beep Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Iako će mnogi pomisliti na jednog drugog čoveka kada budu pročitali naziv posta, zapravo se ne radi o njemu. Obrela se baba kod lekara pre nekih nedelju dana, na redovnoj kontroli, znate već kako to ide. Doduše, to su one kontrole što vam u maju lekar kaže da dođete u novembru. Kapiram da igraju na kartu da jedan deo pacijenata do tad neće biti živ, drugi deo će zaboraviti kad treba da dođe a treći neće hteti da izađe iz kuće po kiši i hladnoći. E pa ne i moja baba! Ona je od onih što ako je pregled zakazan za 14h, a Dom zdravlja na tri minuta njenog hoda (minut mojeg) kreće od kuće u 13h, “da ona lagano ode do tamo, da ne razmišlja”. I još – “Možda se neko ne pojavi pa uđem preko reda”. Imajući u vidu ovu podelu nekoliko redova iznad, možda je i u pravu. Ide pregled… Doktor: Dobro, dobro, sve je u redu, samo da pogledam rezultate, dobro, sve je ok … Meni ovde sve deluje idealno, zdravi ste, naravno, u skladu sa vašim godinama. Baba: Eh, da doktore … ali … Doktor: Šta vam je? Jel vam nešto fali, jel vam nije dobro? Baba: Ma dobro sam, ali doktore – nemam više rakije kod kuće! Doktor: !? Baba: Ja rakiju tri puta dnevno popijem, jednom ujutru, jednom pre ručka i jednom uveče, i to je meni isto lek! I sad mi je nestala rakija i treba tek iz sela da mi donesu ali neće sigurno jedno dve nedelje! Doktor: Eto vidite, pa dobro, biće, doneće vam, biće ok. Mi isto tako pečemo rakiju na selu i ond… Baba: PA DAJ! Doktor: ? Baba: Pa daj kad imaš! Doktor: Hahaha … e Dragice, Dragice … pa kad si tako iskrena, evo ti! (I vadi doktor litar rade iz ormana, a nije Dule_smor i daje babi!) I da je popiješ u zdravlju! Baba: E hvala ti doktore, nemoj da brineš, doneću ti ja moju kad mi stigne! I stvarno, dolazi baba kući, donosi radu sva vesela i čila. Doduše, posle je rekla da ipak rakija nije toliko dobra kao što je ova njena iz sela, ali može da prođe. I nije ostala dužna, čim je stigla nova količina šljive, odmah je zapičila put Doma Zdravlja da odnese doktoru. Javi drugima!Pogledajte ceo članak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 laki tuzicu te za neovlascenu upotrebu moje licnosti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 mislio sam da ti se prvo potkrao tipfeler,ali sam na dva mesta video "rada" umesto radža?! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Који дијалог Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Daj reci babi da se organizuje neki rucak da probamo tu rakiju iz sela :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 mislio sam da ti se prvo potkrao tipfeler,ali sam na dva mesta video "rada" umesto radža?! Nešto je zezala konverzija teksta i izgubio je sva dž, pa sam ja povratio neka na koja sam naišao :) Neka su se naravno provukla :) Može ručak, reći ću joj da pristavi lonac pasulja! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts