VoOdoO_MaN Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 Glasanje nije za mene, nego za moj dobrog ortaka, koji mi je sav sramežljiv, a ovamo... Ma videćete uostalom. U pitanju je ono takmičenje "Ja Imam Talenat" - 3. sezona. Moj drugar Miloš Jadžić iz Čačka sa svojom partnerkom Helenom je trenutno drugi na poziciji po glasanju na fejsu (lol, pa gde drugde). Zato bih vas zamolio da pogledate klip ako hoćete i da glasate za njega. http://www.youtube.com/watch?v=OWvjw6Mj3rc Da bi ste glasali morate da lajkujete prvo stranicu "Ja Imam Talenat" ispod. Ja Imam Talenat stranica na fejsu A zatim i da na ovoj anketi kliknete na Miloš i Helena (ples) Glasajte za Miloš i Helena (ples) Naravno kažite još nekom itd. Debelu moramo da preteknemo 2 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 A koliko minusa ima ta "Debela"? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 "Debela" peva ko zmaj. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 25, 2011 Author Report Share Posted November 25, 2011 Дебела има нереалан глас и реално прошетаће се кроз ово такмичење, али барем да помогнем другару да буде други. :) Иначе дебела има само плусеве :D 1 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 glasao sam, ali nista specijalno nisu, iskreno im nikada ne bih dao glas ovo se u plesnim skolama uci, normalne stvari :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted November 25, 2011 Author Report Share Posted November 25, 2011 Хвала! Иначе ја бих гласао за оног чичу што свира хармонику и фрулу у исто време :D 1 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 bucka objasnila rec " znati " pevati Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted November 25, 2011 Report Share Posted November 25, 2011 cemu ovo glasanje? @all, debela je objasnila! peva u klubu fest u zemunu cesto, icicu da je slusam uzivo! Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 I ja sam hteo da pitam koja je poenta ovog glasanja? Jel ono nekako povezano sa stvarnim izborom na TV-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 (edited) naravno da nije :) ako si gledao proslu sezonu, bilo je 40 finalista koje su podelili u 5 grupa po 8 (OSAM) :) za koje je publika glasala SMS-om, dva kandidata koja su imala najvise SMS glasova su prosla direktno u veliko finale, a ziri odlucuje ko ce biti treci koji prolazi (tako sto glasaju izmedju treceg i cetvrtog sa te "sms liste") tako mislim da je bilo :D tako da kapiram da je ovo glasanje napravio neki lik iz ciste dosade :) Edited November 26, 2011 by dMan Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 26, 2011 Report Share Posted November 26, 2011 debela je dugo pevala u bitefu pre nekoliko godina u resident bendu.. ima dobar glas skroz al' josh onda je tripovala da je zvezda :D plus, secam se da je pevala jednom nedeljno, jel' joj se toliko sjebe glas za jednu svirku da mora 7 dana da kulira :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts