Dule_smor Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Prema procenama danas je populacija planete zemlje dostigla 7 milijardi ljudi. To je duplo vise nego pre 50 godina. Ne znam kako su izracunali, ali jubilarna beba je rodjena na Filipinima. Procenjuje se da ce do kraja veka populacija premasiti 10 milijardi ljudi. http://www.newsonair.com/news.asp?cat=international&id=IN5124 http://www.theatlanticwire.com/global/2011/10/symbolic-7th-billion-person-greeted/44336/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 ne znam zašto ali uvek sam imao utisak da ima više ljudi na planeti Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 31, 2011 Author Report Share Posted October 31, 2011 zato sto nisi pazio na casovima geografije! btw, meanwhile in serbia 300k ljudi manje nego na proslom popisu, inb4 tarabici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 (edited) zato sto nisi pazio na casovima geografije! Pa i nije baš, nego se uvek pominjala neka cifra od oko 10milijardi btw, meanwhile in serbia 300k ljudi manje nego na proslom popisu, inb4 tarabici Nema nas za 1000 godina :( Edited October 31, 2011 by aleksandar_ Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 +1 za nuke ili neku zajebanu katastrofu, takodje se slazem da prvo stradaju sve Tjire ovog sveta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Kako li su oni izračunali da je 7milijardita na Filipinima voleo bih da znam. Što se nas tiče, jeste poražavajuće, ali mislim da će pre stići globalni smak sveta nego što ćemo mi upasti u taj problem bele kuge ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 31, 2011 Report Share Posted October 31, 2011 Nas problem populacije ce puknuti odjednom, samo da dostigne kriticnu masu. A evo samo sto nije. Svako ko je mogo, otisao je. Od ovih sto su ostali ko ima dva deteta je super prosperitet. Kad pomru ovi iz komunistickog doba, ostace Srbija sa manje od pola stanovnistva, al nema frke, uletece Albanci da nam pokazu kako se to radi Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Kako li su oni izračunali da je 7milijardita na Filipinima voleo bih da znam. Što se nas tiče, jeste poražavajuće, ali mislim da će pre stići globalni smak sveta nego što ćemo mi upasti u taj problem bele kuge ... pa ne racunaju :) Moze biti da je politicka odluka...posto je sestomilijarditi stanovnik bio iz bosne :)i to odma posle rata ili za vreme rata nisam siguran :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 1, 2011 Author Report Share Posted November 1, 2011 da bre, fora je da su izracunali da ce tog dana biti rodjen 7. milijarditi stanovnik, pa koja drzava prva prijavi rodjenje bebe ona je, bzvze...sad neki rusi traze da se prizna da je njihova beba bila prva:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts