voodoo_ Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 MOLEKUL VODE DISUJE VODONIK I KISEONIK LOOOOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 БИФУЈЕ Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 lol, ja sam se samo nadovezao na barcasov i tvoj post i rekao da prvi put cujem za disosiju (da, nisam znao da elementi DISOSUJU u procesu disocijacije), ne znam sto se toliko primas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Примам се, тако што ставим ''вицкаст си'' ванлајнер? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Pa ono, imam osecaj da mislis da trolujem ili sta god. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 kao sto su ludi i za akupunkturu i akupresuru:D Jap. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Па и да мислим и да не мислим, не видим зашто би деловало да се примам... Ко да сам написао ''наћи ћу де живиш послаћу те у гулаг кад постанем господар света'' :)Овај Статор је ваљда најпаметнији и најобразованији и најинформисанији човек на планети. Или је само најарогантнији. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Ma jok, nego sam navikao da si ti ovde najopusteniji clan koji ne hejtuje bez razloga, mada sam izgleda pogresno protumacio tvoj post :) Moja greska, sry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Па не, можда сам ја протумачио твој пост погершно, али оћу да кажем да је то толко минорно да се никакав дисбаланс у космосу не би десио ни да нисмо разрешавали ништа. Мислим, не бих ти у топику где питаш де има да се купи супер сецко написао ''НЕЋУ ДА ТИ КАЖЕМ ЈЕР НЕ ПОШТУЈЕШ ЉУДЕ КОЈИ ДИСОСУЈУ'' :) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 (edited) Овај Статор је ваљда најпаметнији и најобразованији и најинформисанији човек на планети. Или је само најарогантнији. Ili posle 10+ godina na forumu ga jednostavno mrzi da se objasnjava :) Jednostavno akupunktura je nivo power-balans narukvice. 100% placebo, 0% nauka. Edited December 7, 2011 by stator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Не видим како те овај пост измешта из наведених категорија, па да ставиш ''или''. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Posto je nauka, jelte, sto postotno spoznala mozak? E moj statore ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Мени је оно горе један од фасцинантнијих постова које сам прочитао икад, ал оно, рачунам ту и оне ду ај хев потеншл топике са форума на којима нисам члан. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Posto je nauka, jelte, sto postotno spoznala mozak? E moj statore ... Gde sam to reko mohi :) Samo sam reko da ova dva gore napomenuta kurcu ne valjaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 pa sad ako feng sui kaze da ne stavis radni sto na sred ulaznih vrata i to okrenut ledjima, to nije glupost vec fakat. Takodje akupunktura i klasicna medicina su tema. Ni klasicna medicina ne leci vecinu bolesti. naravno, druga krajnost je polupismena patka koja stavlja kaktus na wc solju da bode zle demone koji izlaze iz iste, ili bode iglu u supak da smrsa Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Gde sam to reko mohi :) Samo sam reko da ova dva gore napomenuta kurcu ne valjaju. Na osnovu kog znanja si to rekao? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Isao sam u osnovnu, verujem istu kao i ti. A mislim da smo istu i gimnaziju zavrsili moj Dulio. A jos smo i komsije :) Samo sam osnovnu zavrsio 1995te, pa nije bas da imam rikoleksn disos memea u glavi. Meme koji ja imam u glavi je "Dubravka, sreco - izadji na tablu i napisi elektrolizu vode". Jebeno odgovaram aromaticne ugljovodonike, dok ortakinja 4 godine odgovara h2o je h+ + oh- yay! Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 to nije elektroliza vode, prestani da fejluješ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 eliza ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 to nije elektroliza vode, prestani da fejluješ :((( Okay. :D Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Isao sam u osnovnu, verujem istu kao i ti. A mislim da smo istu i gimnaziju zavrsili moj Dulio. A jos smo i komsije :) Samo sam osnovnu zavrsio 1995te, pa nije bas da imam rikoleksn disos memea u glavi. Meme koji ja imam u glavi je "Dubravka, sreco - izadji na tablu i napisi elektrolizu vode". Jebeno odgovaram aromaticne ugljovodonike, dok ortakinja 4 godine odgovara h2o je h+ + oh- yay! Па свако је тад завршио основну, ал не смеш заборављати мемее човече! Оно, лени, капри, велики на баскету, дисосује! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Ne postoje nikakve podzemne vode, to je obicna glupost, a taj lik je prevarant teski, odnosno crnomagijash. Pokusava da te uvede u satanski ritual okretanjem naopako, kao fora tamo gde ti je bila glava sada stavi noge, jer ima podzemnih voda bas tamo gde ti je bila glava. Te prevarante pesnaja u glavu stavlja na mesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Tesko mi je da nekoga shvatim ozbiljno kad spominje crnu magiju i satanske rituale oO Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Ne postoje nikakve podzemne vode, to je obicna glupost, a taj lik je prevarant teski, odnosno crnomagijash. Pokusava da te uvede u satanski ritual okretanjem naopako, kao fora tamo gde ti je bila glava sada stavi noge, jer ima podzemnih voda bas tamo gde ti je bila glava. Te prevarante pesnaja u glavu stavlja na mesto. wat Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 8, 2011 Report Share Posted December 8, 2011 Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts