qwert00 Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 ja pokusao onaj cheat engine da koristim..ali se blokira igra...tako da ne resih Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 stigao do alien-a, i ne mogu preci one na kraju, onaj sto ima 1000hp i ovi sto ga hiluju :/ inace, qwer, ja isto nisam mogao to da predjem, i dam drugaru i iz prve presao, poludeo sam! :) Rokaj speed potione, igrica je prilicno laka sa njima. ja pokusao onaj cheat engine da koristim..ali se blokira igra...tako da ne resih Jel si pokusao sa update-om da probas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vukashinp Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 probao sam bez njih, ali sam ipak iskoristio da bih presao! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 update-om? igre ili cheat engine? nisam probao. Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
loshmee Posted March 11, 2014 Report Share Posted March 11, 2014 Na igru sam mislio, ako si vec sve pokusao, sto da ne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 bas sam u guzvi ovih dana pa ne stizem da probam...iako mi je mehanika i sve oko same igre kao RPG malo bezveze...Naravno posto je ovo "SouthPark epizoda" to je ono sto mi je bas zanimljivo..Da nije southpark vec bih batalio:) glupo brzo pritiskanje S dugmeta Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarvinPvP Posted March 12, 2014 Report Share Posted March 12, 2014 https://www.youtube.com/user/PvPMarvin/videos prelazim igru polako, svaki dan nova epizoda, bogme drzi paznju igra i definitivno cu da je predjem do kraja PLUS da predjem ispocetka deo sa kyle-om verovatno, posto sam se ocigledno udruzio sa kartmenom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 Je l' nasao neko solution za alien rape? nema sanse da predjem, do pola dodje i to je tou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 Trebalo bi da postoji nekakav Speed Potion u igri, mada ga se ne sećam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 (edited) Nzm radilo je bez problema,mora da se izdrkaju dugmad. Izasao je update 2 pa probajte,neki su imali game breaking bagove ali stvarno 0 problema sto se tice mene. Odlican je humor,sve je na mestu.Malo je laka,to nije za minus a i malo repetitivna pri samom kraju,opet nista sto bi toliko uticalo na dozivljaj.Dobar game Edited March 15, 2014 by SteXmaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 15, 2014 Report Share Posted March 15, 2014 ne mozes da koristis menije i potione kada te otmu alieni, samo moze da se stiska "s". Isti slucaj kao i sto je qwert napisao, skala moze da se napuni 2/3, dalje ne moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Ako ti apdejt ne radi, onaj game engine cheat kako se već zove ti ne radi isto, a ni ti ne možeš da izdrkaš dovoljno, jebem mu sve - pitaj nekog ukućana da proba on/ona, možda je do tebe ili ako možeš, iskopaj drugu, žičnu tastaturu. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 (edited) Apdejt ne radi, mada mada mi se cini da je na pbay-u pisalo da je poslednji apdejt objedinjen u download. Cheat engine mi baguje. Bas cu da iskopam neku tastaturu da probam da li radi, razvalih s na laptopu :) Edited March 16, 2014 by Touche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarvinPvP Posted March 17, 2014 Report Share Posted March 17, 2014 Meni sve radi i presao sam main story :) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted March 18, 2014 Report Share Posted March 18, 2014 BRAVO CARE Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 ja sam se mucio sa al gorom cak sam menjao tezinu igre al konacno sam uspeo zahvaljujuci dzimiju i uspavankama Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 nije Al Gor tako naivan ako si low level. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarvinPvP Posted March 21, 2014 Report Share Posted March 21, 2014 ja sam se mucio sa al gorom cak sam menjao tezinu igre al konacno sam uspeo zahvaljujuci dzimiju i uspavankama o.O zasto si se mucio sa njim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 pa svaki moj napad mu je uzimao 1 hp Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makondo Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 u jee ja nisam ni imao dzimija kad sam ga ubio, i to kao al gora i kao manbearpiga, bilo je par levela pre. pa ne mozes levim klikom da pravis dmg ako neko ima veliki armor. ili desni ili neke madjije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarvinPvP Posted March 24, 2014 Report Share Posted March 24, 2014 uzmes special powerima ga bijes ja circumscythe-ujem, bacam kuge, i tako :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-kv Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Instaliram igricu, prebacim crack uredno i kad pokrenem igricu izbaci mi ovo "The stream client not running" neka pomoc??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 прејака игра, смејем се све време :)))У Канади сам тренутно, како их јебу умирем :DD Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted March 27, 2014 Report Share Posted March 27, 2014 (edited) Instaliram igricu, prebacim crack uredno i kad pokrenem igricu izbaci mi ovo "The stream client not running" neka pomoc??? Otvori steam* ? nzm :D Edited March 27, 2014 by SteXmaN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 7, 2014 Report Share Posted April 7, 2014 (edited) Koliko ste prijatelja i chinpokomona na kraju sakupili? Ja 86 prijatelja i samo 23 chinpokomona. Edited April 7, 2014 by Савовски Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts