Paladinac Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Kupio sam komp pre par dana i imam problem. Ove najnovije igre ne rade kako treba. Tipa Serious Sem 3, COD etc (jedva izvlaci 15fps i secka sto me uzasno nervira). Evo konfiguracije: CPU AM3+ AMD FX-6100, 6-core 3.30 GHz/14 MB BOX Black edition, 32 nm MB AM3+ 990X Gigabyte GA-990XA-UD3, PCIe/DDR3/SATA3/GLAN/7.1/USB3 Hladnjak za kuciste ThermalTake 120x120mm Standard Case Fan HDD SATA 3 7200 rotacija 1T Seagate Barracuda, 16 MB VGA AMD Radeon 6870 Sapphire 1GB/DDR5/DUAL DVI/HDMI/xDp/256 BIT Napajanje 600W ThermalTake LitePower, 12cm fan/W0355 Kuciste ThermalTake V3 Black Edition/Window Memorija DIMM DDR3 2x4gb 1600 MHz Exceleram Rippler CL9, ers303a Rezac DVD+/- RW Samsung SH-222AB/SATA/ black, 22xDVD/12xDVD-RAM Monitor 22'' Samsung S22A300N LED Ubacio sam windows 7 ultimate 64 bita posto cita vise ram memorije i zbog jacih procesora. Obratio sam se voodoo-u sa pomoc, poslao mi je link kako da optimizujem windows, link za hotfix za moju generaciju procesora i ponovo ista situacija. Btw, HON, LOL, wow i igrice tog tipa rade odlicno. Jedina stvar koja mi pada napamet je ta da neke igrice nisu optimizovane za procesor za vise jezgra i zbog toga rade ovako lose. Ali to je samo moje misljenje, hteo bi da cujem vase. Znam da vecina ovde preferira intelove procesore ali trenutno mi je potrebna pomoc kako da resim ovo, kasnije mozemo da diskutujemo kako je intel bolji od AMD-a. Pozdrav. Quote How much wood would a woodchuck chuck If a woodchuck could chuck wood? A woodchuck would chuck all the wood he could If a woodchuck could chuck wood! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Idi nazad u radnju i zameni taj FX za neki 970BE je jedino što ti mogu reći :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Realno Nije problem u procesoru sa više jezgara jer danas svi imaju više jezgara, nego je Buldožer (AMD FX-xxxx generacija) kurac od ovce, što doduše ne objašnjava sasvim taj problem što imaš, ali svejedno ratosiljaj se sranja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Voice Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 (edited) Na sve strane gledam kako ljudi srljaju u FX. I ja ga merim ali cu da sacekam B3, C0 stepping i zreo patch za Win 7 scheduler. Da u ovom trenutku moram da uzmem komp (a bice da moram jer ne mogu da odolim novom Radeon-u), uzeo bih FX-ready plocu i memoriju i Phenom II dok FX ne sazri. Edited December 23, 2011 by Death Egg Quote MSc Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 23, 2011 Report Share Posted December 23, 2011 Meni su rekli u Maxiju kad sam kupovao kompijuter da ako hoću Radeon karticu uzmem Pentium 4 AMD jer ih sastavljaju na istom brodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 Vratice se Cyrix! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts