Jump to content

Box.net daje 50GB storagea za iPad/iPhone korisnike

Lucky

Recommended Posts

Ovo je stara vest, a ja sam se istripovao da je povezana sa iOS 5, a ono zapravo nije.

iphone-50gbfree.png

Pa ako ste propustili, do 2. decembra je rok da otvorite nalog na Box.net-u i dobijete gratis 50GB lifetime prostora za smeštanje stvari + je limit za upload po singl fajlu podignut na 100MB.

Sve što vam treba je nova verzija programa sa linka http://itunes.apple.com/us/app/box-net/id290853822?mt=8

U free verziji naravno nema opcija kolaboracije i slično, ali kome pa to treba!

Ali aplikacije ne idu u kvotu? Aplikacije se skidaju iz AppStore-a automatski na druge uređaje ako iTunes detektuje da si ih skinuo na "nekom tamo" uređaju? Dokumenti ko dokumenti, tekst, chart itd. Zato me zanima čime si pored slika mogao popuniti.

Znam da možeš i pesmama ako nisu kupljene preko iTunes-a, ali za to moraš kupiti iTunes in the cloud iTunes match a to verujem nisi uradEo. Mada je on ustvari limitran na 25.000 pesama.

Ja imam paid storage na Gmailu i skupio sam oko 12-13GB ali to su već godine mailova sa kojekakvim pripremama itd.

Izgleda da idu, posto nema s cime drugime da se popuni toliki prostor. Slika ima dosta, dokumenata ne toliko, ali opet kontam da to nije vise od 1 gb sigurno.

Mislim da sam shtiklirao da se backup-uje preko iCloud-a, zato je on prebacio aplikacije tamo gore, mislim da je to konkretno u pitanju!

Izgleda da idu, posto nema s cime drugime da se popuni toliki prostor. Slika ima dosta, dokumenata ne toliko, ali opet kontam da to nije vise od 1 gb sigurno.

Mislim da sam shtiklirao da se backup-uje preko iCloud-a, zato je on prebacio aplikacije tamo gore, mislim da je to konkretno u pitanju!

Da, moguće je da je backup tamo, ali opet, i on po "papirima" recimo preuzima setovanja home ekrana ali ne sve sa istog, ili od aplikacija preuzima personalne fajlove a ne i same aplikacije itd. Ako te ne mrzi, kad stigneš, ajd' baš se loguj i idi na "advanced" pa pogledaj raspodelu gigabajta, ima kao ono u iTunes-u dole što ti kaže koliko ti odlazi na muziku, koliko na slike, koliko na ostalo, tako i za iCloud imaš.