Pipboy Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 (edited) Dal' je bezbedno u toku rada kompa uključivati/isključivati externi Sata HDD koji se nalazi u posebnom kućištu i koji je povezan preko eSata kabla i ima sopsvteno napajanje (uključuje se i isključuje na dugme na pomenutom kučištu)? O ovoj varijanti se radi: http://www.transcend-info.com/products/ModDetail.asp?ModNo=204 Edited December 2, 2011 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 2, 2011 Report Share Posted December 2, 2011 Sata interfejs bi trebalo da je hot-plug-able. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 samo ako je u biosu uključen AHCI. meni jeste i radio sam to bez problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 Meni u uputstvu za eksterni hard disk koji je isto SATA piše da mogu opušteno da ga isključujem "na divlje". Otprilike stoji "Zato je i napravljen". Možda hoće da me navuku da se pokvari pa ga ranije zamenim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 ja drndam nesto slicno vec dve godine i nista se nije desilo... nisam stavio ahci u biosu (p.s. moras podesiti win putem reg fajla koji mozes izguglati ako ces tu opciju da ukljucujes na vec instaliran windows) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 ja drndam nesto slicno vec dve godine i nista se nije desilo... nisam stavio ahci u biosu (p.s. moras podesiti win putem reg fajla koji mozes izguglati ako ces tu opciju da ukljucujes na vec instaliran windows) upravo, u suprotnom popićeš BSOD Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 6, 2011 Report Share Posted December 6, 2011 nisam dobro čitao, ahci treba ako hoćeš da mećeš i vadiš interne diskove bez restarta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts