salejemaster Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Elem situacija je sledeća. Završih osnovne studije i upisah master studije, evropu sam apsolvirao tako da mi je ostala još jedna željena destinacija pre nego što završim sa studiranjem, USA. Devojka i ja smo odlučili da bi smo pokušali preko leta sledećeg neki od tih work & travel programa koji traju oko 3 meseca. Ono što me najviše zanima ako neko zna je: Da li je uopšte moguće organizovati preko tih programa da idem zajedno s devojkom i da budemo na istom mestu? Ako se već ide, gde je najbolje da se ide, velika je ta amerika (veliki sam fan američke prirode ali samo sa slika, pa možda nešto orijentisano u tom smeru). To su mi glavna pitanja, možda ću se setiti još nečega kasnije. Bilo kakvi tipovi saveti i komentari na ovu temu su takođe dobrodošli :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 A otkud znas da cete na leto i dalje biti zajedno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted November 4, 2011 Author Report Share Posted November 4, 2011 A otkud znas da cete na leto i dalje biti zajedno? zato što smo već 6 godina zajedno, mislim da je safe to assume Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 mozete da idete u isto mesto :) i zivite tamo zajedno :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 bravo kali, sve si mu objasnio :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 bolje se ti ozeni, a ne da prmpacis po nekim amerikama i spavas po budzacima. zaustavimo belu kugu Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted November 4, 2011 Author Report Share Posted November 4, 2011 bolje se ti ozeni, a ne da prmpacis po nekim amerikama i spavas po budzacima. zaustavimo belu kugu kaze da neće zato što nisam pravoslavac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 bravo kali, sve si mu objasnio :D pa nisam sve :) ali pitao je da li je moguce da budu zajedno :D taj deo sam mu odgovorio :D dalje ne znam :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 Moguce je naravno, nadjite normalnu agenciju, trazite poslove u istom gradu I gg. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 kaze da neće zato što nisam pravoslavac Nikad nije kasno da postanes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 5, 2011 Report Share Posted November 5, 2011 tl:dr moze burazer je otisao sa 5-6 ortaka zajedno, jos ga nisu deportovali nazad... mission successful, neka beogradska agencija je bila u pitanju, bem li ga tacno, mogu da se raspitam (mozda) .. i u principu bas tih prvih par meseci je tesko jebanje, posle tek krenes da pravis kintu dok se usemis.. bar je njemu tako ispalo. ako se setim ( a verovatno necu), recicu mu da bane na rur i napise malo bolje to sve... pod uslovom da navatam bagru prvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 Znači ništa od toga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts