malo kasnije te godine je plakao upravo zbog njih, a inter je osvojio LS koji je on toliko zeleo..nadam se da ce i rvp da place isto tako.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 Odvratni MU osvaja ove sezone. 3 Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 16, 2012 Report Share Posted August 16, 2012 tuca je za sahina, da li ga uzimamo mi ili vi :) Luka M definitivno na putu za Real..ne znam bas dal im je bio preko potreban, ali svakako sjajan igrac i poboljsace ih dosta..i ucinice da ih mrzim za nijansu vise ako je to uopste moguce da se mrzi vise ta odvratna ekipa :) Arsenal u trci za Mirallasom..od svih ljudi, Venger hoce Belgijanca koji nije Hazard a inace sad sam se setio - sudbina ume da bude okrutna prema ciganima..i ibra je trazio trofej LS i jaci klub i otisao iz intera u barselonu..u trenutku kad se inter fino pojacao.. malo kasnije te godine je plakao upravo zbog njih, a inter je osvojio LS koji je on toliko zeleo..nadam se da ce i rvp da place isto tako.. naravno da neće, jer nijedan drugi tim osim MU, Sitija i Chelsija ove sezone nema šanse u Engleskoj. Ko bude četvrti, nek se šutira u dupe, ali mislim da će to biti Arsenal RvP je meni odavno postao odvratan, a svoje pravo lice je pokazao protiv Wigana krajem sezone kad su izgubili na Emiratima. Takođe, evropsko su Holanđani poduvali zbog njegovog prevelikog ega i Robbena koji je dobar igrač, ali luzer u duši Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts