Jump to content

GTA 5


Al Bundy

Recommended Posts

marks ovo je tačnije malo Pet puta veća od Red Dead Redemption:

bvqg.jpg

San Andreas:

wkpj.jpg

GTA IV:

mzv9.jpg

 

I ništa nije copy paste odradjeno :)

 

edit:e sad,nzm ni sam koliko je ovo tačno,jer su izjavili da se računa i underwater dio kao mapa,a bez njega 3.5 RDR mape,uglavnom ogromno,kako god se okrene :)

Edited by SteXmaN
Link to comment
Share on other sites

Nije toliko velika mapa - pogledaj velicinu aerodroma na njoj i na ovim drugim mapama i shvatices da su druge mape smanjili...

Ne možeš tako mape da porediš,smanjili su ih na osnovu proporcija,a i scaling nije isti(npr. duže,šire ulice) .Grad je veći dva puta u odnosu na Liberty City tj. GTA IV.

Slika SA treba da je 1.5/2 puta veća,RDR takodje,kao što rekoh 3.5 RDR mape. Nisu ono spot on,ali približno je to.

 

Uglavnom RDR,SA i GTA IV mapa mogu zajedno da stanu i to će da bude veličina "kopnene mape",pa eto samo zamisli koliko ti je trebalo da predješ mapu u SA,RDR i IV,tolika je otprilike mapa,najveći open world do sada.

Samo da oni hoće da ubace prava vozila, malo "trkačkije" ponašanje automobila, brzinomer i obrtomer, i imali bi, u kombinaciji sa napucavanjem iz Max Payne-a, možda i najbolju igru ikad... E, sad, kolike su šanse za to?

Fizika vožnje je promijenjana,i baš kao što si rekao,"trkačkije" je ponašanje ali zavisi od vozila.Uglavnom,customizacija je tu,budziš svoj ride i storuješ ga u garažu.Kad ga slupaš i ostaviš na ulici nije izgubljen nego već mora opravka koja košta.

 

Što se tiče napucavanja,updejtovana mehanika iz MP3(koja je bukvalno najbolja mehanika iz trećeg lica ikad napravljena),sa popriličnim brojem nauružanja i takodje možeš da dodaješ optiku,silencere,kamo,upgrejduješ magazine itd.

 

Po meni,sledi igra generacije (ako računamo po konzolama),5 godina u razvoju,preko 200 miliona ulozeno,ima da pokida.Očekujem metacritic score 99 :)

Edited by SteXmaN
Link to comment
Share on other sites

Ima neko ideju odakle moze da se naruci original za ps3 da stigne kod nas ?

ja sam ranije narucivao sa jednog engleskog sajta a sad nema blage da se setim kako se zvase...

 

http://game-s.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-preorderi.tpl&product_id=50963&category_id=39&option=com_virtuemart&Itemid=145

pljk!

Link to comment
Share on other sites

http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/gta-grand-theft-auto-v-5-includes-atomic-blimp-dlc/10569986.html



PS: ko zna šta te čeka kada stigne do carine, tako da tih 48€ ili 39.95 funti lako može da te izađe isto kao da si kupio ovde kad se preračunaš. Pogotovo kada carinik ode i učuka u Yahoo pretraživač "GTA V" i dobije cenu od 59.99€ pa ti lupi pdv od 20% na tih 59.99€.

Edited by CheighLee

pljk!

Link to comment
Share on other sites

lol, pa neće niko moći da igra multi do oktobra, tako da ako ti je multi glavni razlog za preorder originala iz inostranstva, ne bih savetovao. Još će ti garant tražiti da apdejtuješ fw, a još ako ne bude neki cfw novi u tom trenutku koji će podržavati GTA V, ima da ti skuplja prašinu ili da pokreneš igru, apdejtuješ lepo sve pa da imaš legit PS3. Sem ako imaš dva PS3, onda ništa :D A i dalje tvrdim da postoje realne šanse da te igra izađe skuplje nego da je kupiš ovde. 

pljk!

Link to comment
Share on other sites

I prozivaju PC za pirateriju,yeah right....

edit:Ima masu gameplay snimaka na yt,igra izgleda sjajno,bukvalno ne mogu da nadjem nijednu zamerku.

 

Početak igre(prva misija) je kao flashback.Majkl i Trevor pljackaju banku 90ih .Sa toliko klase je odradjen dialog,muzika koja se uklapa sa gameplayom,animacije,prelazak iz cutscene u gameplay...kida

edit2 eo https://www.youtube.com/watch?v=p723p8SbkPY

Edited by SteXmaN
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...