voodoo_ Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Ti si car kao muzičar ali se u ovaj žanr ne razumeš i nemoj me učiti pls. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 ne vredi, sad moras da mu odgovoris ;) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 hm, na j4all su tipa najbolji bubnjevi ikad Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 ne vredi, sad moras da mu odgovoris ;) mjok :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 [popcorn] Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 (edited) zapravo me zanimalo sta imate da kazete posto se retko povede diskusija na temu muzike/muzicara nije da sam palio vatru iz nekih zlih namera ;) Edited May 9, 2012 by Diego Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 e al meni je najjače ovo kad metalci daju 100e da odu na koncert i onda napišu na forumima da im je bio sranje glavni bend al je zato predgrupa izvukla stvar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Možda ja imam problem što Larsovo bubnjanje posmatram iz perspektive današnjice, gde je nakon ekspanzije metalkora pre desetak godina postalo potpuno normalno da se u istoj pesmi smenjuju parni i neparni takt u različitom tempu, pa sadašnji bubnjari jedu Larsa za doručak jer jednostavno moraju, ali bih svejedno skrenuo pažnju da su čak i osamdesetih Lombardo i Cavalera bili za klasu bolji tehničari od Larsa jer su prosto talentovaniji, eno pun jutjub pesama pa upoređujte. E sad, Metalikine pesme su melodičnije i bolje aranžirane od Slejera i Sepulture pa su automatski i slušljivije, što možda nekome, recimo Dragančetu, pravi problem kad pusti pesmu koja mu je sranje pa ne može da se koncentriše na bubnjanje jer jedva čeka da ugasi, ali unatoč tome ja kažem da je Lars debelo precenjen i da svako ko ume da tapše u trajanju od jednog minuta a da pritom ne promaši ruke može za dva meseca svakodnevnog vežbanja da se utrenira da odsvira ceo Master of Puppets kao na albumu, a da bi se odsvirala prosečna tezga Slejera i stare Sepulture treba pun kurac talenta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 Možda ja imam problem što Larsovo bubnjanje posmatram iz perspektive današnjice, gde je nakon ekspanzije metalkora pre desetak godina postalo potpuno normalno da se u istoj pesmi smenjuju parni i neparni takt u različitom tempu, pa sadašnji bubnjari jedu Larsa za doručak jer jednostavno moraju, ali bih svejedno skrenuo pažnju da su čak i osamdesetih Lombardo i Cavalera bili za klasu bolji tehničari od Larsa jer su prosto talentovaniji, eno pun jutjub pesama pa upoređujte. E sad, Metalikine pesme su melodičnije i bolje aranžirane od Slejera i Sepulture pa su automatski i slušljivije, što možda nekome, recimo Dragančetu, pravi problem kad pusti pesmu koja mu je sranje pa ne može da se koncentriše na bubnjanje jer jedva čeka da ugasi, ali unatoč tome ja kažem da je Lars debelo precenjen i da svako ko ume da tapše u trajanju od jednog minuta a da pritom ne promaši ruke može za dva meseca svakodnevnog vežbanja da se utrenira da odsvira ceo Master of Puppets kao na albumu, a da bi se odsvirala prosečna tezga Slejera i stare Sepulture treba pun kurac talenta. Za moj ukus preterujes Vuds ... koga je briga ako tu i tamo ispadne iz ritma, meni je to kul. Lars je kralj bubnjeva iz zilion razloga koji se razlikuju od razloga zbog cega su Lombardo i Cavalera kraljevi isto. LOL za nadmetanje ko ima vise muzike i ko je vise slusao sta :D Jebes tehniku ako nema vajba! Ko mrtvi Dream Theatre ... live ko robote da slusas ... Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 unatoč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 9, 2012 Report Share Posted May 9, 2012 da tapše u trajanju od jednog minuta a da pritom ne promaši ruke Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 ovaj klip je sve rekao: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Možda bi Lars i hteo da izvodi bravure i vinjete, nego ne može jer ima kratke ruke a mnogo maše Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 nije problem u Larsu, nego što je metal sranje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 LLLLLOMI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 ja, kao neko ko je cuo koncert tokom setnje od usca do opstine nbg, mogu samo da kazem da mi se chinilo da je mikrofon Dzejmsu bio, barem na pocetku, malo loshe nastelovan...gazile su ga gitare malo a bubanj mnogo Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted May 10, 2012 Report Share Posted May 10, 2012 Kaže kolega sa posla, "prolazio sam u utorak pored Ušća, bio neki MITING, sve neki padavičari duge kose... " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Evo jedan primer vrsnog metalskog bubnjanja Zanemarite ostatak muzike, gledajte kako lik dere a ne deluje da se nešto cima :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 lol a kako zanemariti ostatak ovog mucenja? 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Koncentracijom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Ma jebes taj robot fazon! Ovako se svira bubanj! Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts