Vlada_ Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 A STA KAD POSTANES PAJDOMAN A A A ?A?A?AAA? "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Nikakvi srecni praznici za narkomane! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 pele prvi car gadjenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Sto smarate coveka, uzeo je ekser, lol. Nece postati narkoman ako opet uzme i ako ima dva grama mozga. Nije kao da je uzeo lsd. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 deste braco drugovi, samo da se javim sa sela. bice slika, ne brigajte! capke konan lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Varljiv je mozak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 savke ekser ! srećan vam badnjak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 srecan badnji dan zelim vam don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Koji spor dan danas, jebote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 coko sto nisi na nekoj planini kao svake godine ? ceo dan u kuci, tesko je Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Nema posla, opsta tuga i havarija Idem tek krajem januara al' to je sve kikiriki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Mogu samo da im kradem pare za neki dobar fotoaparat , pošto sad planiram da štedim za to Ja od srpske nove već 3-4 godinu za redom ulazim u period apsolutne apstinacije od svega i totalne discipline, tempo života će mi biti jedi-uči-jedi-uči-treniraj-gledaj film-spavaj. Nema ljudi, nema alkohola, nema zezanja, a pošto sam ponovo počeo da pušim, ove godine probaću i bez cigareta. I tako nekih mesec i jače, dok mi se ne završe januarski i februarski rok. Da li stvarno misliš da neko sa takvom samokontrolom će sebi da dozvoli taj tvoj drastični scenario? Ponavljam opet, od kad sam krenuo na faks evo godinama gledam pojedine drugare kako šmrču ds i nikad pipnuo nisam niti ću da pipnem ds. Granje volim da pirkam, ali evo recimo preksinoć sam se nacirkao i svi oko mene su duvali, ja sam preskakao dzoint jer nisam želeo tad da duvam. Za novo godinu isto. Dakle znam kad i šta hoću u svakom trenutku. Možda ako misliš na kvoter, ali ceo ekser je ~700-1000, a koliko sam razumeo idu i više nek ture što se baš pokažu kao kvalitet. Naravno cena kao i kod svega pada solidno sa uzetom većom količinom. Spid je jefitniji dosta čini mi se, ali nemam pojma njegove cene. Jao ivke sta ti reko za kvoter! Pa se ti posle trudi da objasnjavas budalama. Zajebali su te sabke (kao da je to tesko uraditi) Ti ekseri kojih ti je trebalo 2 za prvi put ne vrede vise od ostalih koji se valjaju kod nas, a koji kostaju izmedju 150 i 300 dinara u zavisnosti od kolicine. Ja za te sto vrede 10e nisam cuo od dve hiljadite na ovamo. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Чабке, дошао си на право место да расправљаш о ексерима! следећи пут, пре него што будеш хтео нешто да пробаш од слаткиша, а ти прво дођи овде да добијеш све потребне информације! :) ;) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Možda ako misliš na kvoter, ali ceo ekser je ~700-1000, a koliko sam razumeo idu i više nek ture što se baš pokažu kao kvalitet. Naravno cena kao i kod svega pada solidno sa uzetom većom količinom. Spid je jefitniji dosta čini mi se, ali nemam pojma njegove cene. jebote savke cak i ja znam da je ekser 200 dingera,mada cuo sam da postoje neka madjarska srca,oni su skuplji,zna doca! gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 (edited) @drasko stidi se, ti imas decu! :D Edited January 6, 2012 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 @drasko stidi se, ti imas decu! :D у животу нисам згутао ексер, никада. мада, било је времена пре него што сам постао нежни тата и посвећени супруг. :))))) MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Koji spor dan danas, jebote. UZMI EKSER KAO NEKI PA CE DAN DA TI PRODJE U VESELJU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 DANAS JE DAN EXERA Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Koja je fora sa ovim pucanjem i ostalim sranjima za Bozic? Rodio se Isus, 'aj' da bacamo petarde? \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 (edited) Zajebali su te sabke (kao da je to tesko uraditi) Ti ekseri kojih ti je trebalo 2 za prvi put ne vrede vise od ostalih koji se valjaju kod nas, a koji kostaju izmedju 150 i 300 dinara u zavisnosti od kolicine. Ja za te sto vrede 10e nisam cuo od dve hiljadite na ovamo. Prvo, meni nije dva za prvi put, ja sam u razmaku od preko 12 sati pojeo polutku, pa polutku, pa kvoter, pa kvoter. Mene niko nije zajebao, jer ja dinar nisam dao, ortak dobio 50k na ruletu pa izbacivao sve i svašta. Neću sad da idem u detalje, ali on se zna sa kamara dilerima po Bgu jer je u tom fazonu ( gomila poroka, zreo je za svaki sprat u Drajzerovoj), i ova serija što smo mi uzeli kažu da se vrlo retko pojavljuje, zapravo rekoše da generalno vrlo se retko pojavi prava ekstaza po Srbiji, tim pre nema potrebe da se non stop uzima. Ja nisam u tim vodama, pa samo prenosim ono što čujem, znam da su klinci po Jagodini u moje srednjoškolske dane hapali sve i svašta za neke manje pare, al ko zna šta su jeli Edited January 6, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 (edited) Ovo mi sve lici na DJ Vudu-a, napishe neki post svi ga napushe i posle se 30 stranica pravda dok se ne splituje topic tako da sledeci nov split: Chabke i droga Da li i koliko je uzeo Edited January 6, 2012 by Exile Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Koja je fora sa ovim pucanjem i ostalim sranjima za Bozic? Rodio se Isus, 'aj' da bacamo petarde? \o/ pa obicaj je da se puca iz prangija, ali posto je to zabranjeno, petarde su zamena Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 (edited) Da, svi su me napušili how yes no Ne mogu da verujem, jebem ti narod. Napisao sam par rečenica da podelim to kako mi je lepo bilo na reprizi i svoje prvo iskustvo sa ekserom, ništa nisam pametovao i sutradan njih trideset se naredja da kaže kako ću da se navučem, ja kažem nema frke ljudi nisam ja takav, objasnim zašto neće da bude tako, vrlo kulturno komuniciram NAPOMENEM da nisam u tim tokovima i da sve što znam znam iz 15. ruke, ali onda mora da se nadje par crnih oblaka da me smrače, ok nema frke, nastavi da budete pametni i lepi. Edited January 6, 2012 by Савовски У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 6, 2012 Report Share Posted January 6, 2012 Nit sam lijep, nit sam pametan. Jbt niko ti to ne govori zato što ga boli kurac za tebe. Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts