dullence_ks Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Pozdrav drugari, zanima me, da li je iko imao iskustva sam gore napomenutom konzolom, dakle, keva hoce da pazari mladjem burazeru xbox 360, mene licno zanima koliko je on 'isplativ', kako funkcionise 'piraterija' i tako to.. Citao sam po it svetu i u komentarima naisao na gomilu dece, koja mi bas i nisu delovala pouzdano, pa rek'o ovde da upitam.. ( znam da je sony sony, ali nema se para ) ( u slucaju da sam omasio topic, transfer ) pozvoz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeskeNBG Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Ortak je skoro kupio, dal mi rece da ga je platio 8000, vidi po oglasima, inace nasao je nekog lika, tj istog tog od kojeg je kupio, i reze mu igrice sve zivo, za 150-200 din po cd... Inace kao konzola fina je stvarno, peglamo pes standardno i oprobao sam se u crysisu ali da bi ti bilo potpuno zadovoljstvo treba ti dobar tv ( grafika je losa na onim obicnim tv ovima). Mogu da ga pitam za kontakt od toga lika od kog je kupio kontam da ih valja ili tako nesto... Quote First name Ever, last name Greatest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Ko zna koja je to verzija kad je 8000 i sta ide uz nju :) U sustini cena ti je slicna sonija i xboxa s' tim sto je mislim teze igrati pirate na soniju,isplativ je ako planira da ga igra ja sam kupio i nisam se pokajao iako ga ne igram previse i verovatno cu ga prodati,uglavnom kad dodju ortaci ili fifu preko neta,piraterija je car na boksu :D zavisi da li uzimas nov ili polovan i koliko si spreman da izdvojis razlikuje se uglavnom u pratecoj opremi( da li ima kinetik/koliko dzojstika itd) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 vidi ga trn sto priprema teren da proda sony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 xbox poy vec je sredjen on :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 Mislim da je Xbox i dalje bolje rešenje nego Sony ... juri Nickwood-a oko cena i koječega (www.konzola.rs) ili PM na forumu (nickwood). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted May 11, 2012 Author Report Share Posted May 11, 2012 Hvala hvala... :) pozvacu ovaj broj sa sajta, pa cemo videti sta i kako.. Hvala jos 1 ;) Ako jos neko ima neki savet, neka se ne ustrucava.. U fazonu, oko 200e smo spremni da damo za konzolu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 trne, dobar je taj kinetik Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 (edited) fak u docy kinect Edited May 11, 2012 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 11, 2012 Report Share Posted May 11, 2012 gde je Coka? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Da ne otvaram nov topik, prijatelj ima klinca koj ima Sony 3, posto ja ne znam apsolutno nista o soniju, kakav je on po pitanju piraterije? Jel to moze da se skidaju i rezu igre ili je jedini nacin da se kupi igrica i pika??! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 koliko ja znam na PS3 mozes da furas piratske igre samo ako nadjes PS3 sa starim firmwareom, a i onda neces moci da igras novije igre. Takodje se pozdravi sa online multiplayerom (mada to vazi i za xbox) Da ne otvaram nov topik pozdravio te Ivan btw :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Od kad je to i za xbox? Jel se nesto promenilo skoro ili? Ja sam normalno igrao na live-u do pre par meseci(2/3) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 rly? u stvari ja nisam siguran da li vazi za sve (tj da li zavisi od tipa flasha i da li je cipovan), ali ja sam dobio jasne instrukcije da se ni ne trudim da idem online sa svojim JTagovanim boxom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 dobro to sa jtagom ni ne treba,ali ja sam sa lt3.0 lagano iaso na lajv i igrao fifu,bez problema,ne samo fifu nego i mk9 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boku Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 da ne otvaram novi topic ovde cu! jel zna neko kako i gde mogu da nabavim rezac za xbox360? Quote I know i can! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts