Corey Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Ево нечега што није испало из веће продукцијске куће, и пилот епизодом која пуно обећава. Прилично је јасно шта можете очекивати ако је поглеате, па ако вам се допадне сутра је друга епизода. Мене је привукла, посебно зато што се прича врти око прљавих политичара и њихових игара, тако да је RSS спреман за сутрашњу другу епизоду. http://en.wikipedia.org/wiki/Boss_(TV_series) http://www.imdb.com/title/tt1833285/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 postoji samo jedan boss, i ime mu je tony ali daću joj šansu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 ime mu je toni i ima m16 (m4?) u radnoj sobi u svojoj vili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 i jebeno je seksi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 doktor frejzer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 Odličan glumac. Muzika je odlična. Malo me plaši scenario, na momente je preterano oratorski, mnogo su ga zamazali odmah u startu. Videćemo. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asGiM Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 cekacu da izadje cela sezona pa onda na miru da se drogiram, ako valja a ako ne valja odgledacu je celu samo zbog dr. frejzher krejna:) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loopy Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Kelsi jebe mame, ali mi se serija nije svidela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 23, 2011 Author Report Share Posted November 23, 2011 Пета епизода била за викенд, серија ми је одлична за сада. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted December 7, 2011 Report Share Posted December 7, 2011 Poslednja epizoda je sabila zivot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 7, 2011 Author Report Share Posted December 7, 2011 Вала баш : ) како одмиче све је боља. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Mogu reci da je serija sve bolja i bolja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Prva sezona je završena, osam epizoda. Serija je sjajna jer usisava i vrlo je brutalna. Ima odličnih obrta koji se dese neočekivano, ne zato što ne možete da ih predvidite (možda možete) nego zato što ima toliko mnogo sitnih obrta da potpuno zaboravite na neke, a onda se oni svi pretvore u jedan veliki obrt. Najveći problem serije je neujednačenost scenarija, ali pošto preovladavaju dobri delovi, onda se tome može progledati kroz prste. Kelsi Gramer me je oduševio, mada je i ostatak ekipe vrhunski. Baš sam sa drugarom pričao o seriji Homeland i on kaže kako su sve pare spucali na tri-četiri glavna glumca, a ostale su skupili sa konca i konopca i onda se to objektivno oseća (iako je ta serija dosta lošija od ove). To se nije desilo u Boss-u. Muzika je fenomenalna, što sam već rekao, ali samo da ponovim. Režija mi se takođe dopala koja sa krupnim kadrovima doprinosi napetosti u dijalogu. U seriji je mnogo pažnje, baš mnogo, obraćeno na sitnice, od mimike, preko oblačenja do načina na koji se vode razgovori u odnosu na učesnike u razgovoru. 1 Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 16, 2012 Author Report Share Posted August 16, 2012 У суботу креће друга сезона, мали хедз ап да ажурирате RSS филтер на време : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostinhoo Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 odlicna serija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 1, 2012 Author Report Share Posted September 1, 2012 Управо сам погледао трећу епизоде актуелне сезоне и желим рећи пар ствари. Чекао сам да видим разраду у другој сезони, јер много је обећавала са врхунском првом сезоном, и морам рећи да је не само испунила сва очекивања по питању квалитета, већ је отишла још даље. Изузетно остварење, и мислим да сваки љубитељ седме уметности ово не сме пропустити, не виђа се често овакав квалитет. За све серијофиле, описао бих је као генијални хибрид Жице и Мед Мена, с тим што је политички аспект још дубље разрађен, због природе саме приче јелте, а карактеризација права посластица, само без жонглирања са пуно ликова као што је то случај у Мед Мену. Тренутно не видим икакву шансу да ово не буде само још боље, осим ако не продуже на превише сезона, мада ми са ове тачке изгледа као да ће је завршити у актуелној, евентуално са још једном сезоном. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 preporuka i od mene za ovu sezonu. prljava je i brutalna skoro kao ona serija čije ime neću spominjati jer pored nje nijedna serija nije dovoljno dobra :) kelsi gramer je mnogo dobar, odlično pravi grimase, na momente me podseća na slobu iz najboljih dana, kad onako malo podigne bradu i čvrsto gleda u daljinu. brrr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 19, 2012 Author Report Share Posted September 19, 2012 Сјајна је, све ми је боља и боља. Иначе, мислиш на Мед Мен? Морао сам да питам : )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 mad men nije ni prljava ni brutalna serija :)wire, naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 19, 2012 Author Report Share Posted September 19, 2012 Није, ал брутална јесте само у другом контексту : ) зато нисам био сигуран јел мислиш на Жицу, односно нисам знао гледаш ли из перспективе жанра, или генерални твој утисак о серијама, а ту је и твој аватар : ) Одох у кревет : )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 22, 2012 Author Report Share Posted September 22, 2012 S02E06 Сјајно. Иване, шта кажеш на прљавштину у овој епизоди : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 polako, tek sam na 2x02 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 21, 2012 Author Report Share Posted November 21, 2012 Фантастична и друга сезона, све укупно нешто најбоље што сам гледао са ТВ-а. Али пошто данас квалитет није приоритет при одређивању шта пролази а шта се пушта низ воду, Boss је упркос својој изузетности доживео ово друго. Обећали су филм, али нешто не верујем у то. http://tvbythenumbers.zap2it.com/2012/11/20/boss-canceled-by-starz-after-two-seasons/158497/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted November 21, 2012 Report Share Posted November 21, 2012 (edited) za mene ce ovaj glumac uvek biti frejzer krejn :D Neverovatno kako glumi lik.... Edited November 21, 2012 by kassado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts