grb1tj Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 f2f8e3804578298aed4ea7313963dd89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 koment na youtube-u ;D "Scena kao u crtanom filmu Pero Kojot kada pada u provaliju..." ahahah, ali je baš taj fazon i ima čak onaj trenutak kad pada i nikako da padne i samo puf. pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 ali reakcija ovog koji snima (or lack thereof) je nerealna Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 (edited) pa ne snima niko, kamera je fiksirana oO jedino ako misliš na vozača pri sudaru. meni se desila ista situacija, samo što se nismo sudarili nego smo uleteli u kanal sa leve strane puta i prevrnuli se na bok :/ užas kako ljudi voze... Edited July 6, 2012 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 jedna od retkih situacija kad je pametnije zgaziti kočnicu nego izbegavati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 (edited) pricao sam o basejump kamermanu a ovaj sudar je bas jeziv, mnogo se plasim takvih budala koje ne gledaju u retrovizor nego slepo rade ono sto su naumili :/ Edited July 6, 2012 by bogs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Zato ja npr uvek trubnem prilikom ovakvih preticanja, jbga neko se iscima na to, ali bolje da se neko cimne nego da se slupamo 'vako. A da je vozio motor a ne kola, sad bi bio mrtav lik Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Rusi... Ovaj lik je toliko odsecen da jednostavno priziva nesrecu ... Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
branko^ Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Rusi... Kada je ptici u losoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 ovo su videli od nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Nije video klip, radio podcast je, ali vraški zanimljivo i zabavno. Elem, obično likovi koji vode seruckaju tako o raznim temama (uz obaveznu top 5 listu filmova za tu nedelju), ali su ovaj put imali posebnog gosta, lokalnog tipa koji im je u emisiji objasnio zbog čega je odlučio da bude aseksualan i da više ne juri za ribama. Duhovito, tužno i vrlo poučno u vezi nekih stvari: http://my.spill.com/profiles/blogs/a-couple-of-cold-ones-july-7-2012 "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 (edited) pa ja idem na faks sa ovim dekijem hakerom ololololo. Lik je mrtav ladan na pauzi zaseo za profanov laptop i krenuo da prebacuje sve zivo... A o tome da kad je on na predavanju bolje ti je da odes napolje necu ni da pricam Edited July 10, 2012 by Shoocky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Nije video klip, radio podcast je, ali vraški zanimljivo i zabavno. Elem, obično likovi koji vode seruckaju tako o raznim temama (uz obaveznu top 5 listu filmova za tu nedelju), ali su ovaj put imali posebnog gosta, lokalnog tipa koji im je u emisiji objasnio zbog čega je odlučio da bude aseksualan i da više ne juri za ribama. Duhovito, tužno i vrlo poučno u vezi nekih stvari: http://my.spill.com/profiles/blogs/a-couple-of-cold-ones-july-7-2012 Samo sec, nije mi jasno, ko ima vremena danas da slusa 5 random likova kako kenjaju o random temama, i to 2 sata??? Pa ovo je gore od velikog brata... sto se ti jednostavno ne nadjes sa 4 drugara, uzmete pive i isto tako krenete da pricate o nekim levim temama, tj zasto bi ti bio pasivan slusalac kad mozes da budes aktivan ucesnik i to pritom uzivo. Sam da radis sve ovo i jos pritom izblejis sa drugarima malo. Explain. A i inace mi je pun kur** tih podcastova, sama ta pojava hey guys im on the internet and i have something to say... Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Dobro, izvini, neću više nikad Ako baš hoćeš da ti objasnim, volim da slušam tu ekipu, naročito kad imam nešto da radim duže vremena a nemam društvo "od četiri drugara i piva" u blizini. Pa nataknem slušalice i slušam. Uostalom, po toj logici ni slušanje radija nema mnogo smisla, jel? "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 kad ce vise taj rur podkast? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 50 sec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 Dveri ((((: Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 PA OVI RUSI SU NAJMONGOLODNIJI NAROD NA SVETU PLACEM NA SVAKI KLIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
LepYbre Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 50 sec Najgore od svega je reakcija ostalih pesaka, nastavljaju da hodaju gde su krenuli, jedan ni ne vadi ruku iz dzepa kulira lik..cc Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 11, 2012 Report Share Posted July 11, 2012 (edited) PA OVI RUSI SU NAJMONGOLODNIJI NAROD NA SVETU PLACEM NA SVAKI KLIP sta imas ti protiv nas Rusa? :c Edited July 11, 2012 by alfy Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 (edited) Ne znam kako da iskomentarishem..... PS. Evo i iste ekipe al su cice u school girl fazonu, only for fans Edited July 12, 2012 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 PRvi komenetar na YT: "No description available." Makes sense Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 Gej japanski turbo folk Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 12, 2012 Report Share Posted July 12, 2012 i Mire Kitiču :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts