Lucky Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 Orcs must die je napravio Robot entertainment, ja ih ne znam ni po čemu drugome do Age of Empires Online. U pitanju je simpatični tower defense u trećem licu, ali vi kao igrač imate aktivnu ulogu i kad krene fajt, pošto vodite "čuvara portala" koji ima svoje naoružanje a cilj je da odbranite "void" od gomile talasa orkova. Humor je od početka tu, ne baš sjajan ali simpa, i postavljate raznorazne zamke, bacate đije, the usual, i trudite se da niti jedan ork ne upadne u portal tj. stigne do njega. Ima dosta nivoa, a posle svakog dobijate neku novu "spravu" ili jedinicu za odbranu (makar u početku) kao i određeni broj lubanja kojima možete da upgradeujete postojeće iteme. Download je oko 2GB, i preporuka za sve koji gotive taj tip igara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 heee, odlichna je igra, sad sam bash preshao demo na steamu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 nema mp :( Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 ako osh multi pogledaj Dungeon Defenders, ako oces dobar singl onda ovo ftw... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 trenutno igram dungeon defenders dobra igra Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted October 23, 2011 Report Share Posted October 23, 2011 po meni je OMD superiorniji u svakom pogledu nad DD jedino sto je ovo pure sp a DD je totalno bzvz igrati sp nego iskljuchivo coop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 cepam na poslu, jako gotiva igrica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24, 2011 Author Report Share Posted October 24, 2011 Meni se za sada jedino ne dopada što: a) nisam siguran da kapiram kako tačno dodeljuje one lobanje. Jel ima neko pojašnjenje? Pošto sam jedino siguran da kad odradim flawless dobijem 5, ali da li će upasti tri ili četiri nikako ne kapiram :) b) Ne dopada mi se što, makar na početnim nivoima, nema 'leba da završiš misiju ako ne koristiš uređaj/napravu kojeg si dobio baš na tom nivou. Odnosno ima prilike, ali gubiš dosta. Probao sam više puta, i ono, kad isprobavam svoje "kombine" onda svi živi prođu, a kad stavim to što sam dobio na nivou, ne prođe niko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 a)zavisi koliko rift poena ti ostane. b)ja sam prvih 10ak nivoa cepao arrow trap, sad archere ... ostalo manje vise nebitno... i naravno najvise crossbow...steam trap recimo jos nisam ni probao... obicno je princip "nadji najduzi hodnik/najuzu tacku i saspi arrow/archere po zidovima i spam spam spam" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 (edited) super je igra :).ostalo mi jos par nivoa na najtmeru da predjem ali me mrzi.90% mapi se prelazi na najtmeru samo sa poljima za ++kesh,580 arrow wallova,grajnderima i gardijanima (poneki slow trap eventualno).ring of lightning,apgrejdovan kod vivera da daje jos vise para i pici :) koliko sam ja skapirao skullovi se racunaju u zavisnosti od toga koliko orkova prodje,valjda na svakih 5 po 1 lobanja manje,mada nisam siguran.zavisi i od nivoa tezine. Edited October 24, 2011 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 odakle ste skinuli igricu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 24, 2011 Author Report Share Posted October 24, 2011 koliko sam ja skapirao skullovi se racunaju u zavisnosti od toga koliko orkova prodje,valjda na svakih 5 po 1 lobanja manje,mada nisam siguran.zavisi i od nivoa tezine. Ne bih rekao. Ja sam na jednom nivou dobio četiri lobanje iako mi niti jedan ork nije prošao do rifta. A opet nema ni poente da ako ti prođe pet nemaš niti jednu lobanju jer si ipak završio nivo. Sekira, ima 'de 'oćeš na poznatim sajtovima tog tipa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 (edited) malo sam citao sam po netu i u sustini kazu da ''style of killing'' odlucuje o kolicini lobanja na kraju.siguran sam da nivo tezine i kolicina orkova moraju da igraju nekakvu ulogu tu :).super je sto moze na 15 nacina da se predje svaka mapa.http://www.youtube.com/watch?v=CeoQxHoGlgM <ovo mi recimo nikad ne bi palo na pamet :)) Edited October 24, 2011 by Hell Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted October 25, 2011 Report Share Posted October 25, 2011 I feel more connected to the rifts every time I defend one. It's like they are filling my head with more... smartness? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 25, 2011 Author Report Share Posted October 25, 2011 Stil ubijanja ima smisla, odnosno ajde da kažemo efikasnost. Imam utisak da kad ih recimo porokaš ono u prvom delu mape pre nego što dalje prodru, dobiješ pet komada za razliku od četiri ako ih 'vataš u finalnim delovima ispred rifta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2011 Author Report Share Posted November 6, 2011 Jel neko preš'o ovo? Ja jesam, al' nisam imao zvuk jak kad je bio kraj i nemam pojma praktično kako se završila igra :)) A mrzi me da ponovo prelazim samo zbog toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2011 Author Report Share Posted November 6, 2011 pazi kad mi to UOPŠTE nije palo napamet :(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 6, 2011 Author Report Share Posted November 6, 2011 Zanimljivo je to kako ljudi na sto načina prelaze ovo. Ja recimo ovaj "žar" nikad nisam stavljao, tj. jednom sam ga uzeo samo da vidim kako radi. A na ovom poslednjem nivou ovaj veliki samostrel-balistu, šta god da je, isto nisam furao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Zanimljiva igra , predjoh kontam pola igre , zarazna :) Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 13, 2011 Author Report Share Posted November 13, 2011 Nema šta da kontaš, skroluj do kraja listu nivoa i videćeš gde si :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Simpa igra, postaje mnogo teza negde oko 8-9 nivoa (kad se dobije onaj push trap), do tada massovanje archera i onih arrow trapova ftw :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2011 Author Report Share Posted November 16, 2011 Baš sam skoro razmišljao da ja do tipa 6-7 nivoa nisam uopšte izvalio da postoje oni objekti okolo koje možeš da aktiviraš da ti pomognu u odbrani, a potom ih nadalje nisam ni koristio, odnosno jesam na onom nivou, mislim da je The Tower, kad ti odjednom krene 5-6 ogrova velikih, onda bacim onaj balvan na njih. Isto tako one "samostrele" što možeš da koristiš nisam upotrebio dva put, i to da vidim kako rade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Ja sam sklon "samostojnim" rešenjima, znači ako ima 2 putanje jednu pokušavam da utvrdim drugu lično nadgledam, a te stvari na kraju završim štekajući kao municiju u FPSu :) Te balvane sam aktivirao par puta ali sam na kraju nivo rešio uz loss jedne lobanje zbog predugog vremena gurajući ogrove sa stepeništa na niži nivo gde sam ih sam rešavao :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2011 Author Report Share Posted November 16, 2011 Ja sam se najbolje zabavljao na nekom nivou, recimo, 5-6 pred kraj, kad dolaze sa dve strane orci, imaju dva puta (u sredini je ona kao "voda"), penju se na neki viši nivo i iz njega odma' skrenu levo i desno i tu su riftovi. A u sredini imaš neku terasicu da postaviš archere. I prvih 2-3 naleta ono, branim se kako umem, i onda kad sam se bolje pozicionirao, uzmem lepo zagradim putanje barikadama (ali onako "pametno" da ne krenu odma' orci da ih ruše), postavim na obe strane puta one katapult zamke što iz poda idu i namestim ih tako da bacaju orke na drugu stranu (preko vode, neki naravno završe i u vodi). I stavio sam bukvalno po desetak tih zamki ako ne i više sa svake strane. A u sredinu na te terasice natrpao archere sa vatrenim strelama. I onda sam samo gledao show :)) Orci lete sa leve na desnu stranu i obrnuto a ovi ih skidaju kao u duck huntu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts