millanče Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 I ja imam jedan i po otprilike :-) Sa novijom verzijom, kada pokupim mod u toku misije, nema poruke, i nema ga kasnije na benchu. Nisam gledao mogu li da kupujem propuštene modove, već sam instalirao ponovo osnovnu igru, i pikam bez patcha :-( Verujem da neće biti problem da ddodam patcheve na oko 70-80% igre, kad budem imao sve modove koji mi trebaju. I tek onda i Omegu, jelte... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Texture pack za Mass Effect jedan: http://www.moddb.com/mods/mass-effect-1-new-texture-updatesimprovements-mod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 17, 2013 Report Share Posted February 17, 2013 Zivio Vudi, taman za kad mi dodje da opet obrnem :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted February 17, 2013 Author Report Share Posted February 17, 2013 ne znam dal je ovo isti lik ali ima i kao ovo slično za dvojku, samo su uglavnom u pitanju poboljšane teksture za likove - http://social.bioware.com/forum/1/topic/128/index/5314761/1 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 22, 2013 Report Share Posted February 22, 2013 (edited) http://www.computerandvideogames.com/392869/mass-effect-3-citadel-dlc-revealed-one-final-send-off-for-shepard/ Launching on March 5, the former will take players "on an emotional ride with their favourite characters" as they "explore and discover new locations across the vast, deep-space station" in "one final send-off for Commander Shepard". The last single player DLC pack for Mass Effect 3 will be priced at $14.99 on PS3 and PC or 1200 MS Points (£10.28 / €14.40 / $15) on Xbox 360. BioWare will also release the free Reckoning multiplayer DLC on February 26, introducing new maps, characters kits, weapons and upgrades for the game's online component. Mass Effect series executive producer Casey Hudson said: "The team has poured heart and soul into Mass Effect 3: Reckoning and Mass Effect 3: Citadel. As the launch of these chapters near, the feeling around the studio is bittersweet. "We have always been humbled and driven by the passion of our fans for the Mass Effect trilogy. We hope fans will enjoy spending more time with some of their favourite characters -- we have certainly enjoyed spending time creating them. We're excited to release this final send-off for the trilogy and move forward into the future of the Mass Effect universe." Ajd i ovo pa da se polako razilazimo... Edited February 22, 2013 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 27, 2013 Report Share Posted February 27, 2013 u tom ce i mass effect prequel ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 4, 2013 Report Share Posted March 4, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted March 5, 2013 Report Share Posted March 5, 2013 Pffft neki emotivni bullshit za goodbye? Gtfo. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 (edited) Igrao sam danas ME3 sa DLC-ovima i utisci su sledeći: - Leviathan: dosadan, ima nešto malo detektivskog istraživanja koje solidno zamišljeno, ali je izvedeno banalno do bola. Struktura akcionih misija je identična kao kod svih ostalih misija u ME3 (which is bad). Dijalozi su na istu foru kao u ME3, kraj je bezveze i očigledno je sklepan da se popune zjapeće rupe u glavnoj priči. - Omega: iako striktno "pucački" DLC, urađen je bolje, vidi se da su se iscimali znatno ozbiljnije od Leviathana. Ima jak šmek ME2, dijalozi su daleko manje patetični od ostatka igre, dizajn okruženja veoma impresivan, milina za oči. - Citadel: prođe vikend lol tako da sam ga samo odgledao na jutjubu (premotavajući akcione delove ofc) i deluje jako simpatično, vidi se da je pravljen za ljude koji su igrali redom od prvog dela i koji bi da se podsete svih karaktera pre nego što poslednji put deinstaliraju igru. Iz te perspektive, preporuka. Takođe, fino urađene nove zone na Citadeli. Uglavnom, u poređenju sa vanilom, igra sa ovim DLC-ovima (i Extended Cut sinematicima) deluje solidno kompletnije i zaokruženije, mada dijaloge za američku decu / potencijalne marince iz glavnog storilajna neće popraviti nikakvi DLC-ovi i pečevi, al jebiga. Edited March 10, 2013 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Vudi deinstaliraj vec jednom, zamajavaju nas jos od keca. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Pa instalirao i deinstalirao sam danas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bahamut Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 Igrao sam danas ME3 sa DLC-ovima i utisci su sledeći: - Leviathan: dosadan, ima nešto malo detektivskog istraživanja koje solidno zamišljeno, ali je izvedeno banalno do bola. Struktura akcionih misija je identična kao kod svih ostalih misija u ME3 (which is bad). Dijalozi su na istu foru kao u ME3, kraj je bezveze i očigledno je sklepan da se popune zjapeće rupe u glavnoj priči. - Omega: iako striktno "pucački" DLC, urađen je bolje, vidi se da su se iscimali znatno ozbiljnije od Leviathana. Ima jak šmek ME2, dijalozi su daleko manje patetični od ostatka igre, dizajn okruženja veoma impresivan, milina za oči. - Citadel: prođe vikend lol tako da sam ga samo odgledao na jutjubu (premotavajući akcione delove ofc) i deluje jako simpatično, vidi se da je pravljen za ljude koji su igrali redom od prvog dela i koji bi da se podsete svih karaktera pre nego što poslednji put deinstaliraju igru. Iz te perspektive, preporuka. Takođe, fino urađene nove zone na Citadeli. Uglavnom, u poređenju sa vanilom, igra sa ovim DLC-ovima (i Extended Cut sinematicima) deluje solidno kompletnije i zaokruženije, mada dijaloge za američku decu / potencijalne marince iz glavnog storilajna neće popraviti nikakvi DLC-ovi i pečevi, al jebiga. Thanks za report cptn, moracu da nadjem vremena i da ih odigram sve. Quote Andjeo smrti spusti buktinju i s' njom ugasi se jadno bice moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Mass.Effect.3.Ultimate.Collectors.Edition-3DM 22.7 gb Game Version is v1.5.5427.124. Incl All DLCs: 1 From Ashes 2 N7 Collector's Edition Materials 3 M55 Argus Assault Rifle 4 Resurgence 5 Rebellion 6 Extended Cut 7 Earth 8 Firefight Pack 9 Leviathan 10 Retaliation 11 Groundside Resistance Pack 12 Omega 13 Alternate Appearance Packs 1 14 Reckoning 15 Citadel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 Hah, Kasumi nije nasumično japansko ime nego ime blok šifarskog sistema http://en.wikipedia.org/wiki/Related-key_attack dobra fora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlozla Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Da li zna neko hocu li moci da poteram ovu igru na solidnim podesavanjima sa grafickom karticom GeForce 9800 Gt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Moći ćeš na max Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 27, 2013 Author Report Share Posted April 27, 2013 Da. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Well said. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Slađan Posted January 26, 2014 Author Popular Post Report Share Posted January 26, 2014 (edited) Rešio sam da odigram sve u komadu, sa svim dodacima i poboljšanim krajem i posle skoro dve godine od izlaska igre, sa svim pečevima moram finalno da zaključim da se EA/BioWare ovde izbrukao na svim poljima. Počevši od bagova koji variraju od benignih do skoro pa game breaking i koji su posle te dve godine i dalje prisutni, nepečovani. A tu su i neki "fičri" koji su morali biti prepravljeni ili dorađeni kroz pečeve, a nisu. Pa ako planirate da igrate skorije ili pre naredne igre, evo da znate šta vas sve čeka, pošto je podrška za igru ukinuta, sledeće bagove i probleme sam lično iskusio tokom ovog igranja (ima potencijalnih spoilera): - Jako glup feature koji su morali da isprave je da War Assets vam uvek stoji na 50%, ako ne igrate multiplejer. - Bag sa Eden Prime (From Ashes DLC) misijom u kojoj ne dobijete podatke pomoću kojih pobunjenici mogu da napreduju i onda vam ta misija ostane zabagovana kao neodrađena u žurnalu, iako ste skupili sav intel koji je trebalo. Misija se ne može restartovati niti ponoviti, da su bar ubacili da može posle da se kupi naknadno negde ali izgleda ne može, ili ako može - ne radi. - Leviathan DLC i dalje ima bag sa merdevinama gde ćete ostati zaglavljeni na jednom krovu i ni savegame restart ne pomaže. Ima neki kljakav način da se izvučete iz toga ali ne uspe iz prve. - I dalje se dešava da se Šepard zaglavu u podu dok priča sa Džokerom/EDI u kokpitu Normandije, meni se desilo nekoliko puta. Jedino savegame pomaže. - Rendom zabode igra tokom Sanctuary misije. Restart igre pomaže. - U Liarinom delu broda, monitori prate Šepardove pokrete. Nebitan bag ali bag opet. - Ako obavite sve do kraja igre, opet nećete imati dovoljno para da kupite sve što ima da se kupi u igri niti postoji normalna metoda kojom možete posle toga dodatno skupiti pare. Kazino ne računam jer su igre nekonsekventne i donose skoro pa ništa. Možda u Armaxu može da se ižicka nešto, ali bulja generalno. - Bag/Feature(?) sa Illusive Manom na kraju kada ne možete da izaberete Paragon/Renegade opcije. Navodno je to ako kroz celu igru, niste koristili u razgovorima sa njim samo sve Paragon ili sve Renegade opcije u razgovorima. Glupost neviđena. - Činjenica da su DLCovi ključni sadržaj igre, a ne dodatni sadržaj. To vam bude jasno tek kada odigrate sve kompletno. Jako bezobrazan biznis plan EA. Na jadan način dodaju replay vrednost. - Problemi i bagovi sa glavom i očima koji se fiksiraju na određenu stvari igri dok telo ide na svoju stranu. - Nemogućnost da se opet klikne na određene konzole/panele i pregleda sadržaj, da li je bag ili je tako zamišljeno, opet glupost neviđena. - Galaxy mapa je i dalje puna nejasnoća, klastera koji nestaju i sličnih gluposti. - E sad, ovo mi nije baš jasno niti sa obraćao mnogo pažnju ali sam svejedno pogledao šta kažu interneti, i time što Normandija ima max fuel 1000, iako sam nadogradio u prošloj igri na 1500, se računa kao bag. - Tokom brobe pa kada lupim tactical displej/HUD i naciljam šta ima, ne potvrdi uvek sve ono na šta sam klinuo. - Ona ideja da u medbeju mogu da se kupuju/menjaju moći ali vam u stvari samo zameni poslednju i naplati i resetuje tu moć je jaaako glup koncept. - Desi se po koji kreš tu i tamo. Sigurno sam porupstio još ovoliko da pomenem jer sam pozaboravljao ali istina je da je dosta bagova sređeno od izlaska igre ali ih i dalje ima, plus neki konceptualni detalji koji su retardirani i nemoguće da niko nije skontao da im treba apgrejd. Konkretno mislim na žurnal, galaxy mapu i ceo onaj War Assests deo. Igra je definitvno bolja ovako kada se igra u komadu i Citadel DLC je jedno od najlepših gejming iskustava ikada ali generalno, ova igra je dokaz koliko može ceo doživljaj da se upropasti kada izdavač ne ume da hendluje franšizom i gleda da izmuze svaku paru iz svakog dela igre. Edited January 26, 2014 by CheighLee 4 Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Pa idi bre, ko bi sad to igrao :) Trebo si nas pitati, rekli bi ti da odigras keca i gotova prica. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted January 26, 2014 Author Report Share Posted January 26, 2014 ne razumem tvoj post i svrhu ali ajd nek ti bude :D mada, kec jeste definitvno najbolja igra od sva tri dela. Instalirao sam ga nešto skorije da proverim nešto i zamalo da sednem i njega igram umesto trojke ali eto, nisam. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 26, 2014 Report Share Posted January 26, 2014 Meni sva tri dela bila bas dobra, nekako je okej bila prica skroz,osim evenutalno kraja treceg dela, al ajde :) ja sam uzivao igrajuci enivej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted January 26, 2014 Author Report Share Posted January 26, 2014 Meni je celokupni doživljaj, priča, gejmplej itd, bio najbolji i najupečatljivi u kecu. Kada je izašla dvojka, malo mi je bilo sranje jer je dosta poglupljena igra ali bilo je nekih zanimljivih noviteta dok je priča već onako, kraj pogotovo ali mi je na kraju lepo sleglo sve. Trojka mi je bila đene-đene, sad ovako u komadu je mnogo bolje ali nije neki majndblouin i dosta je linearnije i manje maštovito. Meni je već u dvojci bilo jasno da su se ukopali sa pričom bez nekom normalnog kraja i da će ili da izvuku nekog najjačeg zeca iz šešira ili će prosto da lupe neku deus ex machina default foru što je na kraju i bilo. Meni trojka nije loša igra ali prosto način na koji je sve ishendlovano od strane EA i BioWarea i koliko ih boli kurac, od marketinga do načina na koji radi igra, DLCova i svega toga mi je totalno jadno. Pogotovo taj trenutak kada je izašla igra je bio baš sranje. Vidim da se neki lik iscimao da napiše preko 500 strana reviziju za ME3 koja je kao superiornija, ovo, ono ali me mrzelo da čitam. PS: evo i te revizije - http://www.scribd.com/doc/200900804/MassEffect3Vindication-v1-1-16-14-GerryPugliese Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted April 15, 2014 Author Report Share Posted April 15, 2014 Dva detalja vezana za Mass Effect i Mass Effect 3: 1. Mod za Homeworld 2 pod imenom Mass Effect Reborn, deluje zainmljivo - http://www.moddb.com/mods/masseffectreborn/downloads/mass-effect-reborn-release-10 2. Extended Cut DLC je istekao pre nedelju dana ali u EA tvrde da je to samo "na papiru" i da dok god radi Origin, taj DLC će biti dostupan i biti besplatan. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts