prota_ Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 astora, go forth ako želiš te portrete ali ne zaleći se. kapiramo da ti je zagorac drugar, ali ne moraš zbog poštovanja prema drugaru da dozvoliš da imaš tri loše ili osrednje tetovaže. prosto, to je portret i sve ispod savršeno je loše. kapiram da bi najbolje bilo da ideš polako, jedan po jedan. pa ako ti se prvi stvarno dopadne i bude dobar kad se koža smiri, odradi i ostale. moja dva centa. Е, ал чињеница је да је то један у двадесет, ако не и мање. taj rad. upoznao sam ih nekoliko i kada su u pitanju zajebanije tetovaže loši su. jedan dobar drugar je tatu majstor (treba neki prigodniji izraz da se nađe jer većina njih nisu majstori). taj drugar pirlično loše tetovira. ima dara za crtanje, ali ne i tetoviranje. bezveze mi je da mu to kažem, naravno. lik je "ispekao zanat" kako se nanosi boja na kožu i to je to. bukvalno je precrtavač, nema osećaja za senčenje, za nijanse i slično. radi prilično jeftino i najčešće radi navijačke tetovaže i slične tripove. i ogroman broj tih tatu majstora su na taj fazon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 astora, go forth ako želiš te portrete ali ne zaleći se. kapiramo da ti je zagorac drugar, ali ne moraš zbog poštovanja prema drugaru da dozvoliš da imaš tri loše ili osrednje tetovaže. prosto, to je portret i sve ispod savršeno je loše. kapiram da bi najbolje bilo da ideš polako, jedan po jedan. pa ako ti se prvi stvarno dopadne i bude dobar kad se koža smiri, odradi i ostale. moja dva centa. taj rad. upoznao sam ih nekoliko i kada su u pitanju zajebanije tetovaže loši su. jedan dobar drugar je tatu majstor (treba neki prigodniji izraz da se nađe jer većina njih nisu majstori). taj drugar pirlično loše tetovira. ima dara za crtanje, ali ne i tetoviranje. bezveze mi je da mu to kažem, naravno. lik je "ispekao zanat" kako se nanosi boja na kožu i to je to. bukvalno je precrtavač, nema osećaja za senčenje, za nijanse i slično. radi prilično jeftino i najčešće radi navijačke tetovaže i slične tripove. i ogroman broj tih tatu majstora su na taj fazon. Upravo tim redosledom i idemo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 (edited) 3 portreta za sto evra, mora da ste pustali zmajeve zajendo kad ste bili mali ! inace, tvoja glava tvoje telo tetoviraj sta hoces, ali nemoj da vajnujes, sto su te ljudi naduvali na internetu jer tetoviras gluposti, i da trazis postovanje i podrsku za tako nesto. Edited April 12, 2013 by Ћела Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 To su za tebe mozda gluposti ali za mene moja deca i moj pokojni brat nisu gluposti i pazi sta pricas a to sta smo mi radili kad smo bili mali tebe ne treba da bude briga ! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Ovo za otromboljenje i taj when you get old shiet je bs preveliki. Evo kako "ce" izgledati. Мени ово личи да се матори скоро тетовирао :) тј не знам како знате да се он тетовирао пре 30 година ? :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Pa sta mi trljas onda na nos ko te tetovira i za koliko para ako ne treba da me bude briga, za sto evra ne mozes da istetoviras slovo na stopalu a ne tri jebena portreta, zato sam i bacio sprdnju da ga bas dobro poznajes . Opet govorim, tvoja glava tvoje telo tetoviraj sta oces, ali ovde si nam rekao sta oces da tetoviras i smeta ti sto nemaju ljudi pozitivno misljenje o tome, ocekujes sad svi da ti govorimo da si najveci car, ne razumem ? Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Pa sta mi trljas onda na nos ko te tetovira i za koliko para ako ne treba da me bude briga, za sto evra ne mozes da istetoviras slovo na stopalu a ne tri jebena portreta, zato sam i bacio sprdnju da ga bas dobro poznajes . Opet govorim, tvoja glava tvoje telo tetoviraj sta oces, ali ovde si nam rekao sta oces da tetoviras i smeta ti sto nemaju ljudi pozitivno misljenje o tome, ocekujes sad svi da ti govorimo da si najveci car, ne razumem ? Ma sta se bre ti koji kurac tripujes uopste ? Ko je tebe spomenuo i o kakvom ti decko trljanju nosa pricas ? Procitaj sta sam napisao pa mi onda nesto kazi ali nema osnova da ja sa tobom nastavljam diskusiju jer si jako bezobrazan i tvrdoglav ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 (edited) Portret ce raditi Carlo Zagorac i hvala vam drugari na supportu a nije mi jasno da ima i dalje batica (hejtera) koji nemaju drugi argument nego lupaju minuse cak i za ovo.. Pokazite malo postovanja jebem vas u usta zvalava. Zbog toga sto ce se portreti raditi 02.05.2013 godine na dan mog rodjendana spustio mi je cenu na 100 eura za sva tri portreta. Hvala vam svima jos jednom na podsrci (znaci puno). procitaj sta si napisao ovde, ,,pokazite malo postovanja jebem vas u usta zvalava" ?? btw tetoviranje portreta pokojnog brata je skroz dobra ideja za tetovazu, ali tetoviranje portreta dece je meni glupost, da se razumemo i inace, ovo je forum, sta god napises - trljas nam na nos svima, pa i meni licno Edited April 12, 2013 by Ћела Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Napisao sam bas iz tog razloga zbog brata kojeg su panduri ubili kada je imao samo 20 godina i zato sam prso istog momenta. Izvini Stefane za takvu reakciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Astora, ako se dobro sećam, taj isti lik ti je tetovirao ona imena dece na ruci jel? (ako možeš okači sliku da vidimo opet molim te) Ta tetovaža, bez ikakvog hejta sada pričam, je po mom mišljenju blago rečeno užas. Tehnički rečeno užaš, ne pričamo toliko o ukusima. Po nekoj logoci, lik koji tako odradi najjednostavniju moguću tetovažu, nema šta da traži sa portretima, jer je kao što su ovde ljudi više puta rekli, to NAJTEŽA TETOVAŽA ZA URADITI. Kao kad bi sad neki Mita zidar glumio arhitektu, jer eto ima iskustva u zidanju, zna da izračuna koliko cigli treba za toliku i toliku kuću, zna i da nacrta, pa uspe nekako da "projektuje" omanju kućicu, koja se nekako drži i neće se srušiti. Nakon toga mita sutra kaže "vrh, pa ja sam arhitekta, daj da projektujem i soliter!". I neko mu igrom slučaja da taj posao, šta misliš, hoće li se taj soliter srušiti? Svaka tebi čast što hoćeš da istetoviraš to što si planirao, to mi je i jedna od da kažem najnormalnijih stvari koje ljudi tetoviraju, samo što zaista treba biti oprezan kada je realizacija u pitanju. Molim te da ovaj post skapiraš dobronamerno, jer i jeste napisan kao takav. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Astora, ako se dobro sećam, taj isti lik ti je tetovirao ona imena dece na ruci jel? (ako možeš okači sliku da vidimo opet molim te) Ta tetovaža, bez ikakvog hejta sada pričam, je po mom mišljenju blago rečeno užas. Tehnički rečeno užaš, ne pričamo toliko o ukusima. Po nekoj logoci, lik koji tako odradi najjednostavniju moguću tetovažu, nema šta da traži sa portretima, jer je kao što su ovde ljudi više puta rekli, to NAJTEŽA TETOVAŽA ZA URADITI. Kao kad bi sad neki Mita zidar glumio arhitektu, jer eto ima iskustva u zidanju, zna da izračuna koliko cigli treba za toliku i toliku kuću, zna i da nacrta, pa uspe nekako da "projektuje" omanju kućicu, koja se nekako drži i neće se srušiti. Nakon toga mita sutra kaže "vrh, pa ja sam arhitekta, daj da projektujem i soliter!". I neko mu igrom slučaja da taj posao, šta misliš, hoće li se taj soliter srušiti? Svaka tebi čast što hoćeš da istetoviraš to što si planirao, to mi je i jedna od da kažem najnormalnijih stvari koje ljudi tetoviraju, samo što zaista treba biti oprezan kada je realizacija u pitanju. Molim te da ovaj post skapiraš dobronamerno, jer i jeste napisan kao takav. Imas od mene ogroman respekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Cela Posted April 12, 2013 Popular Post Report Share Posted April 12, 2013 (edited) imas taj trip, da ti svi mi mislimo lose, i svaki post pises tako, gledas stvari iz pogresnog ugla. i te minus sto dobijas, dobijas ih ne zbog same radnje, vec zbog nacina na koji nam to dajes do znanja i zato sto ne slusas i ne prihvatas nicije misljenje i odma se nalazis uvredjenim. Ovo je internet forum, de su svi ljudi skotovi i ti si bas ovde nasao da trazis najbolje prijatelje u ljudima koje ne poznajes, i sad ti smeta sto se to okrenulo protiv tebe. Edited April 12, 2013 by Ћела 3 Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Upravo iz razloga sto sam prosao kroz sve najgore u zivotu, sto nikome nikada ne bih pozeleo a posto vidim da si prijatelj makar na rur-u sa Twisted Systemom aka Saletom Savicem iz Indjije onda pitaj njega i bice ti stvari jasnije. Vise volim kada pricamo otvoreno o necemu nego da me zatrpavaju tim glupim minus i plus sranjima. Kazi mi brate lepo sta imas i to je to, ako cemo se raspravljati onda neka ide rasprava ali barem znam sta mislis i kakav ti je stav. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 matori, ali kakve veze ima tvoj tezak zivot sa time sto oces decu i brata da tetoviras? Ovde ti svi otvoreno kazu da PAZIS kod koga radis, niko ne pokazuje nepostovanje tvoje dece ili brata Ja ti otvoreno kazem da mi ideja tetoviranja dece ili ljudi po sebi deluje uzasno, ali to ne znaci da mislim da si ti uzasan, ili da ne postujem tvoju porodicu. Ali ako vec radis STVARNO daj da to bude dobar rad. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Alo bre... Mita zidar :((( ne moze soliter bez licence ! A ni kuca bogami :) osim kod vas po selima Astora, prevelika si lozana. I to ne pricam o ovom topiku nego generalno. Haug. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Oni crtezi su lol. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 i olabavi malo sa psovkama astora brate.. jesmo mi opusten forum, al' pichkaranje na ovom nivou nije lepo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doolio Posted April 12, 2013 Popular Post Report Share Posted April 12, 2013 Pa sta sad? Isto je za XYZ profesija... mislim kategorija "neko ko zna svoj posao". Da li je tetoviranje portreta, operacija slepog creva ili cuvanje male dece... uvek postoji mogucnost da taj neko mozda ne zna posao ? Да, али ово спада у мало специфичније професије што се тога тиче, мислим, теби треба дрил од десет минута пре него што одеш да купиш полицу да умеш да сконташ да ли је добра или не, овако генерално. За ово ти требају године, јер ја ни сада не знам нпр. да разлучим неке опскурније ликове колико су квалитетни, док неке које нисам умео да анализирам стручно пре пет година, сада умем. Добро, сад говорим о ликовној уметности, не конкретно о тетовирању, али јасно је да је прво предуслов за друго. Са друге стране, остаје трип да ни публика неће знати да разлучи у 99% случајева, тако да шта ја знам, можда имам професионалну деформацију што се тиче трешхолда квалитета. Са треће стране, ако ми је тет битан, тетовирао бих се и за две иљаде евра и ишао до Америке да то завршим ако треба. У тетовирању је то прилично изражено, чак више него у самом цртању. Нпр. ухватио сам случајно ону неку емисију о тетовирању, неки амери тетовирају трте мрте до јаја су, брате, можда је један знао да црта и то онако океј. А то је оно, интерпланетарна емисија на дискаверију (или где је већ било), а не неки ''виђенији тату мастер из Србије'':) Исто тако сам имао прилику да прелистам пар оних часописа о тетовирању, мислим на онај наш часопис и наравно, сконтам да неки лик који је главни ''на сцени'' нема појма, али оно, баш. И видео сам једног да је добар и да не грешим душу, стварно је добар (са сенчењем, боја му не иде нешто) и види се да је поткован у цртању и признат је као добар, али је опет мање име од овог лика који везе нема. А том лику што везе нема остали тет мајстори пуше курац. Тако да оно, доста ствари ту има и то не ''само у Србији'', тетовирање је изгледа индустрија која је прилично варљива, више него остале (не да је то нешто битно јер од ње не зависи ништа, јелте, али ако неко оће да тетовира захтевне ствари, њему јесте, а ако није тренирао цртање сто година, све су шансе да неће знати да процени).Upravo iz razloga sto sam prosao kroz sve najgore u zivotu, sto nikome nikada ne bih pozeleo a posto vidim da si prijatelj makar na rur-u sa Twisted Systemom aka Saletom Savicem iz Indjije onda pitaj njega i bice ti stvari jasnije. Vise volim kada pricamo otvoreno o necemu nego da me zatrpavaju tim glupim minus i plus sranjima. Kazi mi brate lepo sta imas i to je to, ako cemo se raspravljati onda neka ide rasprava ali barem znam sta mislis i kakav ti je stav. Али минуси указују на нешто друго, у томе је поента. Тај што има нешто да ти каже, он ће да ти каже, мислим, овај топик би имао нула постова да људи не причају оно што имају да кажу, јел тако? Минусе добијаш зато што човек каже једно, ти кажеш друго, он види да не може да прича са тобом и лупи минус, јер неће пет страна да удара у клин док ти удараш у плочу. Ти си овде успео доста пута да изврнеш смисао туђих постова, да изврнеш смисао СВОЈИХ постова, да реагујеш агресивно без потребе и да на један контекст одговараш другим. И додај на то да све то радиш врло емотивно. И јебига, онда људима треба енергије, а неко ту енергију једноставно нема, па изрази негодовање минусом. Постоји још један проблем, а то је твоја перцепција свега тога. Под један, јако ретко размењујеш мишљење, већ само пласираш своје. Ово не би био проблем да си ти лик који дође, изложи свој став и то је то. То ради рецимо Драле, он исто не води размену, али постоји једна разлика: он то и каже, па сад ја могу да кажем њему да је геј, могу да уђем у разговор, да не уђем итд. Ти урадиш обрнуто - дођеш, кажеш ''е другари, ДАЈТЕ ВАШЕ МИШЉЕЊЕ'' - отворено то кажеш, у неколико наврата си то урадио. Онда другари дођу, ДАЈУ СВОЈА МИШЉЕЊА. Теби се нека не свиде и кренеш да вилениш. И онда добијеш реакције. Под два, твоја перцепција туђих ставова који нису као твој је таква да ти на то гледаш као хејт, као безобразлук, као дирање у интиму - КОЈУ СИ САМ ИЗНЕО НА ФОРУМ И ЈОШ ТРАЖИО ФИДБЕК. На крају човек не зна шта да каже, а да не уследи евентуална одмазда са твоје стране, а за чије бабе здравље... Сви смо ми овде корисници, нико према теби конкретно нема негативну реакцију зато што ти је ник ''астора'' или зато што, не знам, имаш такав и такав аватар. Све што је изграђено, изграђено је билатерално, од стране тебе и од стране осталих. Није ту само један чинилац. Ово је крајње добронамеран пост. Ако желиш да ми одговориш, молим те да обратиш пажњу на то о чему мој пост говори, јер имаш обичај да одеш ван контекста и у непотребну дигресију. То резултује тиме да саговорник или одустане или ето, у неким случајевима, да ти минус. И онда ти останеш и питаш се што те тај неко не воли и што безвезе испада сељак, а ниси у себе погледао. Нпр. ми овде имамо позив на дискусију шта да тетовираш, људи дају свој инпут, ти кажеш шта си одлучио, људи дају свој инпут, ти се жестиш (?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!). Па јел то океј? И узмеш да се вређаш што ти људи дирају породицу, нико ти не дира породицу већ тетоваже - А ОТВОРИО СИ ТОПИК ДА БИ ТИ ЉУДИ ''ДИРАЛИ ТЕТОВАЖЕ''. Јел не видиш ту једно разилажење код себе самог? 12 Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 da zna to bi mu bilo dovoljno emotivne hrane. ne bi imao potrebu da je nosi na jebenim leđima. edit: da, dobro, iskenjao sam se ovim postom, ali i dalje sam uz sarmu po ovom pitanju. ma to je barcas... ja podrzavam rodoljubive simbole bez obzira na opstu kulturu... ipak sam ja krezavi radikal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 zajebana stvar kod tetovaza je sto su one pre svega licne, a onda ti neko trazi da objasnis zasto si bas to istetovirao, ili jos gore, u tvom slucaju, ti trazis od nas misljenje o onome sto ces ti da tetoviras. At the end of the day, to je tvoje telo, tvoja stvar, tetoviraj sta hoces, al ko sto rekose ljudi, nemoj da planes na svaki komentar na forumu.I kad smo vec kod komentara :)Astora, ako se dobro sećam, taj isti lik ti je tetovirao ona imena dece na ruci jel? (ako možeš okači sliku da vidimo opet molim te)cek, tetovirao si imena, a sad ces i lica? sledeci je njihov DNK lanac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Astora ja bez ikakvog trola ili hejta mislim da su portreti losa ideja. Da li si probao da zamislis kako ce ti portreti tvoje dece izgledati za 20-30 godina kada ti se koza na rukama otrombolji i izbora? A kad mastilo na nekim mestima malo izbledi? A ako taj lik predstavi portrete tvoje dece na nacin koji tebi ne odgovara? lol pa izgledace realno... i deca ce za 30 godina da se otrombolje... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 trupsi kako si ljudima objasnio aperture znak ? tj, jesi pokušavao uopšte ili je bilo "ma to je neko sranje iz igrice" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 trupsi je to radio radi female atrakšna Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 I kad smo vec kod komentara :)cek, tetovirao si imena, a sad ces i lica? sledeci je njihov DNK lanac? Sledece je ime oca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Pazite se, astora je vatrogasac, uhapsice vas... Oh wait... 2 Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts