Rejz Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Cekam ko zapeta puska :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 3, 2013 Author Report Share Posted April 3, 2013 krenulo lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Pokupih i ja ovo. Cemo da vidimo na sta lici... Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Skinula se beta kasno sinoc, nisam jos stigao da odigram, napisacu veceras ako uspem da odigram koju partiju. Igrao je ortak doduse i njemu se svidja, kaze da ima smek kao CoH i da t34 i t70 sabijaju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 http://www.facebook.com/pcgamermagazine/app_174961479209942 evo ko nije preorder, dele dzabe beta keyeve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rejz Posted April 3, 2013 Report Share Posted April 3, 2013 Odigrao sam jednu partiju za sada, to je i dalje nas stari dobri coh ali se vide promene, prvo true sight koji funkcionise tako sto otkriva samo onaj deo ekrana u koji gledaju jedinice, zasede se mnogo lakse izvode sada. Zatim mecave, posto sam igrao winter mapu u odredjenim trenucima (mozda i postoji pravilni vremenski razmak, nisam uporedjivao) iskoci upozorenje koje najavljuje sneznu mecavu za toliko i toliko sekundi, kada krene mecava infantry jedinice imaju kao novi health bar koji se smanjuje sto je duze jedinica izlozena hladnoci. Postoji camp fire na razlicitim delovima mape i kada se jedinice priblize istima taj bar krene da se popunjava i ako sam dobro razumeo i kada se udje u kucu isto tako se regenerise taj bar. Iz nekog razloga mi nije radio nijedan hotkey, samo skrolovanje mape strelicama, nijedan drugi key, pa sam morao da klikcem na portrete jedinica koji se nalaze u gornjem desnom uglu i sami portreti su super odradjeni, svaka jedinica se jako lako raspoznaje i selektuje. Ko se bojao da ce igra izgubiti na dinamicnosti i brzini, nema cega da se brine :) ... i tako, odoh da se igram :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 4, 2013 Author Report Share Posted April 4, 2013 eto a ja ni da stignem da probam, upalio sa easy kompom na laptopu da vidim radi li i to je to :) camp fire ima pored svakog pointa koliko ja primetih meni deluje kao da ces upravljati sa manjim brojem jedinica nego u prvom delu, ali to je samo osecaj jos iz alfe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted April 4, 2013 Report Share Posted April 4, 2013 (edited) Ala ovo mora jos da se pegla... Imam takva pomesana osecanja u vezi sa ovim da ne znam ni sam sta da mislim. I oni su ovo hteli proslog meseca da release-uju? Sva sreca pa nisu. Edited April 4, 2013 by Death Egg Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 4, 2013 Author Report Share Posted April 4, 2013 pa hteli su ali bila bi pre toga beta kao sto je sada ima da se pegla, meni nekako ne lici na coh a ne znam zasto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 zasto je 50e preorder lol Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 5, 2013 Author Report Share Posted April 5, 2013 preko Zr.ninja ja sam platio 3k din key za steam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 ja i dalje ne verujem koliko su iz rusije igre jeftinije, meni je preorder na steamu 22e.... Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 5, 2013 Author Report Share Posted April 5, 2013 pa to je ta varijanta plus sto se covek malo ugradi i eto to je to otprilike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zr.ninja Posted April 5, 2013 Report Share Posted April 5, 2013 (edited) pa to je ta varijanta plus sto se covek malo ugradi i eto to je to otprilike Mora i rus da se uglavi :) to je najveci problem Edited April 5, 2013 by Zr.ninja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 6, 2013 Author Report Share Posted April 6, 2013 Sto se mene tice problema nema :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Uzeo i ja preko Ninje ... vidimo se u igri :) Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Patch-ovano! Ala su se pretrgli... Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Mortari SABIJAJU i poprilično kvare igru za sada. Blizzard mi je naporan koncept, ali ima još vremena da se to fine-tuneuje, ali zapravo me jedino jebe što je sam gejmplej jako mnogo ubrzan. Brže teku VP-evi, Brže leveluju i ginu likovi i imam osećaj da je mnogo haotičnije sve u odnosu na keca. Meni to savršeno odgovara za tipa Warhammer koji jeste u tom fazonu i po fluff-u, ali CoH je jedna od najboljih igara baš zato što brzina kliktanja nije toliko bitna za pobedu koliko je taktika i pozicioniranje, da ne pominjem da ti sporiji VP drain omogućava da eksperimentišeš i više puta "poukuješ" istu liniju odbrane dok ne odlučiš da je vreme za novu taktiku. Nemam pojma. Sa druge strane su nove jedinice jako zanimljive. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Odigrao sam tri partije, dve 2v2 koje sam izgubio i jednu 1v1 pobeda. Tako da ne mogu da dam neki objektivan sud o igri, moram na posao sada, sutra cu da pogledam malo detaljnije. Mortari su jebeno imba, blizzard koncept jos nisam sasvim izvalio ali kada krene blizzard, postekam se po kucama ako su u blizini. Igra je kao ste rece cova iznad mene ubrzana brutalno, mada moguce zato sto sam pre coha igrao wargame european escalation , gde je 95% taktika a 5% brzina. E da, beta je neoptimizovana prilicno Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Izadje danas obavestenje da pripremaju masivan update pri cemu ce razlika biti dan-noc. Nije tacno receno da li ce ovu rundu bete da ugase pa da to spreme za sledecu, ili ce to uraditi on the fly. Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Nemacki tenkovi su previse op. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 pa i treba da budu! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefixsrb Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Dobra je jako igra, odlicno uradjena. I grafika i engine. O tenkovima da ne pricam koliko su ih dobro uradili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 (edited) Jutros je poceo da mi se skida masivni update za betu. Izgleda da su pustili novi talas. Au da.... opasan revamp, narocito interfejsa. Medjutim, prokleta Ruska pesadija je i dalje previse cost-effective. Napisao sam im u ranoj beta-i na forumu da vrate KCH i naravno niko nije poslusao. Edited June 1, 2013 by Death Egg Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 4, 2013 Author Report Share Posted June 4, 2013 yay pa jel to open beta krenula ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts