Ursus_speleus Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Krenuo Japance, koji je lovac T10 najbolji po vama. Mislim na one koji su vozili betu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedjolica Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Klanovi još uvek ne funkcionišu u WoWP-u, a kada ih bude, biće zajednički sa WoT-om. Tamo nas barem ima dosta :P si siguran da ce biti zajednicki,meni je to iskreno teska glupost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted January 6, 2014 Report Share Posted January 6, 2014 Pa to je i bila ideja od početka, kao i neka vrsta integrisanog Clan Wars sistema, ali to ko zna kada će i kako će da izgleda. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareMagare Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Ja sam prosecan u warthunderu ali ovde stvarno ne mogu da se pokupim,nista mi bre nije jasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Jedno who was phone pitanje. Logujem se normalno u igri sa mailom i passom, odem na wowp sajt sa istim mailom i passom nece da se loguje? Uostalom isti mi account za wot i za wow, sta baguje sad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Jesi li otišao na US ili EU sajt za WoWP? Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Au, znao sam da je neka nubovska stvar, fala dendi, prso sam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
savo1989 Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Jel zna neko slucajno zasto ne moze da se skine WOWS, ja ne mogu bar da nadjem ili ne vidi ili ne znam...a hocu da probam i brodice, mada sumnjam da moze da bude bolje od WOWP 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 9, 2014 Report Share Posted January 9, 2014 Nema brodova jos i ne zna se kada ce moci da se probaju u open beti... mada sumnjam da moze da bude bolje od WOWP Za ovo jedan veliki LOL! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
savo1989 Posted January 10, 2014 Report Share Posted January 10, 2014 Nema brodova jos i ne zna se kada ce moci da se probaju u open beti... Za ovo jedan veliki LOL! vidis to nisam znao hahhahahahhahahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ropemaster Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Imam jedno pitanje, postaviću ovde. (Nadam se da ovo za spam nije bilo upućeno meni, stavio sam ovo za x5 jer umem više gledati na forumu šta ima nego na oficijalnim sajtovima. Baš pazim da ne spamujem..) Inače ajde ko ima neku od onih palica za simulacije. Sa čim vi igrate WOWP, koja je razlika od miša, kakav je osećaj. Preporučite mi nešto da kupim, a da nije 3 do 5 hiljada dinara, ja sam u fazonu da li može džojstikom, da li je bolje sa njim, da li palica ona za avione stvarno dobra stvar ili samo neki overrated shit fazon.. Nikad nisam leteo sa tim, doduše igrao sam ja mislim F16 igricu na PS1 bilo je bolje na analog dok se nije pokvario.. znači pitanje je: Sa čime vi letite??? I ako možete da mi preporučite nešto generalno za WOWP pošto me uopšte ne zanimaju druge igrice sa letenje, osim freelancera kojeg sam obrtao u nedogled, i koji me podseća dosta na ovo sa ovom tačkicom. Tipa tražim neki kontroler do soma dinara, žao mi je da dam za nešto 3 do 5 hiljada, a 100% siguran da će mi mali milion puta ispasti.. Ne isplati se kupovati Stick tj kontroler za avione ako ces da igras WoWp jer sama igra nije namenjena tome.. Kontrole jesu donekle bolje tj da budem precizniji : Mnogo je lakse leteti sa stickom nego sa misom tj avon je mnogo upravljiviji ali je preglednost dosta manja i ono sto je najbitnije nisan.. Nisanjenje sa palicom zahteva vestinu i strpljenje jer je poprilicno tesko palicom naterati nisan na metu.. pogotovo ako se uzme u obzir da protivnik igra misom i da ga vozi onako levo desno i okrece ga ko ludak.. tj kao da G-sila ne postoji (i ne postoji u WoWp)... A naleteo sam i na neke stvarne pilote lovaca koji igraju igru i WoWp igraju iskljucivo misom. do duse i WarThunder random.. ali isto tako u WarThunder-u se ne isplati igrati bez palice ako ces da igras istorijske i full real bitke. tu vestina dolazi do izrazaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superstar31 Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Ne isplati se kupovati Stick tj kontroler za avione ako ces da igras WoWp jer sama igra nije namenjena tome.. Kontrole jesu donekle bolje tj da budem precizniji : Mnogo je lakse leteti sa stickom nego sa misom tj avon je mnogo upravljiviji ali je preglednost dosta manja i ono sto je najbitnije nisan.. Nisanjenje sa palicom zahteva vestinu i strpljenje jer je poprilicno tesko palicom naterati nisan na metu.. pogotovo ako se uzme u obzir da protivnik igra misom i da ga vozi onako levo desno i okrece ga ko ludak.. tj kao da G-sila ne postoji (i ne postoji u WoWp)... A naleteo sam i na neke stvarne pilote lovaca koji igraju igru i WoWp igraju iskljucivo misom. do duse i WarThunder random.. ali isto tako u WarThunder-u se ne isplati igrati bez palice ako ces da igras istorijske i full real bitke. tu vestina dolazi do izrazaja E hvala! Živ bio! Skinuo sam i warthunder ne izgleda loše. Inače da li ima nekih bonus kodova u warthunder-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
savo1989 Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Da li zna neko da li se avionu popravljaju performanse u toku bitke kada se odbace bombe i rakete? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salle87 Posted January 13, 2014 Report Share Posted January 13, 2014 kome treba kod nek se javi za wowp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arandjel Posted January 14, 2014 Report Share Posted January 14, 2014 Sad sam se logovao malo na avione, izgleda da su malo produzili trening misiju, dodali su novi deo koji te uci kako da upravljas avionima za unistenje hangara, protivavionskih instalacija i brodova. Ko zna, super, ko ne zna, prilika da "nauci", a zavrsavanje misije daje 25 zlatnika, 6000 srebrnjaka i 300 slobodnog iskustva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki1zSrb1je Posted January 16, 2014 Report Share Posted January 16, 2014 Kakav je WoWp, jel bolja od War Thunder-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Somi Posted January 20, 2014 Report Share Posted January 20, 2014 Kakav je WoWp, jel bolja od War Thunder-a? Nije ... Mozes probati, ali sta znam meni nije legla ta igrica, kao i drugima ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
savo1989 Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 meni je WoWp bolji, dinamicniji je i msm da nema smisla igrati Thunder bez Džojstika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 21, 2014 Report Share Posted January 21, 2014 War Thunder se uglavnom igra na misu i tastaturi, dzojstik je potreban samo za Simulator mod. Sto se dinamike tice, WT arkada je podjednako dinamicna kao i WoWp, pri tom radi bolje i izgleda mnogo bolje. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts