Jump to content

Laptop za 50k

Shekk

Recommended Posts

Dakle, dajte neki dobar laptop da zadovoljava sledeci opis, 17" ekran, specifikacija nije toliko frka radice se racunovodstvo na njemu, thus velicina ekrana je bitna zbog tucanih buva u poslovnom softveru ali ram i brzina procesora nisu neki deal breaker samo da nije neko skapnistvo tipa digitron naspram quadcore-a za 5 iljada manje.

Gledanje filmova i igranje stop. pederi stop.

Snimila je neki HP G7 1301 EM/SM u tehnomaniji pa je to neki plafon cene, a vi dajte "bolje za te pare" "vrsi posao za manje" predloge :)

Mada kapiram da je bolje da isti uzme negde gde je podrska promptna a garancija svetinja i da ja ne vidim doticni ni na pet minuta.

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

A ovo?

Mislim praktično je isti računar samo na AMD platformi, a jeftiniji je 4k dinara. Ono, pošto procesor i performanse već nisu stavka, jedino što može biti razlika je dužina trajanja baterije, ali kapiram da i to nije neka frka na 17" laptopu. Pritom ako se uzima za firmu za razliku u ceni se može uzeti npr licencirani windows, što nije mala stavka... Doduše piše tamo da uz nov računar dobijaš Win7 po ceni od 5.5k din, ali ne znam koja verzija...

Heghlu'meH QaQ jajvam

Hvala na savetima na kraju je presudilo "12 rata bez kamate" i uzet je 1301EM za 48k od Altija preko WinWina mislim, jebote... probao sam malo i srećno joj bilo, i 17.3" je mali za normalan rad a tastatura je as flat as they come, dve smrti prenosnim računarima i glupim joginima od korisnika koji se prilagođavaju ponuđenom (sranje) hardveru!

Hvala na savetima na kraju je presudilo "12 rata bez kamate" i uzet je 1301EM za 48k od Altija preko WinWina mislim, jebote... probao sam malo i srećno joj bilo, i 17.3" je mali za normalan rad a tastatura je as flat as they come, dve smrti prenosnim računarima i glupim joginima od korisnika koji se prilagođavaju ponuđenom (sranje) hardveru!

A što ti to sve njoj nisi lepo rekao, nego se ovde iživljavaš na nama? :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Pa jesam, ali nema gde da stavi drugi desktop a nece da deli vise racunar sa ukucanima :D Ono, mogla je da uzme 22ku ekran za 15ak hiljada i neki atom iz maksija za 20 i radio bi joj posao al ga nema gde :)