Immortalis Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Imate li da preporucite nekog ko uvozi motore iz italije ili slovenije? Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Ako neko ima, možda ti se Mohi javi, ali nekako mi je uvoz motora još veći rizik nego uvoz automobila, ko zna ko je šta sa njim radio ... ali dobro, that's just me! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Zašto juriš baš uvoz? Pogotovo iz Italije. Znam par primera uvoza iz Italije gde su se motori raspali posle mesec dana, ali dobro, možda sam video samo loše primere. Šta tačno želiš da kupiš, ima kod nas da se nađe svašta, taman da se ne drkaš sa papirima itd? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 25, 2012 Author Report Share Posted May 25, 2012 (edited) Racunao sam da mi je povoljnije da uvezem nego da kupim ovde. Gledam neki enduro/supermoto/cross 125. Honda xr, Yamaha xt, husqvarna sm, uglavnom tako nesto. Najradije bi hondu uzeo ako bi je nasao povoljno. Razmisljao sam i o varaderu 125, ali bi mi definitivno smetalo sto nije za offroad. Znam da je uvoz rizican, ali mislim da je ta prica malo naduvana. Istina Italijani losije odrzavaju motore ako ih poredis sa nemcima :) Edited May 25, 2012 by Ivan_ Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Ja verovatno idem za 3-4 nedelje u nemacku po motor. Iz nemacke mozes da ga doteras sam, a iz italije mora na kamionu/prikolici. Ne bih nikada uzimao motor na slepo osim ako nije neka varijanta sa ispod 10k km vracena sa lizinga ili tako nesto, a i tad bi trazio detaljne slike. Sto se tice likova koji doteruju nikad se nisam raspitivao za tako nesto jer kao sto rekoh ne zelim na slepo da uzimam motor ali sam igrom prilika u tim krugovima pa sam cuo tu i tamo za likove koji doteruju motore. Ako bas bas hoces to da radis mogu da se raspitam. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted May 25, 2012 Author Report Share Posted May 25, 2012 Burazer je uspeo da mi nadje kontakt coveka koji uvozi iz Italije motore vec duze vreme, sad je tamo pa ocekujem da mi posalje neke fotke ovih dana tako da ne moras da se cimas, u svakom slucaju hvala :) Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts