Corey Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Отишао ми напонски део у монитору, па треба да искеширам 2.800 дин. за замену одговарајућег дела. У питању је монитор Samsung 740BF, па ме занима колико он сада кошта као половњак, не знам да ли је исплативо да толико дајем за оправку. Иначе ради савршено, само је ето почео да зеза у последње време и да се диже по 15 минута. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 (edited) ali apsolutno isti problem sam imao bas pre mesec dana ... samo sam ja ponekad cekao i do 45min da se upali isto su mi rekli 3k da je popravka i dao sam jbg .. kao neka garancija koju dobijes od servisa posle toga je da ce jos 6 meseci da radi, sto je barem meni izgledalo kao manje zlo od trazenja drugog polovnog edit: typo Edited January 6, 2012 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Nov 19" wide (ekvivalent po velicini s tvojim) je 80-90evra, 22" je 110e, zar se isplati dati 30 za popravku prastarog 740bf? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 (edited) ima i 22" full hd, nov, bez dvi, skroz dobar da se uzme za 90e, a npr monitor ko moj benq 2200hda kojim sam jako zadovoljan je bio pre par dana na oglasima pollovan u garanciji za 65e. ni po meni se ne isplati. Edited January 6, 2012 by rev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 posto svi imaju posao i vojnu penziju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 ima i 22" full hd, nov, bez dvi, skroz dobar da se uzme za 90e Da, vidim da sam se zajebao, jeftiniji su nego sto sam mislio. Ima i 19" za 70e. Po meni to nije pitanje bogatstva, cak se novi mnogo vise isplati ako gledas dalje od narednih par meseci. Za 30e ce ti popraviti transformator i dati ti garanciju od 6 meseci. I u tom i u narednom periodu tom monitoru koji je vec ~5 godina star moze da rikne bilo sta. Za duplo vise para dobijea potpuno nov monitor sa 36 meseci garancije. Po meni je mnogo ekonomicnije uzeti nov, bas da bi pristedeo na parama. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 7, 2012 Report Share Posted January 7, 2012 zveri brate, 'de nadje sa kilijem da se prepiresh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts