voodoo_ Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Ovaj Kreki živi ko Čabke Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Ti znas kako ja zivim! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 ako je neka shit akustara ne isplati se drkati se, vec kupi drugu od 100e :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Zapravo je ona sto je bila na aukciji ovde na forumu (da l' je Cali nudio, ne mogu da se setim ), tako je poprilicno stara, da ne kazem shit da se ne naljuti :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 (edited) sta bi se desilo kad bi ukljucio USB dzojstik u punjac za telefon (puni se preko USB-a kao na slici) i punjac ukljucio u struju? slika punjaca: Edited April 9, 2012 by sekira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 wireless dzojstik koji se takodje puni preko USBa? Ili obican dzojstik ali ti je samo dosadno? :) Ako je ovo prvo, trebalo bi da radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 ništa Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 pojeo sam parce mexico pice iz caribica tako da mi sad stoji zeludac u grlu celo vece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 popij jogurta i pojedi jabuku Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 obican dzojstik stoje mi punjac i dzojstik na krevetu pa mi palo na pamet sta bi se desilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 pa nista, USB punjac daje 5v u svakom slucaju, a na toliko i taj dzojstik radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 (edited) hvala na odgovoru, mirno cu da spavam Edited April 9, 2012 by sekira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 (edited) Bio sam na nekom fudbalu danas, smrzo sam se.Inače planiram sutra sa drugarima da odem na kampovanje(Avala), ali izvan kamp zone znači šator, meso, pivo, muzika itd. Već mi je keva rekla da je paljenje vatre tamo zabranjeno, no dobro, je l' neko odavde već išao tamo i kakvi su utisci? Pre svega želim da znam da li ima zmija i da li su otrovne, just in case. Edited April 9, 2012 by Aca- "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Kojih crnih zmija po ovako hladnom vremenu Aco :D Ja sam jedva 3-4 Sarke u zivotu video leti, u avgustu u zapadnoj Srbiji, tako da budi bez brige :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Izvan kamp zone moze da se naidje na par vrsta, a od otrovnih ima poskoka, on moze biti zajeban, ali zavisi koliko ces daleko da odes od kamp zone :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Cek, zar poskoci nisu prisutni samo u juznijim delovima Srbije? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grgile Posted April 9, 2012 Report Share Posted April 9, 2012 Ne znam zaista gde su najrasprostranjenije, ali sam video dva tri poskoka uzivo na avali, duzine pola metra, ko zna kako su se tu dovukle :) Inace smukova ima dosta, ali oni nisu opasni, nosis neku stapinu sa sobom i samo lupas po zemlji i sve je ok :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 A sto bi se majmunisali i isli izvan kamp zone ? Ja sam prosle godine isao sa drustvom (oko nas 10-15), u kamp zonu, bili smo jedini, lepo ima mesta gde se zapali vatra.... i ortak je dovezo kombi sa profi ozvucenjem miksetom itd.. dj je.. i gruvali smo celu noc rejv. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Iskreno da ti kažem ne znam, ortakova ideja mada verovatno ćemo ići u kamp zonu. Eh, samo još da smislimo kako ćemo se organizovati za muziku, jebi ga nije svakome drugar DJ :( "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Odustala sam od onog posla... trenutno mi je posao da vozim bajs po dva sata, spavam, čitam i gledam serijale koje nisam...bole me uvce poozdrav ! o/ :) kacemo u drezden? Je l' zna neko koliko bi me kostalo ispravljanje vrata na akusticnoj gitari i gde to moze da se odradi? u mesari Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 aca se plasi crne mambe HIJAO gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 je l ima u hrvatskoj neka endemska vrsta zmije? mislim, tome se aca saginje svaki dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 uzivo Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 nije svakome drugar DJ :( proveri ti jos jednom Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 ovaj sekira je takav drug da to nije normalno :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts