Ste Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Treba da obrnem turu po Srbiji. Ici cu prvo na Mokru Goru u Drvengrad, potom malo na Zlatibor pa u Vrnjacku Banju. U sustini nisam bio samo u Drvengradu. Jel ima neko predlog gde otici, gde ima dobrih malih apartmana sa spa centrima, kvalitetnom uslugom i zanimljivostima. Kao sto npr. na Mokroj Gori ima sarganska osmica? Gde je neko bio, sta radio, svaki predlog je dobrodosao. Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Izgleda da takvih mesta ovih dana ima i više nego što bi čovek pomislio. Doduše za SPA ne znam, ali eto baš pre nekoliko dana smo pisali ovde o Carskoj Bari i Ečkoj, odnosno hotelu Kaštel i hotelu Sibila koji su u blizini. Pa onda kod Aranđelovca ima onaj fensi novi hotel sa SPA delom koji ima sada i Akvapark od skoro. Imaš i Rajac, a tu blizu opet ima neki hotel kod Ljiga koji ima SPA deo, itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Ja bih preporučio Staru planinu pod obavezno! Jedino što sam čuo je da se tamo hotel (epsov ako se ne varam) renovira, ali možda možeš da se raspitaš pa da saznaš nešto više. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Izgleda da takvih mesta ovih dana ima i više nego što bi čovek pomislio. Doduše za SPA ne znam, ali eto baš pre nekoliko dana smo pisali ovde o Carskoj Bari i Ečkoj, odnosno hotelu Kaštel i hotelu Sibila koji su u blizini. Pa onda kod Aranđelovca ima onaj fensi novi hotel sa SPA delom koji ima sada i Akvapark od skoro. Imaš i Rajac, a tu blizu opet ima neki hotel kod Ljiga koji ima SPA deo, itd. Hotel Izvor, nije normalno koliko su ga prepucali... Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 hotel izvor dan 70eura !:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts