leisure Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Hvala na trollu leis ,ja ne znam sta bih bez tvog trolla :) Samo bih vas molio za ocenu bez trolla i sarkazma ako nije problem :) tvoje rame, mozes da tetoviras sta god hoces iskreno, meni se ne svidja misljenja sam da se o ukusima vredi raspravljati, ne vredi o ukusima i neukusima poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 ne znam zasto bi zeleo da cujes ocenu kada je tetovaza vec na ruci, imalo bi smisla da si slikao crtez pa nas onda pitao za misljenje, ovako nema nikakve poente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Meni je ok. "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Sakloni me boze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Bolje lasersku depilaciju da si dobio Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 ko ti je taj dragan i kolko mu treba do centra? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 ako su iemna dece i zene, nema sta da kazemo udri. estetski, ne svidja mi se Jesu Dragana zena Stefan sin i Tatjana cerka...Hvala ipak svima na komentarima kakvi god da su...Meni se ipak mnogo svidja jer tu stoje osobe koje mi u zivotu mnogo znace a za mesec dana se radi nesto sasvim drugo od ramena pa do zgloba sake (desna ruka) i nece imati veze ni sa porodicom ni sa Vatrogasnom Sluzbom ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ратлук` Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 овај лик из ВБ-a што те тетовирао, је'л има неки сајт са својим радовима? сећам се да су нешто причали као да је био најбољи на неким такмичењима у тетовирању, итд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 овај лик из ВБ-a што те тетовирао, је'л има неки сајт са својим радовима? сећам се да су нешто причали као да је био најбољи на неким такмичењима у тетовирању, итд. Ima batice,ima ga i na fejsbuku tamo ima dosta tattoo radova..Evo ti njegov lin pa pogledaj https://www.facebook.com/carlo.zagorac https://www.facebook.com/creatica.tattoo.art https://www.facebook.com/inkwonderland...Samo neki od radova,mogu pogledati sutra ako ti nije problem =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 A sta ako ti se rodi jos jedno dete? Kako da mu objasnis zasto je ono samo u posebnom oblacicu? Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Bilo bi bolje da nisi radio ovo runo, relano. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 A sta ako ti se rodi jos jedno dete? Kako da mu objasnis zasto je ono samo u posebnom oblacicu? Zena bi umrla odmah nakon porodjaja..zabranjena joj je trudnoca,sto je to je :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 ME AND MY PEOPLE! Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Zasto te onaj skroz levo gleda sa osmehom i zasto rukom drzi mosnice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 gde je ovo, spu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Touche you just jelly! Crkva svetog duha u Kupinovu ... obratite paznju na rodu koja bleji na vrhu, koji mega car! Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 Touche you just jelly! Crkva svetog duha u Kupinovu ... obratite paznju na rodu koja bleji na vrhu, koji mega car! svaka cast..Respect brate :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 8, 2012 Report Share Posted July 8, 2012 (edited) Soydan Yakuza, DJ, producent (i to zajebat) i tatoo majstor (takodje zajebat), potrazite ga na fejsu i cekirajte njegove tatoo radove... Edited July 8, 2012 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Daki i kumara! I taj isti dan u 7 ujutru! (Nisam jer nije moj tip!) "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 tebratorimaks zagrljaj u separeu - tu je. pokrivljena riba sa dva prsta - tu je. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 prsla bi ko mjehuric......... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 aj sto je tu tebratorimaks zagrljaj,nego sto se i drze i miluju za ruke gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 daki, gde ti je leva ruka?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 1 Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 9, 2012 Report Share Posted July 9, 2012 Pa ovaj nije crnac, opadaju mu standardi. . .Pa ovaj nije crnac, opadaju mu standardi. . . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts