Jump to content

NBA 2011/2012

moyo

Recommended Posts

ma SA osvaja, cim su stisli KD-a (tacnije, kad ga je Dzekson jace cuvao), ovi nisu znali sta da rade :)

koji jebeni lol, da ovo sudije ne sviraju :/

Edited by alpha

Um caruje, Dundo Maroje!

kao rukomet da igra, tako je primio i nastavio :D

inache, bice kul ovo finale zapada, oba tima gotivim, malo vishe SA i nadam se da ce biti 7. tekma

ovamo miami prolazi, iako ih ne gotivim ni malo, teshko da boston mozhe neki veci otpor da pruzhi..

ali..

jok brate :D mislim nije uvatio na desnoj nozi pa isao leva desna leva, nego je uvatio pre spustanja leve noge. Mislim tolko je blizu da i mogu, ali i ne moraju da budu ovo koraci. Nije to onaj lebronov stil "e uhvatim je na desnoj, idem leva desna leva i zavrsavam" tip koraka. Za nba kriterijum sudjenja ni blizu koraka :D

Tehnicki jesu koraci ali se to tek vidi na usporenom snimku. Tako da sudija nije imao nikakve shanse da to vidi. Plus dodatni faktoiri da je to NBA liga i Durant u pitanju :) Tako da manje vise sve je cisto

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Pa ja prvi nisam video pre usporenog snimka :D Mnogo je brz Durant a i uzivo je u celoj frci verovatno bilo teze uociti. Al verovatno su cinjenice da je to NBA liga i jedan od najboljih igraca iste doprineli da se to ne svira. Da je isto uradio Marchin Gortat svirali bi 100% :D

Edited by moyo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

al nijedan belac tu nebi nikad uradio [tf]

nego vecaras SAS-OKC game 2. Kolko sam bio ushicen pred novu godinu kada je pocinjala sezona i onda se nesto smorio. Od kraja januara do play off-a samo odgledao mozda 3-4 ukupno. A sad jedva cekam da zavrsim sljaku, vecera i tekma \o/

Edited by moyo