Jump to content

tetovaze

boku

Recommended Posts

Не мислим на тру-нетру, мислим на промену као такву, говорим о стварима које ти заиста нису океј, а некад су ти биле. Не да си их се заситио и те форе, него да си променио трип о њима. Зато ми одмах на памет падне неки наци трип, нећу сад сат времена да копам по мозгу у потрази за примером који није експлојтабл. А ти никад не пропустиш прилику да улетиш са петнаестим контекстом да би рушио пример чија је сврха функционисање на некој другој равни.

''Е, пази сад, имаш три крушке''

''брате, немам ниједну''

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ја одма помислио на то:)

Али реално, свастику мош у змаја да преметнеш ако ош, бар то није проблем, зато сам и реко впвв:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Оно, ''тетовирао сам мајку своје деце јер ми је она била сунце живота, онда се она појебала са десет црнаца, подавила децу и одсекла ми курац док сам спавао, али брате, мој тет је тестамент оф тајм паст и као такав сасвим валидан''. Мислим, ЈЕСТЕ валидан у том смислу (одражава стање ума/свемира/чега год у том тренутку када је настао), али волео бих да видим неког ко би могао да профура тај трип тако роботски.

Tetovaza majke svoje dece nije ideoloska.

Next.

Na stranu sto mi je tetoviranje riba, zena i sl glupo jer je tet tvoj i to sto si se ozenio ili dobio decu ne znaci da tvoj zivot treba da prestane.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Брате, није ни металика идеолошка, усленговао сам те квази-категорије и то је било јасно на самом почетку и тако причамо све време.

Ево идеолошка, тетовирао си ЛДП пре петнес дина и сад би убио ЛДП снајпером. Нема шансе да ти кад погледаш тај тет имаш носталгични трип ''ех, тад су ми били готивни''. Не знам што ово радим кад је било јасно и пре петнес примера. Ако кренеш у ''ретарди тетовирају политичке трипове'' почећу да плачем, ал оно, стварно, сузе и те форе.

Pa da ali je metalika subkulturna i odrazava indentifikovanje sa necim. Ne moze se preneti na primer sa zenom, a njega si uvrstio jer je to jedina kategorija koja moze da te "izneveri" nezavisno od tvog mentalnog kapaciteta, a nismo pricali o toj kategoriji.

• Upvote (+1) 1
  • Downvote (-1) 1

Металика може и не мора да буде субкултурна. Свеједно, ако ти цео тај трип постане одбојан касније, из било ког разлога (небитно ко је кога изневерио, просто твој свемир више није такав), требаће ти приличан зен да пребациш тај тет у мајлстоунаст како те не би смарао - из простог разлога што није НАСТАО КАО МАЈЛСТОУНАСТ.

Нпр. мој тет је апсолутно мајлстоунаст, и кад сам га радио био сам у фазону да је средње жалостан нпр. ал ме болео курац управо због његове природе. То је просто друга полазна тачка и заузима други слот у глави од самог старта. Ја тим тетом нисам забележио како се осећам, моје снове, трипове итд. и самим тим он не може да постане неактуелан, као што не може да постане неактуелна изјава типа ''као клинац, живео сам на Карабурми''. Али изјава типа ''Карабурма је цар'' може да постане неактуелна, самим тим и тет који је настао на том основу.

Неко, за неке ствари, може да буде у фазону ''ех како се ложих, сад се не ложим, океј чек да пребацим овај идеолошки тет у фолдер за мајлстоун тетове'', али свако за све ствари, тешко.

Pa meni nesto sto mi je bilo za tetoviranje nikada nece preci u nesto cega se gnusam stidim ili sta vec, a mnogo toga sto sam nekad voleo ne radim niti mi pada na pamet da radim.

Mozda 90% ljudi nije takvo ali reci mi onda sta je bolje?

Ono, jel bi trebao vudu da se stidi slejer tetovaze?

Ја причам о концепту евентуалне варљивости важења ''идеолошких'' тетова као категорије, насупрот ''мајлстоун'' тетовима. То је све.

Јеботе човече, то ДА ЛИ ћеш се ти ''изборити'' са ''престанком важења'' идеолошког тета није битно за концепт престанка важења идеолошког тета. То што си ти ефикасан у пребацивању идеолошког тета у мајлстоунаст ако ти се деси промена или сазревање, то не брише то што је ПОЧЕТНА НАМЕНА ТОГ ТЕТА ПРЕСТАЛА ДА ВАЖИ.

Ако два лика тетовирају Илидана, један тетовира мајлстоун Илидана, други идеолошког Илидана и после престану да се ложе на вов обојица, овај што је радио идеолошки тет ће морати да направи пребац природе свог тета у глави, док овај други неће. То да ли ће он моћи да уради пребац, да ли ће му бити тешко итд. то је друга прича.

JEBOTE COVECE SA IDEOLOSKIM TETOM MORAS DA SE IZBORIS SAMO AKO TI SAD SMETA TA IDEOLOGIJA, A STO BI TI SMETALA AKO NIJE NESTO RETARDIRANO ILI AKO NISI POSTAO RETARD, A TE VARIJANTE NISU SLUCAJ NA KOME TREBA BAZIRATI PRIMER.

Naveo sam ti primer sa zastitom zivotinja. Hoces jos par? Strejt edz, vegetarijanci/vegani itd itd

Naravno prosao te strejt edz i poceo si da pijes ali sto bi se stideo strejt edza kad je on kul? Kul u univerzalnom smislu jer je alkohol los. Sto bi se stideo ne jedenja mesa iako nisi mogao da izdrzis i sad jedes meso? Sto kad je uzgajanje zivotinja za meso mucenje. Sto bi se uopste morao IZBORITI sa takvim stvarima?

Da problem je ako si istetovirao zastavu nigerije, a onda postao nacista ALI NECU TO DA UZIMAM KAO PRIMER JER NIJE VALIDAN.

Edited by mohican

Ау брате. Не мора да ти СМЕТА ИДЕОЛОГИЈА, али то више НИЈЕ ТВОЈА ИДЕОЛОГИЈА - ПОЧЕТНА УЛОГА ТЕТА НЕ ВАЖИ - ТЕТ ЈЕ НИШТАВАН = КАТЕГОРИЈА ТЕТА МОРА ДА СЕ МЕЊА. Категорија тета се мења у глави.

zajebano je ako su ovako debeli kraci (uzivo par ovih koje sam video su bili tanji), prvo sto mi pada na pamet je neki srednjovekovni wheel of fortune, tj rota fortunae, guglaj slike ima ih raznijeh

edit: jebi se ako trolujes :D

Edited by Dr. Steinman

Počeću i ja da plačem čitajući ovo keve mi

Ау брате. Не мора да ти СМЕТА ИДЕОЛОГИЈА, али то више НИЈЕ ТВОЈА ИДЕОЛОГИЈА - ПОЧЕТНА УЛОГА ТЕТА НЕ ВАЖИ - ТЕТ ЈЕ НИШТАВАН = КАТЕГОРИЈА ТЕТА МОРА ДА СЕ МЕЊА. Категорија тета се мења у глави.

Nije nistavan. Ti postujes i dalje tu ideologiju ali nisi bio dovoljno jak da je isfuras.

a par postova iznad Dulio da ovaj primer

Ево идеолошка, тетовирао си ЛДП пре петнес дина и сад би убио ЛДП снајпером. Нема шансе да ти кад погледаш тај тет имаш носталгични трип ''ех, тад су ми били готивни''. Не знам што ово радим кад је било јасно и пре петнес примера. Ако кренеш у ''ретарди тетовирају политичке трипове'' почећу да плачем, ал оно, стварно, сузе и те форе.