Jump to content

Tenis 2012


Lucky

Recommended Posts

razmisli... josh jednom

da li sam zaista hteo da napishem "imao" :fp:

lol :fp:

za djokovica sam(naravno) bio u pravu, cim je poceo da igra, nadal skida gace..

Nisam implicirao da si hteo da napises "imao" , znam sta znaci IMO.... i napisao sam ti na tvoj komentar, IMO LOL.

Ne znam o kojim ti kompleksima pricas, igraju 2 vrhunska profesionalca koji su igrali 30 puta do sada..... i jeste, Nadal nakon sto ima 18:14 skor , i 2 rutinske pobede nad Novakom na sljaci ove godine... "skida gatje". Smesan si.

Get smart or die dumb!

Link to comment
Share on other sites

da, nije izgubio poslednja 3 gs finala od djokovica

dobio ga je 2x ove godine na (za djokovica) nebitnim turnirima

da je novak u formi 70% kao proshle godine pregazio bi ga

kakve veze ima to shto su profesionalci sa kompleksima? i federer je profesionalac pa ima debeo kompleks od nadala

mislim, uozbiljni se, decace

Link to comment
Share on other sites

Novak je u skroz okej formi, nije uopste toliko ispod onog nivoa iz 2011 , bar u mecu sa federerom i u ovom mecu, jednostavno se vidi razlika u Nadalu, koji je slozio kockice i naucio kako treba da igra sa novim Djokovicem.

A ovo za krov, nece da naprave zato sto ''nemaju pare'' i ''nebitno'' je u odnosu na druge grend slemove jer je ovo sljaka pa se igra i po lakoj kisi...

Edited by Grgile
Link to comment
Share on other sites

To samo Srbin moze da kaze "kompleks", kakvi kompleksi u profesionalnom sportu, ajde ne lozi se....

Svako normalan bi rekao "respekt zato sto igra protiv no.1 igraca na svetu od koga je izgubio 7 puta prosle godine". Kakvi nebitni turniri? Masters nebitan ? Sta pricas ti? Pitaj Novaka da li je nebitan.

Da je u formi... ? Kakve TO tek veze ima? Da je Federer 6,7 godina mladji ? Da Nadal nema osteceno koleno ili igra konzistentno kao pre 3 godine? Da ima kurac, baba bi bila?

Cinjenica je da su Novak i Nadal u slicno vreme postali profesionalci, imaju isti broj godina, Nadal ima vise titula i vise grendslemova i bolju medjusobni skor. Nema tu kompleksa.

Get smart or die dumb!

Link to comment
Share on other sites

u formi je do kurca, jedva se provukao do finala, spasavao 4 mec lopte protiv tsonge, 0-2 protiv sepija, osvojio 2 ? turnira ove godine

a proshle godine nije imao poraz do polufinala rg..

To sto se njemu dogadja ove godine su padovi u talasima, nije to neki teski sunovrat ili pad nivoa igre, kao tipa Nadalova igra i servis sa US Opena 2010. Covek je na skoro svakom turniru u Finalu, osvojio je Grend slem, fali mu dva seta da uzme i drugi, cetvrti po redu, i mislim da se iluzija pada igre stvara jer su trenutno turniri na Sljaci na kojoj je Nadal skapirao sta treba da radi, ali kad dodje HC sezona, bice to druga prica.

Ne kazem da pada u igri nema, jednostavno Nadal takodje igra bolje, i dosta su raznovrsniji rezultati.

Edit:

Odlozeno, smor.

Edited by Grgile
Link to comment
Share on other sites

@ pesma nebitni u smislu da je novak rekao 200x ove godine da su mu prioritet rolland garros i OI, koje nije do sada osvojao.. turnira ima mnogo i normalno je da ce na nekima "da tenkuje" tj da ne daje 100%, a za nadala uvek treba maximum da bi se dobio..

a za ove druge stvari nemam vremena da ti odgovaram, ne znam shta je sporno u tome da profesionalni sportista ima kompleks, ako ti mislish da npr federer nema kompleks od nadala, stvarno nemam nameru da te ubedjujem u suprotno

@grgile shta god, pad u talasima ili nekonstantnost, posle ao ne igra ni blizu nivoa iz 2011, na rolland garrosu nije ni blizu, kada se uzme u obzir da je proshle godine skoro celu sezonu igrao kao sada treci i cetvrti set protiv nadala

nadal igra dosta bolje ove sezone, tu nema shta, ali ni novak nije na onom nivou, shto bi opet ucinilo da osvajanje ovog turnira bude josh veci uspeh

*edit*

mislim da ce ovo odlaganje mnogo vishe da prija nadalu nego djokovicu, i da sutra ima dosta manje shanse da osvoji nego da se igralo veceras

Edited by psy
Link to comment
Share on other sites

Ti si konstatovao nesto sto ne postoji u profesionalnom sportu, sto je neki random retard sto mislio da je poznavalac sporta izmislio. Zasto mora neko ko cesto izgubi u sportu od nekog specificnog protivnika da ima kompleks? Uopste.. kad je rec "kompleks" postala sastavni deo sportske analize?

Mislim, jel to znaci na primer... da kosarkasi Crvene Zvezde imaju kompleks od kosarkasa Partizana koje nisu pobedili 3 godine npr ? Nemoj izmisljati.

Get smart or die dumb!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...