Jump to content

Оправка монитора

Corey

Recommended Posts

Отишао ми напонски део у монитору, па треба да искеширам 2.800 дин. за замену одговарајућег дела. У питању је монитор Samsung 740BF, па ме занима колико он сада кошта као половњак, не знам да ли је исплативо да толико дајем за оправку. Иначе ради савршено, само је ето почео да зеза у последње време и да се диже по 15 минута.

ali apsolutno isti problem sam imao bas pre mesec dana ... samo sam ja ponekad cekao i do 45min da se upali

isto su mi rekli 3k da je popravka i dao sam jbg .. kao neka garancija koju dobijes od servisa posle toga je da ce jos 6 meseci da radi, sto je barem meni izgledalo kao manje zlo od trazenja drugog polovnog

edit: typo

Edited by killYg0r

ima i 22" full hd, nov, bez dvi, skroz dobar da se uzme za 90e

Da, vidim da sam se zajebao, jeftiniji su nego sto sam mislio. Ima i 19" za 70e.

Po meni to nije pitanje bogatstva, cak se novi mnogo vise isplati ako gledas dalje od narednih par meseci. Za 30e ce ti popraviti transformator i dati ti garanciju od 6 meseci. I u tom i u narednom periodu tom monitoru koji je vec ~5 godina star moze da rikne bilo sta. Za duplo vise para dobijea potpuno nov monitor sa 36 meseci garancije. Po meni je mnogo ekonomicnije uzeti nov, bas da bi pristedeo na parama.

Heghlu'meH QaQ jajvam