mohican Posted March 5, 2012 Report Share Posted March 5, 2012 I ti si pogresno skapirao, sta da ti kazem... :] Da crkva prica i sa jednima i sa drugima, od kojih jedni ne biraju sredstva da pisaju po toj crkvi i krive je za sve lose sto se na ovim prostorima desavalo? Pa taj film neces gledati nikada, a nije cak jasno ni zbog cega imas tako nemoguce ocekivanje? Da bi posle ispalo kako crkva nije inkluzivna? :D Nije. To joj je u isto vreme i veliki hendikep, ali i mehanizam prezivljavanja. A to sto ti pricas nije menjanje sustine crkvene dogme, koja se odnosi na drustvene odnose pre svega, vec nekih propratnih fizickih istina. U tom pogledu, crkva se ne ponasa sustinski drugacije i od cisto naucnih autoriteta koji su u stanju fanaticno da brane domete svoje fizicke istine, naspram nekih "novotarija", sve dok se novotarije ne dokazu u dovoljnoj meri, ili dovoljnoj kriticnoj masi, da one postanu nove fizicke istine koje se onda fanaticno brane. Poz Mohi! Jel ne moze da se prica sa drugom stranom? Ok, ne moze, okreni drugi obraz, pravi svoje skupove da promovises prave hriscanske vrednosti, protestvuj protiv gej braka u svom terminu za protestvovanje, a ne u vidu nasilnih kontramitinga ... Mehanizam prezivljavanja? Od cega? Preti joj neka opasnost pa mora da se mesa u politiku sekularne drzave? Ne preti joj nikakva opasnost nego hoce da uvuce svoje pipke tamo gde je socno, gde je novac, gde je moc jer im se ne glumi njihova vekovna istorijska uloga utocista vec bi da budu akter na sceni. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Ma idemo ! - http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/policija-uhitila-dvoje-kastelana-jer-su-skinuli-filmove-i-program-256492 - Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Jel ne moze da se prica sa drugom stranom? Ok, ne moze, okreni drugi obraz, pravi svoje skupove da promovises prave hriscanske vrednosti, protestvuj protiv gej braka u svom terminu za protestvovanje, a ne u vidu nasilnih kontramitinga ... Mehanizam prezivljavanja? Od cega? Preti joj neka opasnost pa mora da se mesa u politiku sekularne drzave? Ne preti joj nikakva opasnost nego hoce da uvuce svoje pipke tamo gde je socno, gde je novac, gde je moc jer im se ne glumi njihova vekovna istorijska uloga utocista vec bi da budu akter na sceni. To jedino ako imas neki dokaz da je bas SPC organizovala nasilne kontragejmitinge. Ja mislim da nije, bez obzira sto se sa njima mozda privatno slagao kler, ili deo klera. A mehanizam prezivljavanja (kroz vekove) se pre svega odnosio na nepostojanje crkvene inkluzivnosti lica i ideja koje tu crkvu sahranjuju kao zlo. Ne na odbranu od gejizacije drustva ili bilo cega slicnog, ako si na to mislio. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 Ma idemo ! - http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/policija-uhitila-dvoje-kastelana-jer-su-skinuli-filmove-i-program-256492 - jbte, pa zar ovo moze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 6, 2012 Report Share Posted March 6, 2012 krsili su autorska prava mikrosofta ?! haha pa sta ce mu vise para ej strasno. ako se usvoji akta dule naravno da moze ako se vecina bude pridrzavala Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 da, to je bitno za ovu diskusiju, da li Microsoft ima para. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Ja mislim da je možda ovo ključno: Neslužbeno doznajemo kako su "pali" slučajno. Naime, Interpol je u sklopu neke potpuno druge akcije slučajno nabasao na dvojicu Kaštelana i po službenoj dužnosti prijavio ih našoj policiji. tj. da niti je Interpol bio zainteresovan za njih, niti bi ih ovi ganjali, nego eto, slučajno su im upali "pod radar" pa su kasnije skapirali da im nisu bitni, a ovi su pak odreagovali po interpol "naredbi" iako bi najradije iskulirali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 7, 2012 Report Share Posted March 7, 2012 Ja mislim da je ovo izmisljotina :) cisto da uteraju narodu strah u kosti :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scumbag Posted March 9, 2012 Author Report Share Posted March 9, 2012 (edited) Ja mislim da je ovo izmisljotina :) cisto da uteraju narodu strah u kosti :D isto ko sto je neki "anoniman" uhapsen juce, osecam neki klinac koji ne zna ni da sakrije tragove... ako se toliko sire zasto ne hapse kosovske hakere? kosovo je srbija zar ne sad ce sve da im sruse!!! Edited March 9, 2012 by Scumbag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted March 9, 2012 Report Share Posted March 9, 2012 jebes anonimuse kad ruse grand sajt a ideologija koju prosipaju je totalno deseta od njihovih akcija Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 10, 2012 Report Share Posted March 10, 2012 jedva chekam da se desi ovaj miting Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts