Anta-93 Posted March 3, 2012 Report Share Posted March 3, 2012 Za te pare moze da se uzme HD600 od sennheisera ili cak hd 598 a razlika da ode u neko pojacalo/zvucnu. Takodje nesto iz AKG serije u istom rangu bi sigurno bolje zvucalo od tih beats by dre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 za taj beats by dre mislim da pola para ode na proizvod, a pola na marketing. sigurno ima boljih aktivnih slušalica za manje para. ima kolega na poslu,bolestan je zvuk,ali te pare nikad ne bih dao:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 (edited) ja sam hteo da pazarim ove kad sam bio u Njemačkoj i bukvalno sam u poslednjem trenutku odustao. Kontam da ne mogu da se mere sa ovim modelima od 200,300 dolara ali sam bukvalno 5 puta ušao u istu radnju da ih nakačim na plejer jer je zvuk jebeno predobar u odnosu na slušalice koje inače koristim :D pritom, sviđa mi se što kabal nije presvučen gumom te ga je teže pokidati i umrsiti. Je l' ima neko ove sluške? Kakvog su kvaliteta, koliko traju itd.? Čisto da znam da li da ih jurim sledeći put kad odem negde ili da odustanem :) Philips O'Neil The Snug Edited March 8, 2012 by Doca. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 mnogo su brze ove sluške, coincidence? i think not ^_^ ako ne nađeš te, uzmi Plantronics GameCom 367, isto imaju izdržljiv kabl a zvuk je sasvim pristojan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 realno beats super zvuče, ali su preskupe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts