Kemp. Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Zanima me sta je najbolje da uzmem da bi me razgovori i poruke(vecinom) sa Crnom Gorom, ne bi kostali kao sad sto kostaju. Imam neki postpaid 069 nabio sam 2k dinara racun za 5 dana. Jel postoji neki paket ili neka fora ono moj broj za roming ili sta god, samo da ne kosta ovoliko? Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 pa najpametnije bi ti bilo da pozoves korisnicki centar, mislim, nisam ti nista pametno rekao, al ono, to bi ja uradio :) cisto saznas iz prve ruke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 neki paket sa recimo 1GB protoka i 10 evra na skajpu bi trebalo da odradi posao, pod uslovom da imaš telefon na koji može da se instalira skajp.osim toga, znam da telenor ima neke pakete sa međunarodnim pozivima po nižoj ceni, al opet to nije jeftino. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 pa telekom mislim da ima ok uslove kada komuniciraš sa telekomom tamo, mada i dalje to vode kao nekakav roming. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 ja mislim da u ovoj priči neko ne zna šta je roming Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Mts ima onaj paket gde su ti umrezeni telefoni, u srbiji besplatno pricas u svom "bubleu" da kazem. A u cg se naplacuje onom broju koji je u roamingu dal 8-9din minut. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 haha, u pravu je ivke :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted February 19, 2012 Author Report Share Posted February 19, 2012 Raspitao sam se, ima prica da ja uzmem 064 i pricam sa 068 dole, skida mi normalno sa postpaida, a dole poziv naplati 6 dinara tako nesto. Samo poruke ne znam kolko su. Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 Kako moze majke ti u njihovoj domacoj mrezi da im naplati poziv iz inostranstva? Procitaj opet sta sam napisao iznad. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 osim toga, znam da telenor ima neke pakete sa međunarodnim pozivima po nižoj ceni, al opet to nije jeftino. Nije paket to je "dodatak" ako mislimo na isto, platis 250 dinara valjda fiksno mesecno i umesto da te kosta 70 dinara minut kosta te 35 na primer, od prilike sta god da zoves u inostranstvu duplo ti je jeftiniji minut od prvobitne cene koja je totalno degenska. Ja sam ukljucio to jer cesto zovem inostranstvo i oseti se na racunu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 19, 2012 Report Share Posted February 19, 2012 nadji ribu iz srbije :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemp. Posted February 23, 2012 Author Report Share Posted February 23, 2012 Kali car :D Nema je onake ovde! Haha :D Uzeo sam 064 neki paket 600 poruka i 300 minuta, i 600 mega, a ona ima 068(to je njihov telenor valjda), pa mi poruke skida s tog paketa, a pricamo preko skajpa, gg Quote Ko laze taj i krade ko krade ima cokolade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts