Veljok Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Ovi beogradjanci...ne znas dal je svadba pa sviraju ili se normalno ponasaju u saobracaju.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Нема то везе са ''Београђанцима'', мислим, онда су ''Њујорчанци'' још гори вероватно. То има везе са тим што је срање у саобраћају. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Što me ujeda za srce ovaj outbox u mobilnom telefonu posle obilnog pijanstva. haha napad neprijatnosti, grize savesti i srama! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Pnemam pojma, mozda je i tamo sranje pa ne sviraju ako zastanes na 1, 5 sekundu, mozda je problem u glavama, nisam merodavan da kazem to, ustvari jesam malkice, sreo sam se par puta sa neobjasnjivim ponasanjem vozaca u Beogradu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Ja posle takve veceri imam trenutke lucidnosti i onda pre nego sto zaspim, obrisem sve poruke iz outboxa. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 a kolko si puta bio u saobracaju u rimu, londonu, parizu, njujorku, budimpesti, becu? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Pnemam pojma, mozda je i tamo sranje pa ne sviraju ako zastanes na 1, 5 sekundu, mozda je problem u glavama, nisam merodavan da kazem to, ustvari jesam malkice, sreo sam se par puta sa neobjasnjivim ponasanjem vozaca u Beogradu... Јел ме зајебаваш или си стварно толико... не знам... Ал добро, бар имам ментал ноут ту мајселф. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 reci mu bre dule da je zatucana seljacina, opusteno! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 ja sam uz inferna, suviše se trubi, i trubi se milisekundu po paljenju žutocrvenog, trubi se kad neko stane da mu izađe putnik, trubi se kad se stigne... a kolko si puta bio u saobracaju u rimu, londonu, parizu, njujorku, budimpesti, becu? bio ja u tri od tih navedenih i nigde se ne vozi ovoliko nadrkano a nevešno i neefikasno. i nigde se ne kockaš ako prelaziš preko pešačkog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 ja sam uz inferna, suviše se trubi, i trubi se milisekundu po paljenju žutocrvenog, trubi se kad neko stane da mu izađe putnik, trubi se kad se stigne... Ја се са тим слажем и ја рантујем због тога. То нема никакве везе са заменом теза и Инферновим наступом после мог крајње нормалног поста. Али ко што рекох, добро, ментал ноут. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 ae tipujemo gde je ivke bio ... london, budimpesta i bec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 :D nemoguce da je rim preskocio @ivan: vozio? "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 (edited) Ja sam ti odgovorio da ja ne gledam to po tome da li je negde sranje u saobracaju ili nije, nego po tome kako se ljudi ponasaju kada je sranje u saobracaju... Mada, ovde sam primetio da se isto ponasaju bilo sranja u sabracaju ili ne... edit: ne mrzimo te svi, Dulio. Edited January 21, 2012 by Inferno_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Ja sam vozio poprilicno po italiji i nemackoj, ne trubi se skoro uopste u nemackoj, u italiji malkice s tim sto u italiji 50ti i prvi krecu u istom trenutku na semaforu. A nevezano za to je infernown tard. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Не Инферно, ти си одговорио цинично на мој коментар где сам хтео да кажем да би и у, лупам, Нишу, присуствовао истом таквом понашању да је таква ситуација. И није ствар у тренутном срању у саобраћају већ у меме срању у саобраћају, које формира одређено понашање. Синдром таквог понашања у саобраћају нема везе са господом Београђанцима. И на то сам добио онакав одговор, који нити се ослања на оно што сам ја написао, нити је конструктиван, већ само ружан. Што је мени довољно да саберем два и два. И то нема никакве везе да ли се ја слажем са нечим или не. Заболе ме чија претпоставка за саобраћај је тачна. Ja sam vozio poprilicno po italiji i nemackoj, ne trubi se skoro uopste u nemackoj, u italiji malkice s tim sto u italiji 50ti i prvi krecu u istom trenutku na semaforu. A nevezano za to je infernown tard. Ја сам исто чуо да се много ефикасније вози по Италији конкретно, типа сви знају да крену на семафору одједном па их прође дваес, а не овде прођу тројица јер један чека да овај испред њега пређе пет метара, па да онда почне ритуал пребацивања у прву брзину. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 gadi mi se kada usluzni objekti ne rade nedeljom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 danas je subota You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 bio da gledam partizan i zvali mene i ortaka kao ae da igrate neki iks oks na poluvremenu dobicete dres! i ja dobijem raduljicin.... xD i reklamirao sam rur sa majcom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 danas je subota :D gledam za sutra i i dalje mi se gadi sto pola mesta za ubijanje vremena imaju odluku da ne rade nedeljom kad ljudi u stvari mogu da odu negde a ponedeljkom, danom koji svi mrze, i oni sami mrze sto su zivi zivotna logika zivota je logicna Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Ja i dalje ne znam zašto ne ideš kod ribe na gajbu umesto da je vodiš negde Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 u kurac i Nemci i sve У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 nema veze dobili smo ih u drugom svetskom jebali smo im kevu , a i u prvom smo i njima i austrougarima When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 @saobracaj kad se prica o svemu tome ne mogu a da ne spomenem atinu npr...pa ono je apsolutno ludilo, kao da ne postoji ni jedan saobracajni propis pa se i pesaci i vozaci ponasaju po slobodnoj proceni "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Ja sam čuo da u Istanbulu ima tri semafora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Od 7 jutros na poslu do pre pola sata odoh na terapiju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts