alfa Posted May 25, 2012 Report Share Posted May 25, 2012 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 25, 2012 Author Report Share Posted May 25, 2012 TO JE TO :D Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 26, 2012 Report Share Posted May 26, 2012 ahahaha carski GO GO GO Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 28, 2012 Author Report Share Posted May 28, 2012 SAS dobi prvu. Sve osim 2:0 u San Antoniu bi bilo iznanadjenje realno. Ovo se resava u 7 tekmi Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Jbg da uzmu sledecu i onda kuci na oplodnju. Onih 5 faula u napadu je malo sramotno aj jbg, sad je to u modi izgleda sa sudijama. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 (edited) ma SA osvaja, cim su stisli KD-a (tacnije, kad ga je Dzekson jace cuvao), ovi nisu znali sta da rade :) koji jebeni lol, da ovo sudije ne sviraju :/ Edited May 28, 2012 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 sta tacno ovde treba da sviraju? ja ne vidim korake ako na to ciljas :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 kao rukomet da igra, tako je primio i nastavio :D inache, bice kul ovo finale zapada, oba tima gotivim, malo vishe SA i nadam se da ce biti 7. tekma ovamo miami prolazi, iako ih ne gotivim ni malo, teshko da boston mozhe neki veci otpor da pruzhi.. ali.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 sta tacno ovde treba da sviraju? ja ne vidim korake ako na to ciljas :D 3 koraka je napravio :D slepce !:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 ma daaaaaj, to sto je uhvatio milisekundu pre nego sto je dodirnuo nogom pod ne racunam u korak :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 trolujes? :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 majke mi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 jok brate :D mislim nije uvatio na desnoj nozi pa isao leva desna leva, nego je uvatio pre spustanja leve noge. Mislim tolko je blizu da i mogu, ali i ne moraju da budu ovo koraci. Nije to onaj lebronov stil "e uhvatim je na desnoj, idem leva desna leva i zavrsavam" tip koraka. Za nba kriterijum sudjenja ni blizu koraka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 nemoguce je da ne vidish da je on napravio chista 3 koraka dok je drzhao loptu sa obe ruke (nije da je ona bila u vazduhu, pa da i mozhe da mu se tolerishu sledeca 2) :D na 0:13 se lepo vidi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 ma sve su to gluposti, a i nba je :D i ja ne vidim lepo, tj vidim da je u malteno isto vreme odvojio desnu nogu od zemlje i uhvatio loptu. Al ae slozicemo se da su koraci. Mozda je sto mi je previse gotivan pa odbijam da prihvatim da je napravio korake :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 iz nekog ugla izgleda kao sto ti kazes suki :) da je napravio dva koraka :) ali iz nekih uglova se bas bas vidi da su u pitanju tri koraka :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 pa da nije desnu odvojio, to bi bio cetvrti korak, 3 su cista :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 28, 2012 Author Report Share Posted May 28, 2012 Tehnicki jesu koraci ali se to tek vidi na usporenom snimku. Tako da sudija nije imao nikakve shanse da to vidi. Plus dodatni faktoiri da je to NBA liga i Durant u pitanju :) Tako da manje vise sve je cisto Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 sta da bi neko video tri koraka potreban je usporeni snimak ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 29, 2012 Author Report Share Posted May 29, 2012 (edited) Pa ja prvi nisam video pre usporenog snimka :D Mnogo je brz Durant a i uzivo je u celoj frci verovatno bilo teze uociti. Al verovatno su cinjenice da je to NBA liga i jedan od najboljih igraca iste doprineli da se to ne svira. Da je isto uradio Marchin Gortat svirali bi 100% :D Edited May 29, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 ispravka :D da je bilo koji belac to uradio :D svirali bi korake :DDDD Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 29, 2012 Author Report Share Posted May 29, 2012 (edited) al nijedan belac tu nebi nikad uradio [tf] nego vecaras SAS-OKC game 2. Kolko sam bio ushicen pred novu godinu kada je pocinjala sezona i onda se nesto smorio. Od kraja januara do play off-a samo odgledao mozda 3-4 ukupno. A sad jedva cekam da zavrsim sljaku, vecera i tekma \o/ Edited May 29, 2012 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 ko sto rekose redzi i ovi komentatori sa tnt-a, ovu seriju odlucuju manu i brada, pa koga krene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Jel vcrs u 3 ili sutra ? buni me ovo jel izmedju utorka i srede ili srede i cet ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 za chukicu pocinje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts