shoosh Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 A gle miselinku na sredini trupa! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Ne razumem cemu ove dodatne slike, originalna rasparava je bilo za onu prvu sliku gde nije debela. I sad okacite neku drugu gde se ugojila i derete se jebote zar ne vidis da je debela. Ili svi odreda trolujete :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 postoji razlika izmedju masivnijih i debelih riba. ja sam jedno vreme heftao neku masivniju (dzhoun stajl) i potvrdio sam sebi ono "bolje da ljulja nego da zhulja" kristinu hendriks bih silovao do beskraja i to ne mislim samo na penetraciju vec bih je izstiskao i izgrizao dok ne pomodri do vrata. ovu draletovu ne bih ni pipnuo ne zato shto je masivna vec jer se vidi da je marin dalji rodjak. drale, nisam ochekivao da cesh kao bozhiji chovek uchestvovati u raspravi o mesu i drugim stvarima koje se tichu pozhude. pogledaj kristini u ochi i reci mi da joj dusha nije chista... Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 Mislim da je LaG objasnio Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 drale, nisam ochekivao da cesh kao bozhiji chovek uchestvovati u raspravi o mesu i drugim stvarima koje se tichu pozhude. pogledaj kristini u ochi i reci mi da joj dusha nije chista... ох, Малени, ја сам ТОЛИКО сигуран у своју веру. да. :* Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 11, 2012 Report Share Posted March 11, 2012 svaki pochetak korupcije sebi nekako opravdamo. "ma niko nece primetiti", "ma samo jednom cu", "ma zna bog da ga shtivam"... lako se to otme kontroli! Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 da li je neka celeb riba debela: ukucas ime u google, ako izlazi samo faca i deo sisa onda je debela, ako izlazi cela figura onda je ok (mada jbg meni su u glavnom debele i imaju prevelike sise...jbg ne volim) iz ovoga proizilazi da su obe debele i kraj price! (bar iz moje tacke gledista) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 svaki pochetak korupcije sebi nekako opravdamo. "ma niko nece primetiti", "ma samo jednom cu", "ma zna bog da ga shtivam"... lako se to otme kontroli! бихајнд енеми лајнс. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts